24

xari potar

преди 10 години

EDNO NE MOGA DA RAZBERA,ZA6TO BYLGARSKITE JURNALISI PREINA4AVAT NOVINITE I DAVAT EDNA DEZINFORMACIQ I TO DIREKTNO SPORED MNENIETO NA USA.XORATA NE SA PROSTI RAZBERETE.AKO NE OT TUK OT DRUGO MQSTO 6TE RAZBERAT ,ZA6TOTO ,KOITO E UMEN 4ETE OT NQKOLKO IZTO4NIKA I SI PRAVI IZVODI.A VIE ZA POREDEN PYT DOKAZVATE EDIN SLUGINAJ NA USA NIKOMU NE NUJNEN .ZATOVA PO SVOBODA NA SLOVOTO SME NA 80MQSTO V SVETA.MOLQ PODNASAITE NOVINTE BEZPRISTRASTNO INA4E NQMA KOI DA VI 4ETE.

23

xari potar

преди 10 години

MAIKA SI NE TARSQT AMERIKANCITE V SIRIQ I NA MASA MESTA PO SVETA.KATO SA TRYGNALI DA UBIVAT JENI ,DECA ,I VYZRASTNI XORA BEZ ORYJIE TOVA IM SE POLAGA.EDNOPOSO4EN BILET ZA ADA NA QNKITE

22

Mavi Goz

преди 10 години

Подкрепата на ислямски екстремисти в постигането на техните съмнителни краткосрочни цели не отговаря на дългосрочните интересни на САЩ в сигурността. Няма да е от полза и за приблизително двамата милиона християни в Сирия, страхуващи се да не повторят съдбата на своите братя в Ирак, изгонени от страната от радикални ислямисти, получили влияние и власт, отбелязва републиканецът в материал на сайта на Си Ен Ен.

21

Киро

преди 10 години

Вашингтон. Опитите на САЩ да помогнат на сирийските бунтовници ще са от полза не на опозицията, а на Ал Кайда, а американските оръжия ислямистите може да използват срещу християни, смята сенаторът от Кентъки Ренд Пол.Комисията по международните работи в Сената на САЩ одобри на 21 май законопроект, разрешаващ доставките на оръжия на сирийската опозиция. Свеки опит да се помогне на сирийските бунтовници ще е труден и опасен, именно защото не знаме кои са тези хора.

20

БАГАИН

преди 10 години

Да гние в ада !

19

Анонимен

преди 10 години

че американката и още двама западняци са били убити в Сирия, сражавайки се на страната на опозицията, пише БТАсамо че доста повече наемници са избити от сирииската армия ,поправете си грешката вестникарчета

18

dimitar

преди 10 години

tazi kakvoto e tarsila tova si e namerila.

17

Анонимен

преди 10 години

Тази е от лудите американки, както ги показва сериалът *престъпна лудост* по AXN-Crime!Жени - убийци, маскирали се като онеправдани... За какво е отишла тази н Сирия, при всички случаи заради нещо, което и липсва в САЩ ... И като се има предвид, арабелите как налитат на бели жени, сигурно е умряла задоволена, обаче сега искат героиня да я изкарат...! Въобще не ни занимавайте с Американските женски *** с промити мозъци !!!

16

anna-news.

преди 10 години

Тысячи сирийцев вышли на стихийные демонстрации, приветствуя речь президента Башара Аль-Асада...в городе Алеппо в квартале Салах-эд-Дин, члены вооружнных группировок, которые не смотрят телевизионных трансляций, услышав грохот стрельбы с позиций сирийской арабской армии, побросали оружие и в панике бежали, подумав, что армейские подразделения начали масштабное наступление.

15

Боцман

преди 10 години

Важното е, че не съм сбъркал в това, кого подкрепят САЩ.

14

Боцман

преди 10 години

Da бе. може и да съм сбъркал.Трудно запомням имена, пък и все с "Х" започват.

13

Pfff

преди 10 години

Супер !

12

Боцман

преди 10 години

Задачка-закачка: САЩ се борят срещу Алкайда(уж), Алкайда се бори срещу Хамаз, Хамаз подкрепя Асад.Въпроса е: кого подкрепят САЩ?

11

Анонимен

преди 10 години

Нормално е когато участваш в престрелка и стреляш по другите с цел да ги убиеш и те ще стрелят по теб и ще искат да те убият. Относно убитата жена, тя едва ли случайно е отишла в Сирия да се сражава. Интересно е къде се е научила да стреля и как е отишла там - едва ли е кацнала на държавното летище в Дамаск с редовен полет от САЩ! Никъде не е написано в Корана, че щом приемеш исляма трябва задължително да ходиш и да се биеш.

10

123

преди 10 години

Американка, приела исляма: и да не беше умряла, ползата от нея за човечеството клони към нула, така че все тая !

9

Анонимен

преди 10 години

Американката чий го дири в чужда държава - тя си е чиста проба агресор!

8

Анонимен

преди 10 години

Само една и още 2-3-*** убити.Малко са!Поне 200-300 хиляди та да ги сърбят хамериканските *** поне 50 год.както се получи и от синдрома Виетнам!

7

Анонимен

преди 10 години

" Американците " , приели исляма , да ходят да разгледат Руските ракети С-300. които днес бяха доставени в Сирия !

6

БМ_21 Град

преди 10 години

Всичката ***, която запада можа да събере с пачките си /и не само той, а и ония с "чаршафите" - С Арабия и Катар /сега се бие срещу армията на Асад Цялото прегрешение на Асад е това че поддържа приятелски отношения с Русия. Запада се надява по този начин да изхвърли братушките от региона на Бизкия изток, но тоя път номера няма да мине. Жалко за убитата американка, но какво бабината си е търсила там на хиляди километри от територията на САЩ

5

Анонимен

преди 10 години

СИРИИСКИЯТ НАРОД СЕ СРАЖАВА СРЕЩУ НАЕМНИЦИ ОТ ЗАПАДНА ЕРОПА И САЩ.....ИСТИНСКИ НАРОД ЗАЩИТАВАЩ ПРАВОТО СИ НА СВОБОДА И НЕЗАВИСИМОСТ!!!!!