91

гласувал за атака

преди 10 години

е волен сидеров напълно откачи ...хората са казали дай му власт и гледай сеир,ама не са му дали още власт и той пощръкля е стига толкова тоя унижожи партията си кой луд ще стои до такъв

90

ronstoff01

преди 10 години

Oще едно доказателство за това, колко е загрижена атака за здравето и благополучието на народа. Сидеров дълго време преиграва, докато накрая така се вживя в ролята, че откачи. А колко луд трябва да е човек, за да не различи друг луд, че и да го вкара в парламента?

89

Анонимен

преди 10 години

нека да върнат старата наредба места за пушачи и непушачи-всички доволни

88

л.ю.сср.

преди 10 години

Този, наистина е луд ( което днес наистина доказа ), че е второ качество човек, ама защо го доказваш, бе п...л и без това на всички е ясно,че си здравословнополитически не здрав. Ашколсун, Да живей национализъмът! Запали една и си я заври в ........устата!

87

Lili

преди 11 години

Do Gorda. Явно ти не си ходила в другите страни. Не пушат по заведения, а навън. Както ти имаш права, така и ние непушачите имаме.

86

това съм Аз

преди 11 години

воленчо, до там ли стигна да просиш пари от мазните кръчми или пазар за тютюна на турците да осигуряваш. Щото аз не мога да се сетя каква друга "ПОЛЗА" има за обществото. *** с *** и родоотстъпник. А на пушачите дето искат да си димят на всякъде ще предложа и тоалетните да премахнем да не се чувстват ДИСКРИМИНИРАНИ, че ги караме да ходят в миризлива и често неотоплена стая.

85

Диду

преди 11 години

Е аз като клиент непушач, няма да вляза в заведение където се пуши... а да видим сега колко ще е печалбата от едно кафе срещу една голяма пица с айрян...

84

GORDA

преди 11 години

това ли ви е най-големият проблем? естествено , че нарушава правата на човека! аз като пушач се чувствам дискриминирана! Защо накараха хората да сложат вентилации? Толкова пари се потрошиха за това. Като искате да не дишате дим има си заведения за непушачи! Аз като клиент си плащам да изпия едно кафе и в най-големият студ ще ме карат да излизам отвънка за да пуша! Това ли е демокрация? Че вие ходили ли сте в други страни да видите как е?

83

intruder

преди 11 години

Нямам думи просто.. :("Сега действащите забрани нарушават правата на гражданите на Република България"...Кои граждани? Пушачите ли или непушачите?на мен ми нарушават правата като ме задължават да им дишам дима.а ако някой почне да пърди нон стоп - приятно ли ще им е на драгите ми пушачи да дишат?

82

Слънце без филтър

преди 11 години

Пиша от една общинска болница в Белгия. От стаята за пушачи!Ако някой пациент е трудно подвижен то звъни на дежурната сестра и тя го докарва с количка до стаята за пушачи да забие поредния пирон в ковчега и след 15-ина минути идва да си го вземе за по-нататъшно лечение. Лошо няма.Пушенето е вредно за здравето. Принудителното ограничаване на пушача е още по-вредно.

81

АЗ-ЪТ ми

преди 11 години

Хайде,Сидеров,дотук бях за теб!

80

преди 11 години

пример за Пловдив - в Бизар клуб са ми издавали "ПОРЪЧКА" и веднага искат парите, а не носят после "ФИСКАЛЕН БОН"

79

преди 11 години

гадове!!! ами да се готвят тогава да отговарят, когато хората си търсят правата при неиздаване на касови бележки, щото крият данъци ...

78

Анонимен

преди 11 години

Станахте по католици от папата.Тези дето плачете за забраната.В мачовете в шампионска лига се пуши и по стадионите,а в БЪЛГАРИЯ понеже сме повече ЕВРОПЕЙЦИ е забранено пушенето и в близост до оградата на стадиона.Това е единствения проблем в момента.ЗАБРАНА ЗА ПУШЕНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА

77

браво на ГЕРБ

преди 11 години

Единственото и най-хубаво нещо което направиха от ГЕРБ това е забраната за пушене както е във всички европейски държави.За сведение например в Бразилия е забранено пушенето дори в заведенията на открито. Те пак са пълни и никой не протестира.

76

Анонимен

преди 11 години

Сидеров не е добре с акъла. Популист без мозък. Обича да се изказва и е влюбен в себе си.Да го вкарат в някоя квартална кръчма с много пушачи и пиячи, да се радва, и да им говори небивалици.

75

eve1

преди 11 години

Вместо да ставаме модерна европейска държава ще се връщаме отново към Авганистан където се пуши на всякъде.Група мазни ресторантьори не спряха да лобират само и само да се пуши в заведенията им,по тяхната логика и наркотиците ли да се разрешат и от тях ще има работни места!Аз повече никога няма да вляза в заведение,което се пуши!

74

Shop

преди 11 години

Не мога да разбера, дори наистина да са уволнили 30 000 души заради забраната, това какво значи? Че пак трябва да почнем да се тровим, за да може 30 000 сервитьори да получават заплата? Тя забраната е наложена от здравословни съображения, какво ме интересува, че някой си го уволнили? Дай да фана рак, за да си запазел некой работата...

73

hes

преди 11 години

Това е най-големия проблем в Бълтария!? Народе...

72

Анонимен

преди 11 години

Некадърници ***, с поощряване на пороците ли ще се борят с кризата? Едно от хубавите неща, които правителството на Борисов направи за България бе забраната за безотговорното тровене на *** племе. *** от Атака и БСП и това ще съсипят. Ще печелят съсипвайки здравето на хората и налагайки на обществото деградиращ модел на поведение. Който иска да се трови - да се трови, но да не вреди на тези, които искат да дишат чист въздух! Явно е, че на БСП и Атака не им пука за народа...