16

Стриптизьор

преди 10 години

На Сирия им трябват по-мощни ракети. След ликвидирането на военната им инфраструктура бежанци ще хукнат към България и ще ни избият като палестинският народ. Добре е да си останат там на място и завинаги. Един път ги спасихме и са недоволни. Стига неправилни цивилизационни решения.

15

анонимен

преди 10 години

"Сирия ще отговори на всеки нов въздушен удар на Израел" и ще изчезне от картата

14

С-300

преди 10 години

Комплексите С-300 поразиха всички цели по време на ученияbulgarian.ruvr.ru/2013_05_29/Kompleksite-S-300-poraziha-vsichki-celi-po-vreme-na-uchenija/

13

Мамантос

преди 10 години

Що така не го обичате тоз богоизбран народ, бе-е-е?! Кво лошо са ви направили? Толкова са честни, мили и добрички... ;--О

12

Мамантос

преди 10 години

Сирия, Иран и Китай да освободят света от ционисткото зло! Колкото по-скоро, толкова по-добре.

11

Муравей 8

преди 10 години

Асад нема да падне! Помнете ми думата.

10

Мата Космата

преди 10 години

До Пророк ЙеремияА бе аз не мога да разбера какво сте се загрижили за Сирия!? Те ще се оправят, ама ние какво ще правим с еврейските лешояди в БГ парламент, медии и т.н. всички сфери на личния и обществен живот в страната????????????????? Та те вече ни изкълваха и мършата от кокалите бре!!!

9

Алекс

преди 10 години

До Одисей 1Естествено, че може! И у нас хората които казват какво става са не повече от хиляда.

8

До 8.

преди 10 години

Ама вярно се чудиш , защо е толкова голям диаметъра на тия С - 300 , и една такава изтреляна ракета какво прави ?

7

?

преди 10 години

Американците цял ден показват тези ракети С - 300.Наричат ги : very sofisticated .Може да им се иска да видят , как работят ?

6

Пророк Йеремия

преди 10 години

Господ прощава, но С-300 - никога! Никога повече израелски лешояди няма да летят над Сирия и няма да бомбардират. Една провокация и на едни русички синеоки сирийци ще им се отвори работа - ще натискат едни червени бутони.

5

Одисей 1

преди 10 години

Комунизма си отива спете спокойно деца , със или без тези ракети престъпния тоталитарен режин на клана Асад си отива , не може 16% от обществото да диктуват на останалите 84%, рано или късно ще им бъде потърсена сметка , Асад можеше да се отегли с чест или да се размине с някоя условна присъда , но той предпочете терора и който е тръгнал по този път връщане назад няма .

4

yoyo:)

преди 10 години

С тебе сме Башар! Разкажи им играта на Израел бомбардирай ги до дупка

3

HCDV!

преди 10 години

За всичко е виновен глупакът Путин. Откога го чакам да изпълни договорът от не знам кога си за доставка на С-300. Не им увряха главите на тези руснаци, че ционистите от нормално отношение не разбират.И все пак се надявам този път Русия да не остави колата си насред блатото като в Косово, Ирак, Либия и другаде.

2

Абе по-важното е, че днес в страната на "демокрацията" и "свободията" полицай в Маями удоши с голи ръце 14 годишен, защото го погледнал накриво .... И някакъв случаен тип получи присъда и затвор щото си позволил да пише против Обама в Twitter ... Или пък вчера в град Полк, Флорида спретнали на децата в училище "рутинно" сканиране на ретината :D .... как искам да живея в САЩ... ех мечти ....

1

9667

преди 10 години

"Единственото условие е, че всичко постигнато ще бъде представено на сирийското обществено мнение и сирийски референдум"Ега ти калпавия диктатор е този Асад - едно решение не може да вземе, без да се допита до сирийския народ! И между другото, в подзаглавието се казва "опозиция", което ме навежда на мисълта, че статията е написана от китаец, който е научил българския от нигериец, живущ в Дания! Ако българския му беше майчин език, щеше да напише "терористи".