658

vesko02

преди 11 години

Датчаните стоят на тъмно,затова са такива едни бледи.

657

Анонимен

преди 11 години

*** алчни, аз съм сравнявал тукашна сметка със сметки на западняци и Американци, те имат горе долу същите сметки с по високи цени... защото ние започнахме да плащаме и реактивна енергия, което не се прави почти никъде по света, за битовите абонати.

656

Анонимен

преди 11 години

Токът ни не е евтин, мръсни долни ***. От както сложиха новите електромери, се плаща и реактивна мощност и токът ни реално е по скъп отколкото на западняците. Мръсни ДОЛНИ *** са нашите управляващи. Всичките до един са за убиване... а народа си трайка и чака да го стрижат.

655

Анонимен

преди 11 години

Голяма тъпотияяя!!!!Виж ДОХОДИТЕ на българина, но не на мутрите...И не се излагай повече...

654

dina petrova

преди 11 години

Господин, Плевналиев,що за лицемерие?Българите протестират защото за да си платят тока дават три четвърти от заплатата си, а в Дания например е достатъчно една тридесета от заплатата на датчанина...Надявам се да ви е станало ясно най-после защо хората в България протестират...

653

Якорита Уташака

преди 11 години

>Токът ни евтин, пък хората протестираха, чуди се Плевнелиев.Плевнята ***, пък президент, чудят се хората.

652

тцЪ

преди 11 години

Плевньо похлупена, плащаме три пъти по-малко от датчаните за електроенергия, ама получаваме 30 пъти по-малки доходи от тях. Като искате да изравните цените на електричеството с тия на запад, изравнете и стандартът на живот тук с тамошния. Иначе си правим Голодомор, българска изработка.

651

Ok!

преди 11 години

Да бе, евтин бил тока. Този определено не живее в БГ. Най-скъп ток плащаме тук. Ама роската това не го знае.

650

Анонимен

преди 11 години

Толкова е евтин тока,че през зимата се равнява на една заплата.Какво ще ни спаси толкова санирането,температурата се вдига с 2-4 градуса.А пък конденза от прекрасните дограми ти докарва мухъл ,болести и нови разходи за мазане,тапети и лекарства.

649

pink

преди 11 години

Тоя когато и да го видиш на улицата, да му удариш ей така два шамара профилактично.

648

Анонимен

преди 11 години

kakvo ti e evtino ya se ogledai kade si che mai ne si na yasno

647

Лоша работа

преди 11 години

Той тези глупости ги е говорил само защото е трябвало нещо "умно" да каже пред чужденците. Не вярвам да не знае разликата в доходите на българите и западняците. Той иска да се докара пред европейските еколози и не му пука какво мислят българите, нито как преживяват. Типичен представител на българския "политически елит".

646

Ха-Ха

преди 11 години

И това ни било президент, защо не си зададе простия въпрос с доходите в нашата страна какво може да се плаща и как живее 60% и повече от населението и това да сравни с европейските държави, а не да говори безсмислици и дъ си задава *** въпроси.Боже пази България от такива управници и ние очакваме , че ще се оправят проблемите.Не става, той не си задава правилния въпрос и как ще се получи правилния отговор.

645

Анонимен

преди 11 години

***, първо да слезе на земята и след това да си говори простотиите недомислени, защото на всички ни писна от безумните му брътвежи! Както и от тези на останалия политически "елит".

644

хе-хе,

преди 11 години

Той се чуди...Ами да му обясня аз - това с тока беше партизанската война на комунистите, защото ББ им развали къщичката (vz Белене) - сега нека се чуди

643

Тишо

преди 11 години

Само човек , който не си знае парите може да каже такива неща.Плевнелиев,слез на земята и виж как живеят по-голямата част от хората! Какви са доходите ни- това знаеш ли го???? То и данъците, и здравеопазването ни и още много неща сравнени с нормалните държави са по-ниски. Пак повтарям, погледни ДОХОДИТЕ НИ и тогава се чуди!

642

stark

преди 11 години

А заплатите ни европейски ли са? Да не говорим, че Дания е с най-голям стандарт на живот в цяла Европа! Какви са тези безмозъчни сравнения!

641

AAA

преди 11 години

Президентът да си беше направил труда да сметне и колко по-ниски са ни заплатите от датските, а не да чете статистиката като дявола евангелието. Аман от промиване на мозъците!

640

Joro

преди 11 години

Приятелю, токът ни не е много скъп, но преноса е ненормално скъп! На ръце ли го носят тия от ЧЕЗ?

639

Star komsomolski

преди 11 години

Kauzi,Prioriteti...bla,bla...