28

Анонимен

преди 11 години

Прав е "xari potar" - цените са си добре, само че преноса, доставката, невъзвращаемите, зелени и т.н. добавки дигат цената. Трябва да се преразгледат договорите на тези дето си вземат твърдо парички и да им се намали рязко цената, трябва да се премахнат направо тези доставни и преносни. ТОВА Е РЕШЕНИЕТО.

27

xari potar

преди 11 години

PROIZVODSTVENITE CENI NA TOKA SA NORMALNI.OTTAM NATATAK DO POTREBITELQ STAVAT UJASNI .KATO ,4E LI TIQ DRUJESTVA NA GRYB GO NOSQT DO V KA6TI.E TOVA E NEPONOSIMOTO .A POLZVAT MREJATA O6TE NA TATO BEZ GRAM PODOBRENIE .STIGA S TOQ PLADNE6KI GRABEJ

26

Абе идиот

преди 11 години

Кой си увеличава цената на енергията непрекъснато ?От нея може да си парилизираш икономиката !Само АЕЦ за България !Продадохте интересите ни на Турция !

25

Абе експерте

преди 11 години

Защо тока в Америка не се вдига ???

24

до 24

преди 11 години

"Не гледайте днес, а мислете за утре."Бе ти да не си от политбюро на бкп ? Нали 0т 1945 година до сега все това ни повтарят - как утре щяло да бъде добре , и от година на година става все по - зле . Религията го пвтаря това от 2000 години насам - сега сте зле ама на оня свят ще е добре .Няма как да мислиш за силно "утре" , при положение че "днес" ти е слабо и мизерно и така от години .Глада е по - силен от тока .

23

7

преди 11 години

Ами нека е така - аз искам дакупувам от тока на АЕЦ Козлодуй -6 стинки на киловат. "Експерта" да си купува от ВЕИ-тата по 80 стотинки, и без това някой му е вдигнал доходите, за да дрънка тия простотии

22

Анонимен

преди 11 години

Няма свръх предлагане на електроенергия.Румъния строи втора АЕЦ, а Турция още четири АЕЦ.Забележете кои са против АЕЦ - Бойки и Ив. Костов - турските мекерета и *** на американците.Те работят за интересите на Турция, работят в полза на турските АЕЦ.Замислете се, че нашата най-евтина енергия е от АЕЦ Козлодуй и се сетете, че скоро нейните реактори ще умрат.АЕЦ Белене ни трябва за да замести Козлодуй. Не гледайте днес, а мислете за утре. АЕЦ не се строи за ден, за днес, а за утре

21

Анонимен

преди 11 години

нещо не разбрах, кой е Тодор Галев и какво общо има с Тодор Калев, експерт или анализатор е, както и мат'риала интервю ли се води или е поредния извадков препис на нещо публикувано? Да не говорим, че още през 2011 г. всичко споменато от експерт-анализатора, цитиращ докладите на ЕК и СБ беше подробно и аргументирано анализирано и обяснено с имена и дати в "Черните дупки на българската енергетика". И не случайно на корицата имаше обръщение-препоръка към гражданите: Да се чете преди избори!

20

Анонимен

преди 11 години

Защо когато имаме на лице свръх предлагане, от една страна и ниско потребление (търсене), от друга цените се покачват?

19

бг

преди 11 години

а бизнеса може да дава добри заплатииии.....щот ми писна от луксозни имения на "бедни" бизнесмени и баровски коли по улиците, а като чуят за увеличение на парите почват да фалират...ай сиктир

18

пак аз :)

преди 11 години

*изключително*ефективността

17

Анонимен

преди 11 години

Добре е, че "експерт" ни го казва.Иначе никога не бихме се сетили за тази гениална идея "да се повишат доходите.А сеща ли се този гениален експерт, че строежа на АЕЦ "Белене" е един исклюително важен и силен начин за повишаване на доходите?Не се ли замисля той, че най-високата средна заплата е в енергетиката, ерго там ефентивността на труда и респективно печалбите и доходите са най-големи?

16

ot nacionalist

преди 11 години

DOLU RACETE OT TOKA ,TOKA BIE SHTE SE BIEM DO POSLEDNA KAPKA !!!

15

Фидел Кастро

преди 11 години

Този път "експерта" е прав - да се повишат доходите .Проблема ни е , че "бизнеса" , като чуе че трябва да дава нормални заплати пощурява и вдига вой до небесата .* олигарси - хора за , които всички говорят , но никой не знае кои точно са те .* заплата , доход - според "бизнеса" ,"олигарсите" и прочие това е *** дума и трябва да е минимална или символична с цел "стимулиране на икономиката и бизнеса" и "изпълняване на европейските дирктиви"

14

Rumen

преди 11 години

БСП са на Власт с помоща на Енергиината и Цигарена Мафия. Гледайте сега как ще строим (крадем) Белене, ще дигнем отново цената на тока (не случайно надписахме сметките за да свалим старото правителство) сега ще върнем тютюна в заведенията и мафията ще е доволна

13

mamavi

преди 11 години

DIGASH TOKA DIGAITE SI GALABITE -SHTE DOIDAT DRUGI VEDNAGA!!!...?

12

mamavi

преди 11 години

DIGASH TOKA DIGAITE SI GALABITE -SHTE DOIDAT DRUGI VEDNAGA!!!...?

11

Анонимен

преди 11 години

По-малко трябва да се слуша ЕК и разни "експерти" като този.Френският президент съвсем нетактично и в прав текст "препоръча" на ЕК да върви на майната си и да не си вре гагата във вътрешните работи на Франция.Това е един добър пример .

10

Миро

преди 11 години

поне ценообразуването трябва да бъде на пазарен принцип; това със сигурност ще доведе до вдигане на цените, защото всеки от различните видове производители на енергия ще се стреми да продаде по-изгодно продукцията си, коментира експертът.Експертът да се застреля .. при 5 пъти свръхпроизводсвто на свободния пазар, за да не фалира даден производител ще трябва да свали цената толкова, че потребителите да потребяват 5 пъти повече .. тоест да плащат по 30-40лева ток и да пускат печките през лятото.

9

Геле

преди 11 години

На мен пък Сидеров ми се издигна в очите. С този почти самоубийствен но национално-отговорен ход поряза всички мераци на Тиквун за ново раздаване на картите и продължаващо потъване на България. Сидеров беше в ситуация без полезен за него ход.