121

БОЖИЧ

преди 10 години

ПО ВЪПРОСА НА МВР,И БОЙКО БОРИСОВ.-ХОРА НЕ ГО СЛУШАЙТЕ ,ТОЙ Е ПАК НЕЧЕСТЕН .ТАМ Е СИЛАТА НА БОРИСОВ И ЦВЕТАНО И ЩЕ ПЛАЧАТ ЗА МВР И ОТ МВР. -ТОВА СА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ МИЛИОНЕРИ И ПОВЕЧЕ ,НО ТЕ ЩЕ СИ ПРИЗНАЯТ ,ДАЙ БОЖЕ.БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМ СТАНЕ ТЯСНА,"НАРОДА -ЛОША МАТЕРИЯ" ,ТЕ ОСТАНАХА "БОГОПОМАЗАНИТЕ" СРАМ ЗА ВСИЧКИ.

120

Анонимен

преди 10 години

Приветствам това решение на новите управляващи - трябва да се разформирова лично преданата преторианска гвардия на Цветанов, която надмина и Гестапо по репресии срещу политици, бизнесмени и обикновени граждани. Доживяхме да се стреснат недосегаемите от ГДБОП, начело с бившият им началник Флоров, които спретваха "раследване и дело" на всеки, който с нещо попречи на частните бизнес и политически интереси на най-личните гербери!!!

119

Ccc

преди 10 години

Jedinstven GERB se opitvat da zapazi uderzeń ton. Sega si lichat gn Ganiovcite. Chest mu pravi na gn Borisov, che ne se priniziava do nikogo na balkanskite (Boże pomagaj) politici

118

Ccc

преди 10 години

Znaete li po kakvo se otlichava nashata politicheska klasa i izbiratelite im ot tezi w eu - znajat, che sled izborite idva chas za rabota i satrudnichesto. Nie se psuvame prez cialoto vreme, nie ne umeem da sporym, nie se biem i kolim. Eto tova ni napravi 500 g lipsa na DARZAVA. Tolkova zapochna zloba, che chak mi se pripomnia Aleko i bezsmartnia mu geroj gnBalkanski

117

Стефан

преди 10 години

Просто ми е тъжно, че баба ми цял живот се е скъсала да работи като медицинска сестра, а сега получава 195 лева пенсия, от които повечето отиват за лекарства, а депутатите от раз си гласуваха +200 лева върху иначе "малките" заплати.И лошото е, че това не е единственият и най-голям проблем, който хората имаме.Толкова много неправилни неща има, че не знам кое да ме дразни повече...

116

krass

преди 10 години

O станaxте в българия само хората които не искат да работят а да получават добри доходи от въздуха избрахте сега най големите ***.те ще ви оглозгат до кокал утре ще отиде да стачкуватe и да ги махнете, а те пак ще ви излъжат катo направят нова партия която да влезе в коалиция с *** и така нататък извинете всичките нищо не става от вас *** вашта мама българска къде спахте на изборите къде гледате а сега да ви видя

115

Анонимен

преди 10 години

Политполиция имаше от август 2009 до 12.05.2013г. Вече да се говори за такава е несериозно.

114

Стефан

преди 10 години

Това е огромна грешка. Цялото ново правителство е огромна грешка. Лошото е, че не виждам някой, който да е читав.Аз съм на 23 години и тази година завършвам висшето си образование. Не послушах баща си, който искаше да ходя в чужбина. Останах тук. Не съжалявам. Тук е моето място и много искам нещата да се оправят. Още имам надежда. Дано успеем да бутнем нещата към по-добро.

113

дк

преди 10 години

до 164какво искатевсички да избягат и да нямате родинатрябва да сте благодарни ,че стоим тука и ви поддържаме родинататрябва да сте благодарни на хората от селата ,че стоят там да не опустяват съвсемвиждалили сте опустяло селоняма по лоша гледкаами хората от планинататрябва да получават пари за това ,че стоят там и шетат по планината ,на която се радватегледай ги ти мушмуроци такива и се видяли в голямо огледало като работят навъно кей работете ,но всячески подкрепяйте родината си и

112

селяндур

преди 10 години

боко , цецо и кумецо на почивка в пандиз палас , това заслужават ,най неграмотното , безхаберно и престъпно управление

111

КОС

преди 10 години

До 162. В България останаха само "тарикатите" на които все някой друг трябва да им е виновен. Създаването на това нещастно преавителство не е добре за БГ, но в крайна сметка кой както си го направи. Казано е, "Всеки народ си заслужава съдбата.", нека сега българите да ги управляват най-големите крадци и лицимери. По мое мнение никой не е в състояние да оправи типичния българин. Нещастен и *** народ е българския и затова сме на този хал от край време. *** на всички.

110

stoneg

преди 10 години

До Daniel_BG Много отдавна сам напуснал бг и не печеля пари тук защото не ставате чакайте да ви храни всяка власт ама уви те хранят себе си ви сам се прецаквате сами все някой ви е виновен винаги.

109

Анонимен

преди 10 години

Вие бг сте мн плитогледи Б.Б. и Ц.Ц.в затвора и ок и другите баш баш мошениците за тях нищо я тънете в мизерия да се научите калпазани с калпазани чакате все правителството да ви храни.

108

турчин

преди 10 години

с тази тройна коалиция може да има 2 възродителен процес

107

эллл бэнди

преди 10 години

Целта на протестите да изгоним мафията за да сложим създателите на мафията.Ние сме уникални в простотията си.

106

ya

преди 10 години

ГДБОП или по-скоро Щурм Абтейлунг.

105

эллл бэнди

преди 10 години

дО Българин на Дянков скоро на Найденов е много съмнително ,а на Масларова точно никога.

104

Патиланец

преди 10 години

До PROST NAROD ..ATAKAТо сега заплатите са размразееени. И като гледам как ще растааат 4 години. Барем Боко режеше едни лентички и откриваше разни неща. Аз от 2 години имам детска на 100 метра от блока. :) Сори - толкоз. :) Който се уредил - уредил. :)))))))))

103

голям кеф

преди 10 години

Бойко плачкото риве и риве !!! Властта е най силен наркотик нали мутро проста тикво ????Толкова те е яд че стигна до Рим ,а не видя Папата ,че ако можеше щеше да си отхапеш голямо парче от големият ти *** !!!ГЕРБ са пред разпадане , само с парите заграбетни от народа няма да ги задържиш тиквуне ,защото сега на твойте хора и фирми ще врътнат кранчетата ,както ги врътна ти !!!Цецко е верно тъпо куче ,но няма да потъне сам защото е страхлив ,и ще си каже всичко ,ама всичко !!

102

SS

преди 10 години

Абе, като чета коментарите на мангало - турците от бсп и дпс, ще хвана да си помисля че преди ГЕРБ в Българя е било рай. Абе, недоносчета слабоумни, ГЕРБ ли разградиха държавта? ГЕРБ ли създадоха групировките и олигарсите?ГЕРБ ли фалираха банките 97г.? ГЕРБ ли изгониха младите от бг.?