7

Шофьор и пешеходец

преди 10 години

Асфалтът за повдигнати пешеходни пътеки е по-добре да се използва за запълване на безбройните дупки по улиците, особено в кварталите. На пешеходните пътеки, вкл. и на кръстовищата да има светофар с бутон за превключване. Така в гъста мъгла шофьорите ще се ориентират, че има човек на платното, ще се пести време на завиващите коли и ще има по-малко замърсяване на въздуха. Пешеходците е хубаво да имат чувство за самосъхранение вместо да се мятат на пътя като жаби на асфалт.

6

Мишо

преди 10 години

До ЕмоЩе караш по-бавничко в града и няма да имаш проблеми! Улиците в града не са магистрала...

5

БЕЗ УМ

преди 10 години

Пазят ги спокойните водачи ,а не зебрите било то повдигнати или вдълбани. А пък пешехоните пътеки по Ломско шосе са истински капан за жертви и от двете страни.Дано този който ги проектира и прави си корегира грешката преди да е станало много късно.

4

Емо

преди 10 години

Само че в тъмната част на денонощието не се забелязват,и могат да ви оставят на пътя, както ми се случи.За това има изобретени пешеходни светофари.

3

Momo

преди 10 години

Аз съм шофьор и съм ЗА повдигнатите пешеходни пътеки навсякъде, НО само да не ги повдигат като легналите полицаи във Варна и региона, защото ще ми остане някъде скоростната кутия.П.П.: 4 човека в Ауди80. Спирам преди "легналият полицай", вкарвам на първа, тръгвам и скоростният лост ми се надига в купето. Еб*ти гърбиците.

2

Super

преди 10 години

Супер са си пешеходните пътеки. Иначе никой не спира. Така ако не спреш си оставяш шасито там :D. Аз съм за абсолютно всичко по-натоварени места да са с такива пътеки. В Пловдив сложиха мигащи светлини - НИКОЙ не го Е*Е, пак не спират ***. Трябва повдигане.

1

Стамат

преди 10 години

Нали щяхте да ги махате? Направете ги мънички да не пречат на автомобилите! Едно хубаво нещо да се направи за пешеходците, ако го развалят няма да гласувам за Фандъка!