65

er

преди 10 години

Рано или късно петролопровод ,ще има ,въпрос на време ,както и турски АЕЦ на границатаРевете , мучете ,плюйте това е решено от големите държави а не от някакви зелени,кучкари и временни еко министри.Разбира се ,че не искам да се случи , но какво можем да направим - след 20г. тук ще има 2мил. възрастни хора.Е да благодарим на демокрацията

64

Да се размразиме

преди 11 години

Че - хем икономисвам , хем мръзна , хем си плащам ? Що е то ?

63

Анонимен

преди 11 години

Хайде че измръзнах тази зима .

62

Затопляне на отношен

преди 11 години

И затопляне на Апартаментите ни !!!

61

ВВВ

преди 11 години

ДАНО ИМА БЕЛЕНЕ ЯДР.ЕНЕРГЕТИКА Е НАЙ-ЕФТИНИЯ ИЗТОЧНИК НЕЗАВИСИМОСТ И ХИЛЯДИ РАБОТНО МЕСТА ДАНО ДАНО ДАНО

60

Анонимен

преди 11 години

До СотировА с какво по-добре е Република на Европейския Съюз?Много ли по-добре сме след като РЕАЛНО станахме такава?

59

Анонимен

преди 11 години

Русия чака ще размразим ли общите енергийни проекти - HE

58

galinski

преди 11 години

Sys segashniq AEC ima izlishak, no segashniq AEC spira da raboti sled 5 godini. Do togava trqbva da se napravi neshto povyprosa,zashtoto segashnite 2 bloka proizvejdat 34 % ot energodobiva na BG. 4uli nedo4uli - vseki si dava mnenieto

57

До Одисей 1 /отново/

преди 11 години

До Одисей 1, op.41, G-durНе ме просвещавай, хитроумний Одисей! Не си служи с моите доводи, не е коректно. Къде в моя пост прочете за социализъм и екология? И на първолачетата е ясно, че там,където има вятър, ще има и вятърни станции, че на Шпицберген няма да се строят фотоволтаични, а в Сахара - ВЕЦ-ове. Нека не си губим времето с празни приказки, а! Аз се надявам, че за разработване на действаща термоядрена централа ще се намерят пари, въпреки нефто-газовите лобита. Това е бъдещето -ТОКАМАК!

56

В траур

преди 11 години

Горко на България и нормалните хора, които живеят в нея

55

info.

преди 11 години

И още нещо!Преди референдума за АЕЦ лично аз бях писал в този форум че този проект го искат частен,коментарите ми на тази тематика тогава се изтриваха,вие си мислете този сайт що за сайт е

54

поля

преди 11 години

То за тва беше голямата борба за кокала, не че им дреме за бедна България, просто комисионните са раздадени и Русия натиска комисионерите да си оправят проектите..мисля

53

info.

преди 11 години

Със зъби и нокти ще се борят за отварянето на тази далавера наречена Белене.Истината уважаеми е следната:Това е проект засягащ пряко държавата и по-пряко народът и,всичко е сведено до това че този в този проект имат интерес частни интереси.Лично аз уважаеми!НЕ ЖЕЛАЯ ЧАСТЕН ИНТЕРЕС НА МОЙ ГРЪБ.И още нещо!ЧАСТЕН АЕЦ ЩЕ БЪДЕ РАВНО НА БОМБА.

52

Анонимен

преди 11 години

втора тройна коалиция - само това имам да кажа и всеки народ си заслужава сътбата

51

Ало

преди 11 години

До оптимистите и всички,дето се "канят"да свалят правителството...Ами,че,първо си сменетеизборния закон,бре,че то пак ще се налива "...от пусто ,в празно!".

50

Черен Петър

преди 11 години

И ще стане. Нали всички министри случайно или не говорят руски език. Сега пак ще се ръзвържат едни чували около Белене за много пари. За наши и ваши фирми с по 5 посредници, подизпълнители, консултанти и още ала-бала похвати.

49

Сотиров

преди 11 години

БССР - Българска Съветска Социалистическа РепубликаВ това ни превръщат братлета

48

П_Петров

преди 11 години

Централите на природен газ произвеждат по-евтина енергия от атомните централи и особено Беле(пише го и в доклада на HSBC), при по-малки рискове. Колкото до емисиите от въглероден-диоксид те могат да се редуцират до 80% с алгае инсталации, при което ще се получава още био-дизел и хранителни добавки за животни.

47

Някой

преди 11 години

нека си смятат. Няма да я бъде.

46

Анонимен

преди 11 години

Вчера, сръбския парламент одобри заем от 500млн от Раша, като на същото заседание вдигна и данъците. Заема доколкото разбрах е за закупуване на по-нови(не най-нови) самолети от Раша. Обикновенно "помоща" от там идва по този начин Интересно, почваме абсурда БеляНЕ, и всичко щяло да ни е без пари :) :) :)