15

7

преди 10 години

TOZI OT SNIMKATA E PO-PROST OT KOLKOTO IZGLEJDA !!!

14

nenazloto

преди 10 години

Крайно време е да станем цивилизована европейска държава и да си търсим правата в съда. Дали е виновен някой е редно да се решава на съдебно заседание и след представяне на годни доказателства Сега медицинските дейности са разграден двор. Няма защита на човешките права и неуки журналисти насаждат омраза и недоверие към лекарската професия главно по поръчка. Анализ на такива предавания сочи, че те са масово явление само преди избори. Медиците станаха изтривалка на политическите страсти

13

медиите

преди 10 години

Насилието има много форми и една от тях е публичното оплюване на лекарите в медийното пространство, включилно и от политици и властимащи/какъвто беше ЦЦветанов/Същото и бенатова прави в предаванията сиВсяка намеса в работата на правораздавателната система от екрана на ТВ е насилие върху истината.Какви са тия импровизирани "другарски съдилища" по медиите за всеки частен случай.В медицината има правила. Съдът работи по правила. Медиите нямат място като арбитър по медицински въпроси.

12

Здравец

преди 10 години

Виж какво неук българино,парамедиците нямат нищо общо с фелдшерите.На теб всезнайко ти пожелавам ,когато имаш нужда от Спешна помощ да тия окаже мед.сестра или парамедик.Плюй си в пазвата да не се разболяваш!Не ,защото работят некомпетентни лекари и фелдшери, азащото са редки животни.

11

Анонимен

преди 10 години

TOZI KAPACITET PAK SE IZAA.... A PO VAPROSA ILI VARHU VAPROSA . OHRANA ZA BOKO 100 GAVAZINA , OHRANA ZA CECU 200 . OHRANA ZA PREZIDENTA 300 , OHRANA ZA BIV6ITE PREZIDENTI 400 , OHRANA ZA DUPETATI 1000 , OHRANA ZA ZATVORNICITE ZA DA NE GI BIE NARODA 10 000 , OHRANQVAME DECATA SI V U4ILI6TE KATO 4E LI SME VAV VOENNO POLOJENIE , OHRANA NA BAROVE I DISKOTEKI , OHRANA NA MAGAZINI , FIRMI , CEH4ETA PO DVA KVADRATA . ABE MODERNA RABOTA E DA SI OHRANQVAN . EDNATA POLOVINA OHRANQVA DRUGAT

10

selqnin

преди 10 години

toq li e ombudsmanat e.. xaxa turi ohrana na huq mi shta *** v gyza

9

Баба ви Куна

преди 10 години

Да бъдат санкционирани строго тези, които посягат на лекарите. Само искам да знам кога ще започнат и самите лекари да бъдат санкционирани - за грубо отношение, за цинизъм, за непрофесионализъм, за рушветизъм и пр.?

8

heybg

преди 10 години

Дълбокоуважаемият от мен г-н Пенчев в случая не се проявява достатъчно радикално като омбудсман и юрист. За да има превенция, трябва да има достатъчно строга санкция. Законово определение на тия престъпления. Ефективни присъди - затвор от 3 до 5 години без право на помилване или намаляване на присъдата. И това да важи за всеки държавен служител. Преди години това го имаше! А сега законодателят е прекалено милостив, а адвокатът разиграва правосъдието по безобразни начини. Ново законодателство!

7

Егати

преди 10 години

Абе какви са тия глупости, охрана от парамедици, да се бият, който по-як ... печели ? Посегнат ли на медик - В ЗАТВОРА ЗА 5 ГОДИНИ, не условно, в ЗАТВОРА. След първите 3-*** *** в затвора, НИКОЙ *** повече няма да им посегне !!!

6

BG.BG

преди 10 години

Стига сте харчили парите ни напразно. Присъдата за всеки нападнал медик да е отнемане на гражданство и изселване. Така в рамките на няколко години ще намалим *** наполовина...

5

Анонимен

преди 10 години

Охраната на линейките - от паравоенни!

4

Drobenski

преди 10 години

barza pomost e samo otdel za policiata - tam vsichko e krimi.

3

Ехоо

преди 10 години

Пенчев, не си в час.Парамедици (близо до фелдшери по български) охранители ли ги направи.

2

:)

преди 10 години

Охраната на линейките трябжа да е от паравоенни формирования с автомати...по двама на линейка :)Като се ходи в *** махала, паркира линейката слизат двамата и осигуряват периметър, ако се налага с откоси във въздуха. Прибират се пациентите и се заминава, както е във фавелите на Рио....тук не е много по различно... :)

1

Жо

преди 10 години

ПАРАМЕДИЦИТЕ не са каратисти, нито боксьори, господин Пенчев.Парамедиците са хора, специално обучени да оказват първа помощ и да поддържат живота на пациентите до пристигане в болница.В много държави, в линейките пътуват парамедици, но те са за да помагат на изпаднали в беда, а не да се бият с роднините им.