38

Родител

преди 10 години

за съжаление на това детенце ,което сваля гащите на децата и се подиграва с тях ,бие ги и ги тормози постоянно - вече четвърта година родителите му си затварят очите и не предприемат никакви мерки, затова накрая се стигна до тук. Многократно госпожите са предупреждавали родителите, че детето им се държи лошо, подстрекава останалите деца да се бият и въпреки всичко неговите родители отричат и не предприемат мерки.

37

Някой

преди 10 години

Да, така си е трябвало е да посегне на родителите, аз лично бих оправил майката после ще се обърна към бащата! Малкия *** после ще се замисли да ли да посяга на други деца!

36

Shark

преди 10 години

До 5 човека. Точно така, само че е било тормозено, да речем, но от друго дете, има разлика нали. И тоя баща защо не е потърсил родителите да говори с тях какво върши детето им, а ще ходи са се разправя с 5г. хлапе. И дали наистина го е тормозел, или е било случайно, и дали наистина е станало това или детето не си измисля, а? Затова такива конфликти се решават между родителите! С разговори!

35

Анонимен

преди 10 години

Не, има родители, които се гордеят, че детето им командори цялата група, викат си оправно е нашто, и дотук.

34

5 човека

преди 10 години

Медиите много гнусно извъртат нещата. Бащата бил тормозил... А всъщност ПЪРВО детето на тоя баща е тормозено. Има родители, които не могат да си възпитават децата и тормозят всички наред. Е никой не е длъжен да търпи разни чавета и келешчета да му тормозят детето.

33

Shark

преди 10 години

Анонимни ли, притеснявят се от агресивния родител лиии. Малиии що не съм аз да видя тоя агресивен родител колко е наперен пред равни, а не пред деца. Агресивен бил, ако съм на бащата на това дете ще му сменя физиономията!!!

32

apostol

преди 10 години

Много ми харесва един пернишки лаф ;Пред винкела всички са равни;.....

31

Анонимен

преди 10 години

Даа, подобна сцена имаше и във филма "Бавачката" - бавачката психопатка реши училищните проблеми на подопечните си, като изплаши до смърт няколко тормозничета. Гадно е, но пък действа.

30

гражданин

преди 10 години

Еми къде са от Агенцията за защита на децата То там работят едни хора дето само зимат заплати а и Детската педагогическа Браво на бащата Само дето е трябвало да го респектира на място без свидетели А пък после кои кум кои сват...

29

Алекс

преди 10 години

Евала на бащата че е защитил детето си. В повечето случаи тормозените деца предпочитат да потулват нещата и никога не се справят с проблема. Имах случай в детството си системно да ме тормози ученик от горен клас. Оправи се след като ми писна и го причаках при блока му с дебело дърво. Ужасно се бях уплашил от отмъщение като му счупих главата, но той повече не ме и погледна. Само от сила и заплаха разбират такива. А колкото по-рано им се случи толкова по-леко ще мине.

28

dk

преди 10 години

браво на бащататова е единствения верен подход,а останалите ги раказвайте като теориякато човек с опит ви казвам.........следете си децата и ако има подобно нещо само такакато малки могат да отвърнат на агресията с агресия ,но съм виждала по големи вече момчетата вземат връх и боя не е равностоентака че да се намесват бащите учителките в днешно време абсолютно нищо не могат да направят,така че не ги винетете само гледат да нямат проблеми и да замажат случая и директорите същомного е

27

Анани

преди 10 години

Егати и родителя дето някой ще ми тормози детето, а аз ще си остана анонимен!?!?!?! Тея хора полудяха ли?

26

AlekoKonstantinov

преди 10 години

Някой деца в училище, пък и още в детската градина са побойниците и систематично стресират другите деца, защото са по-слаби и не могат да се защитят. Много от тези деца си мълчат и си го държат с години по много причини и така стреса ги обхваща от рано, да не говоря за по-пълните, тези с очилца или другите 'различни овци' в стадото. Дано да е било за урок на лапето ако е тероризирало и други децца.

25

Анонимен

преди 10 години

Бой по ***, които тормозят децата ни в училище!

24

Анонимен

преди 10 години

То само вижте какъв *** се кани да стане премиер, пък чакайте цивилизовани отношения между децата в детската градина...

23

Анонимен

преди 10 години

Даваха го по телевизията: В мозъка на човека има една преграда, която се изгражда до три годишна възраст. Тя спира инстинктивното насилие и приоритизира уважението към другия. Ако детето на четири и повече годинки още е невъздържано и се бие значи има сериозен проблем в главата и с него трябва да работят специалисти. Тази преграда чисто физически може да се увреди при възрастен човек от ПТП или от системно удряне на главата (бокс например). Тогава човека става невъздържан и посяга на бой.

22

Анонимен

преди 10 години

1-во е трябвало да провери случая, а физическата саморазправа е наистина недопустима!Иначе не е лошо, че се е намесил, защото обикновено 'госпожите' нищо не правят.Така едно дете тормозеше и моят син, веднъж го заварих хванал го за гърлото и го люшка наляво - надясно. Намесих се, заплаших го и от тогава не му е посягал, а даже май вече са и приятели.Затова пак казвам - разбирам бащата за намесата, но се е изпуснал.Онзи ред, онова възпитание, респектът от учителя от бай Тошово време липсват.

21

мария

преди 10 години

До тяe игра игра ама със смъкнати *** как ти се струва?

20

тя

преди 10 години

Проблемът за мен не е в това, че едното дете е смъкнало панталона на другото, в крайна сметка това вероятно е било само игра, а че учителката не реагира и позволява на родители да се саморазправят с децата в градината, скатава се и не уведомява директорката за инцидента. Не искам да си мисля какво е такъв тип хора да се грижат за детето ти....

19

Анонимен

преди 10 години

А кой ще накаже виновното хлапе - кой ще му обясни ? Разбира се , че бащата