179

Анонимен

преди 11 години

Ходи до Брюксел да се жалва, но там за човек не го смятат.

178

Анонимен

преди 11 години

Пак ще скрият и покрият всичко!Колко ли СРС-та ще пуснат, ако му направят нещо. Най-много да се закълне, че като стане пак министър повече ще контролира.Циркаджийски номера на гербаджийски мутри.

177

Галев

преди 11 години

Цвъки няма намерение да емигрира, а да проси пощощ от ЕНП да го защити по дипломатичен път от юридическите дела, които му предстоят. но този път не е познал - в Европа не си залагат авторитета за провалени политици...

176

Анонимен

преди 11 години

Ima edin rezonen vupros, za6to 6te hodi Cvetan - off v Belgiq, katoi kakuv? Za6to 6te si "dava" imuniiteta sled t.n."putuvane" Nqma li da e tova bqgstvo ot otgovornost i edin fin na4in da zamine i ne se vurne nikoga? Eto za6to trqbva da mu se vzeme imuniteta vednaga, da ne se dopusne da zaminava.Tova ako be drug bulg. gragdanin, 6te6e li da ima takava vuzmojnost? Tozi pitekantrpus donese tolkova zlini na nevinni hora, tolkova razbolq i umori, 4e za nego trqbva arest i to VEDNAGA!

175

lilo

преди 11 години

Тоя ше бега помнете ми думите,а след него и Б....о яко са я оплескали крадливите мутрета.

174

мак

преди 11 години

Ще замине, но дали ще се върне?

173

хаха

преди 11 години

Бойко, нещо е студено тази сутрин... би ли дошъл да ми разтриеш ушите???

172

Околосветско

преди 11 години

След Брюксел ще направи една обиколка около Амстердам, Париж и Берлин. След това ще поеме към Прага, Варшава, Киев и Москва. За да си почине от 4 години работа ще отиде на 3-седмична почивка на Балеарските острови, а оттам се запътва към Вашингтон. Ще обиколи всичките 50 щата и после надолу към централна Америка. После ще обиколи Южна Америка и към Япония, Китай. От Азия ще вземе самолета и в ЮАР, където няма закони за ектрадиция. И така докато дойдат следващите парламентарни избори.

171

Анонимен

преди 11 години

И какво бездействие дъвчат бе?! Първите коментари след разпитите на СДОТО-джиите бяха, че са свидетелствали, че той е заповядвал. Нема бездействие, има поръчителство.

170

Анонимен

преди 11 години

Цецу ше си бега! Никъде нема да ходиш Цеци! Тука у следствения арест. Нема ми цъкаш свара с Галеви. Тоя ако го пуснат да напусне страната-аз се отказвам от Българското си гражданство и си оставам само с Британско. Кълна се!

169

dd

преди 11 години

До 190 Напълно си правСамо че Простотията, чалгата и търтейте са единствено любимитети парламентаристи които вече 20г. унищожават страната ни.Държава без партии там е истината.

168

Andreshko

преди 11 години

Цецко като ходиш из България искаш охрана,а за Брюксел ще ти пратят ли охрана?

167

outsider

преди 11 години

Ако го осъдят, та дори и с условна присъда, това ще бъде стъпка в правилна посока. В бъдеще министрите ще знаят до какво води злоупотребата с власт. А от Бойко Борисов очаквам да му обърне гръб когато стане напечено.

166

Цонева

преди 11 години

До Анониме.Забрави за откраднатите шест апартамента и тормоза над съдебната система.Последната ще и.е мамицата му.

165

Анонимен

преди 11 години

Само заради послушванията и тормоза над горнооряховските лекари цецко трябва да бъдеш обесен с краката нагоре.

164

Анонимен

преди 11 години

Комунистите и бандитите най-ненавиждат нормалните хора като Цветанов.Единствен с нормално семейство, единствен разбил галевци, трактори и килари, единствен давал отчет за доходите който хахавите преиначават в 6 апартамента и истерично се страхуват да не бъдат чути за това което вършат.Единствнното затруднение му е че е лоялен към шефа си.Пиша за Цветанов и съм против герберското некомпетентно управление.

163

ние-от 4-ти километъ

преди 11 години

Какво лошо в това,че го охраняват?!Централния не се обслужва от детски учителки и мед.сестри,а се пази от охранители.Нека привиква човекът!!!

162

Анонимен

преди 11 години

на инструктаж и молба за помощдокога ес ще защитава престъпниците в българия? - докато ги търпим

161

Гочо

преди 11 години

Не съм ходил в Брюксел...Да е жив здрав,ако се върне ще разгледа и българските затвори.

160

Etudiant

преди 11 години

В Брюксел се намира Атомиума и Цв.Цв за 23 секунди с асансьора ще се качи до площадката на 105м над земята. Ще погледа Брюксел отвисоко, ще каже: Сбогом, Бо Бо! и ще отлети от там в неизвестна посока...Хубаво е да си на високо, но който не е чел Приказка за стълбата, нека я прочете