37

TOMA neverni

преди 10 години

Проучванията на общественото мнение показват, че между 55 и 60% от французите одобряват разрешаването на гейбраковете, но около 50% са за осиновяването на деца от еднополови двойки- PALNA IZMAMA. NIKOI DA NE VIARVA NA TEZI LAJI.

36

Анонимен

преди 10 години

Това не е нормално! Утре ще решат, че двуполовите бракове са аморални, всичко е изкривено през призмата на такива диваци! Накъде върви света, хора?!?

35

mario.fu.90

преди 10 години

ДО НОРМАЛНИЯНяма такива гнусни *** като вас, които лепите глупави етикети и епитети на хората и се смятате за нещо повече от другите,постоянно изтъквайки колко "по-нормални" сте от тях.пп. научи се да пишеш на кирилица и после лепи етикети кой е нормален и кой не е нормален,което ни най-малко не ти влиза в юрисдикциите.

34

Normalen

преди 10 години

Vas trqbva da vi otstrelvame kato vreden divech-nqma takiva gnusni i nagli ***

33

mario.fu.90

преди 10 години

ОО ДА,КОГАТО ГОВОРЯ ИСТИНАТА АЗ СЪМ НАГЪЛ,НО КОГАТО ВИЕ ГОВОРИТЕ ОТКРОВЕНИ КЛЕВЕТИ,ПРОСТАШКИ ИЗЛИЯНИЯ И ЗЛОБНИ ПОДМЯТАНИЯ НЕ СТЕ НАГЛИ. НАЙ-НАГЛО Е НЕВЕЖЕСТВОТО,ЗЛОБАТА И ПРОСТОТИЯТА!

32

mario.fu.90

преди 10 години

Знам много добре че сте близки до Грузинците,Руснаците,Албанците,Камбоджанците и всякакви пропаднали посттоталитарни държавици... Голям пример за подражание,няма що. Колко е заплатата в Грузия? Затова ще си останете вечно бедни и нещастни,заради манталитета!

31

Атанас

преди 10 години

До mario.fu.90Абе ти се развихри!Много си нервен (нервна?). 16 поста за 6 часа!Бива, бива, ама това е възмножко! Да беше само хомо, а то войнстващо!Запомнил съм твои политдрисни, нещо рядко за меките китки.Скоро в България няма да има хомобракове - по светоусещане сме по близо до грузинците, до руснаците, нали знаеш какво стана там!Едно време имаше, а и сега има "хора с нетрадиционна сексуална ориентация"-артисти, певци и хората не обръщаха внимание на това, защото не парадираха, не бяха нагли

30

mario.fu.90

преди 10 години

до 32Върви се лекувай а не бръщолеви глупости по форумите. Страдаш от тежка форма на параноя,както и повечето *** дето обвиняват американците за всичките им нещастия.Освен това държавата отдавна е на изчезване като структура, унищожаването и е програмирано отвътре, според законите на историческият материализъм. Самият ЕС е крачка към премахването на държавата.

29

mario.fu.90

преди 10 години

И какво ти навирам в очите, господинчо пишещ на латиница? Когато един мъж и една жена сключат брак не е демонстрация,но когато двама мъже сключат вече е парадиране и навиране в очите. Колко лицемерно се измъкваш само,когато няма какво да кажеш.

28

Анонимен

преди 10 години

американската ситема за разпад на държавитев ислямските с радикален ислям в развитите чрез ****ераските номерано европа ще се събуди инак загиваа тия във франция са социалисти колкото ние сме марсианци соц партии в западна европа - италия , франция, испания и някои по-малки със силни леви партии до 60 -те години се сдобиват за нула време със социалистически партиивижте историята - и за нашенските вече не съм сигурен дали не са креатура на световната банка

27

Анонимен

преди 10 години

po otnmoshenie na difrakciqta na mario.fu 90, ne me burka s kogo si lqgash, ne jelaq da mi go navirash v ochite

26

Анонимен

преди 10 години

da uzakonqt i incesta, togava ..............de%ba pederungelite

25

mario.fu.90

преди 10 години

Да доразнищя "кохерентната" ти теза. Със или без брак хомосексуализъм има и ще има винаги,хората ще продължат да правят секс и да живеят заедно. По какъв начин бракът ще подхрани хомосексуалността,като така или иначе тя си съществува и няма кой да я спре,освен ако не е психично болен.

24

mario.fu.90

преди 10 години

И какво кохерентно има във вятърничевите ти твърдения ,пак хвърляш на посоки. Аргументирай се по-добре и най-вече причинно-следствено. Как, по какъв начин ,чрез какъв механизъм гей-браковете застрашават обществото. Назови конкретни начини, не общи приказки и епитети. Знам че в поставянето на епитети сте царе,друго и не умеете.

23

mario.fu.90

преди 10 години

Работя,плащам данъци - каква полза искаш повече от мен - да ти измия чиниите и да ти гледам децата ли?

22

mario.fu.90

преди 10 години

Добре бе, сбърканяк, какво означава да станат "достатъчно много",мй не си си пил хапчетата. Ти да не мислиш че това се прихваща и разпространява като грипа. Хомосексуалността не подлежи на реклама и разпространение,пък ти мисли каквото искаш и ме наричай както искаш,думите са си за теб. Гей-браковете са позволени отдавна в Испания и Швеция - нещо лошо да се случи там,случайно да изчезна обществото им или земята да се срути?

21

До 22

преди 10 години

Сбърканяк, прочети хипотезата, описана от 25.Там е даден "КОХЕРЕНТЕН факт и довод против гей-браковете".Вие просто сте едни нагли арогантни ***, които се настанявате на главите на нормалното население и само претендирате, искате и потреблявате от обществото, без да давате полза.Конкретния факт и довот против така наречените бракове на сбърканяците, е че те не допринасят за разнитието на човешкото обкество а го застрашават с измиране (ако тези бракове станат достатъчно много)

20

mario.fu.90

преди 10 години

ДО 23Нали, трябва да падат до твоето ниво. Този който се мисли за повече от останалите не е нищо друго освен самонадеян *** и нищожество!

19

mario.fu.90

преди 10 години

Някой ще ми стовари ли поне ЕДИН аргументиран,логически последователен,философски ,непопулистки и КОХЕРЕНТЕН факт и довод против гей-браковете? Такива няма! Всичко е празни приказки и лелинско дърдорене.

18

mario.fu.90

преди 10 години

Добре де,казах че бих се съгласил и на компромисното решение с гражданските съюзи. И това право ли бихте ми отказали - да узаконя по някакъв макар минимален начин връзката си като нормален човек,остава да ми забраните да ви дишам хетеросексуалният въздух. И аз си мислех че е смислено да плащам данъци. Един ден ако нещо се случи с партньорът ми да нямам правото да го посетя в болница или да вземам решения за лечението и ако се случи най-лошото - за тялото му? Не сте ли прекалено нагли?