68

Че

преди 11 години

гЕРбери-утки, марш в зандана!

67

Копърков

преди 11 години

Какво стана с имунитета на Къртишев!? Кога ще го питат поне за ония 120 милиона евро в Кипър и за постановката с бюлетините, уж самозапалванията, за червените куфарчета...?

66

nexusss

преди 11 години

Сотир Цацаров е номер 1! И да кажа на платените драскачи на ГЕРБ: БИТИ КАРТИ СТЕ ВЕЧЕ ВИЕ И КОМУНИСТИЧЕСКО - МИЛИЦИОНЕРСКАТА ВИ КРАДЛИВА ПАРТИЯ...не че другите партии са нещо по различно, но поне нямат ВАШЕТО безочие, наглост и меркантилност!!! Вие сте първенци направо по простотия и лъчи! Цацаров ще ви види сметката споко...:) Сотире, пази се, щото тези мръсни милиционерски душици 100% ще се мъчат да те отстранят! УСПЕХ, СТИСКАМ ТИ ПАЛЦИ! НАРОДА Е С ТЕБ!!!!!!

65

А бюлетините?

преди 11 години

Цаца, какво стана с бюлетините бе брат? Сега чакам с нетърпение доказателства за Цветанов...

64

Боил

преди 11 години

Ще цитирам един безсмъртен цитат:цаца ама риба,риба ама цаца.Товй е за червените кхмери и фесоносителите+Болен ефенди.Можете да приемете този цитат като девиз на това небългарско управление.

63

Стоян

преди 11 години

Пак казвам, че съм безпартиен, за разлика от 74 и 72 - личи си, че ви плащат за да висите из форумите и да плюете определени партии и личности - дано поне да ви плащат добре! Пишете пълни глупости - огледайте се колко богати хора има в България и се замислете как са изкарали тези пари - може би със заплати и честен труд! Ако беше така всички щяхме да сме милионери! А шест апартамента са нищо в сравнение например с МОЛОВЕТЕ и хотелите!

62

и от там да не излиз

преди 11 години

Цецо да влиза в пандиза - и от там да не излиза!

61

Georgi

преди 11 години

До СтоянNedei plaka Stoqncho Ceci slet 5-10 godini she izleze da te radva sus selskite si izpulneniq xD

60

йови

преди 11 години

Цецо крадецо в панделата.

59

Ганьо Балкански

преди 11 години

До СтоянБравос герберче,изкара хонорара за днес.

58

Стоян

преди 11 години

Какво сте се хванали с тези шест скапани апартамента! Хайде вземете и разследвайте тая отвратителна св...... Пеевски и майка му - откъде взеха толкова пари - по честен път ли са ги изкарали! Кой и колко ветрогенератора има - нека да разследват и тези, заради които плащаме скъп ток! Как са купени и построени големите хотели и Молове - вижте и тези честни инвеститори! Не съм симпатизант на ГЕРБ, но ставате смешни с този вой за Цветанов! *** държава сме и никога няма да се оправим!

57

Надзирател

преди 11 години

С радост ще подготвя килията на ЦВ.ЦВ.

56

Анонимен

преди 11 години

Оставете ги тези... И ГЕРБ искаха имунитети и Сергей ходи в прокуратурата и нищо! Гарван гарвано око не вади!

55

Анонимен

преди 11 години

NARODE garvan na garvan oko vadi li NIE NARODA TREBVA DA I VADIM O4ITE

54

ятак

преди 11 години

Е, Цацаров, нали щеше да има открития по подслушванията, какво ни мотаеш сега с 6-те апартамента. Само ЦАЦА ще хванеш Цацаров, ама като онзи стар български филм ще я обявиш за КИТ. Дерзай, другарю!

53

Анонимен

преди 11 години

А КОГА ЩЕ ПОИСКАТ ИМУНИТЕТА И НА ПОЖАРНИКАРЯ ОТ СЕЛО БАНКЯ БУДА ,ШОПАРА ФИДОСКА И СЕЛСКАТА *** ФАНДЪКОВА.ВСИЧКИ ТЕ ЗАЕДНО С ЦЕЦО СА ЗА ЗАТВОРА .

52

Диляна Маркосян

преди 11 години

Обръщам се към всички, който коментират и четат коментарите. Наскоро прочетох, че под името ми Диляна Маркосян се крие някаква група, която нарочно се представя така и, че всичко е нарочно нагласено за да атакуваме Цветанов. Това не отговаря на истината. Пиша името си открито и твърдя, че това съм АЗ. Живея в един северозападнал край и три години търся правдата, която беше опорочена лично от Росен Иванов-директора на ОДП Враца, който беше назначен от Цветанов и закрилян от него. За тях съд!!!

51

Аз

преди 11 години

А защо се стигна до искане на имунитет?Нали веднага след обявяването на резултатите от изборите от ЦИК, до полагането на клетва за народен представител, той няма имунитет. Или сега пак ще се проточват нещата с гласуване, с мотане, с бойкотиране. И пак буря в чаша вода.

50

скапана държава

преди 11 години

Е*ати скапаната държава,хора в нея, политици, служби и каквото още има на нейната територия.... Цацаров само един престъпник ли вижда в тая държава? Герб,че са крали крали то и на новородено е ясно, но защо не разследва БСП, АТАКА, РЗС, турците? Да иска имунитета на Станишев,Сидеров,Местан.... В момента това което прави е разчистване на сметки с ЕДИН човек под диктовката на комунистите ... НИЩО ПОВЕЧЕ!

49

Chikatilo

преди 11 години

Цацаровчо цацке дремна какво скимтиш бе ***? Какво като му искаш имунитета а ?? Какво ше докажеш....нищо !