74

Дан-55

преди 11 години

Всеко чудо за три дни,ще се мотат ще овъртат и както до сега-нищоооо,а парите ги няма,убитите са си убити.Продажна правосъдна система.......

73

chach

преди 11 години

ne bezdeistval a porachval

72

Невинен съм, ще го докажа, отсече Цветанов. Това е ясно, но срещу колко ще го докажеш? Шест апартамента може и да спасят шестака. Ама- надали!

71

баз

преди 11 години

Вдигане на пушилки само. Това обвинение няма да издържи в съда, гаранция, че не могат да докажат умисъл, дори и да направят невъзможното най - много ще стигнат до условна присъда. Тези,които бързат да се радват и да злобеят, да не се надяват Цецо да влезе у пандиза.Но това, което се случва в нашата съдебна е мнооого смущаващо.Ако Цацаров не продължи делата,по които се окрадоха милиони,ако не даде смислено обяснение по изцепката с бюлетините,мисля,че този път ще играе дървеното правосъдие.

70

nikolaberti

преди 11 години

Тези ***,лентяи без работа където протестираха преди три месеца да свалят правителството на ГЕРБ сега пак излизат на протест.Сега и това правителство не им харесва,ами по *** народ от този няма.Най добре тези от протестиращите да си направят те един парламет на *** и да им гледаме сира.*** простия народ.

69

Анонимен

преди 11 години

Любопитно,защо ако е имало незаконно подслушване и съответно бездействие на Цветанов, няма обвинение за същото и срещу Петя Първанова от служебното, все пак по тяхно време колите бяха излизали не по план и има трити записи,ако са изтрити за покриване на следи,де,да не се окаже нещо друго после.И защо в медиите преди време излезе инфо,че Цветанов бил разпореждал подслушвания,а сега се говори за липса на достатъчен контрол.Много скалъпена и миризлива история.

68

Кан Крум

преди 11 години

Ето новия адрес на Цветан Цветанов:Централен софийски затворКилия 216, южното крило.

67

667 прод-е

преди 11 години

Важното е да хванат трима мишока, мераклии да станат защитени свидетели (те знаят цената) и да громят страшния Цветанов.Зер той подхвана, макар и само част от мафията, а това не е угодно Богу, а и Цацарову!O sancta simplicitas!

66

666

преди 11 години

1.Документално е доказано кой колко милиарда открадна от енергетиката.Само аз не знам дали е Румен Овчаров, Фронтиер и компания, или има и други;2.Налице са документите за аферата Хохегер семейните връзки, Моника, и как избраха (стани)Шеф на ПЕС;3.Аудио и визуално документирани са престъпленията срещу избирателните права на българските граждани в предизборния и изборния ден;Дори няма значение дали е даден тон за това, от сестра Галева,или от Гл.прокурор на републиката;4.Няма значение, че всчки публикувани СРС, съдържат компромати, само срещу хора свързани с ГЕРБ ( а уж те подслушвал

65

Параход с комин

преди 11 години

Цветенцето за да порастне е нужно да се полива. В случая - с апартаменти.

64

Параход с комин

преди 11 години

Цветенцето за да порастне е нужно да се полива. В случая - с апартаменти.

63

Анонимен

преди 11 години

Винаги са ни подслушвали.Така си е още от времето на Т.Живков,така бе и когато намериха бръмбарите в апартамента на тогавашния главен прокурор,така бе при царя,тройната коалиция ,така бе и при Цветанов,така ще бъде и при новите управляващи , защото информацията те прави по силен и ти дава възможност да управляваш съдбите на другите. В края на краищата това е борба за власт. И в САЩ се оказа ,че са подслушвали журналисти,но нито една партия в България не критикува американските служби.

62

Иван

преди 11 години

до 67: Ами ако не е подслушвано незаконно ?Доказателство за това няма.Само думите на политическите противници на Цветанов ако са доказателство ?

61

гражданин

преди 11 години

Гледахте ли "поведението на Пеевски" от трибуната на Народното събрание? Заплашителна поза и думи - като ,че ли "от него зависи всичко" - объркана държава! Много интереси има забъркани и много пари, май е късно да се бори държавата с олигарсите, те са обхванали всичко! За Цветанов се говори като за "най-големия престъпник", а доказани престъпници са на свобода и произвеждат "сценарии" в тяхна полза - лошо, много лошо!!!

60

999

преди 11 години

Ето започна се с обработването на общественото мнение. Той бил бездействал !!! И после чакайте да го осъдят. Ще изкарат ония тримата смешници на които им е заповядал да подслушват и които за 800 лв заплата са си *** на достойнството и принципите. За да може тоя *** и всички Алчни *** от последните 23 години да си продължат за крадат и унищожават Държавата ми. До 3 смешници, а бе защо не вземете да им изкарате всичките *** на тия политици,а ние Народа ще им разкажем играта

59

яяяя

преди 11 години

Какво НЕ свърши Цацаров:1. Не пожела да разбере кой е напарвил незаконните подслушвания на ББ и компания.2. Не пожела да разследва как така от мейла на неговия заместник се пръкна анонимното писмо на "доблестните".3. Не процедира правилно по казуса Костинброд и се създаде усещане, че прикрива някого.4.Не повдигна обвинение на Петя Първанова, въпреки че по нейно време е засечено черно на бяло незаконната разходка на подслушвателната кола. Само че коя е Петя Първанова и кой е Цветанов?? разлик

58

nan

преди 11 години

Ще призная реформите когато Цецка стане булка в софийски затвор и Боку тиквата му стане шаферка,а и *** почнат да ходят на работа,а не да карат само на социални и кражби.Не искам да се хранят от гърба на работещите

57

КАКА

преди 11 години

КОМИЦИТЕ ЦЕЦО И БОКО ПРИ ЦАЦАРОВ--ЩО СИ ПОДСЛУШВАЛ,БЕ?-АМА ТОЙ ТАКА МИ КАЗА.ТОЙ МИ КАЗА-ЩО СИ СИ ЗАТВАРЯЛ ОЧИТЕ,БЕ?-АМА ТОЙ ТАКА МИ КАЗА.ТОЙ МИ КАЗАБОКО- АМИ ТРЯБАШЕ ДА ЗНАЙМ ЗА ЕДНИ И ДА СИ СТИСКАМЕ ОЧИТЕ ЗА ДРУГИ-ТЪЙ СА ПРАИ БИЗНЕС...С ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА.КОНКРАЧУЛЕЙШАН

56

Анонимен

преди 11 години

Активно и съзнателно е бездействал Цецо с особената форма на главата!

55

Х

преди 11 години

ПРЕДПОСТАВКИ ЗА ИЗВЪРШВАНЕ НА ПОДСЛУШВАНЕ МОЖЕ БИ ИМА ПОДСЛУШВАНИЯ-ЗА ПРЕДПОСТАВКИ И МОЖЕ БИ НИКОЙ СЪДИЯ НЯМА ДО ОСЪДИ НИКОГО.ТОВА Е ПРОКУРАТУРАТА НИ.