50

Werwolf

преди 10 години

Как може тоя върколак да е номиниран за министър?! Та на него от километър му личи, че не му е чиста работата.

49

един

преди 10 години

Българските архитекти изиграха важна роля в масовото строителство от " 89 год насам , нагушиха се с мръсни пари и сега гледаме грозотиите им повсеместно ! Болшинството от тях са за затвор!

48

Питащ

преди 10 години

Кога най-после ще накажат ГЛАВНИЯ пряк виновник за "Дюнигейт", все още шефа на бургаската екоинспекция разБойчо Георгиев?!! Това дебело прасе трябва да бъде изритано с шутове от поста директно към затвора за купища далавери, в които е съучастник!

47

kokoboko

преди 10 години

всички "нови" министри са всъщност стари далавераджии и тарикати които просо искат да крадът ли карадът..... и това е поредния пример за това

46

kokoboko

преди 10 години

практиката показва че повече отиваме към *** , след като избрахме *** и турци да ни оправляват

45

Боб

преди 10 години

"Ако волята е негова, той трябва да бъде поздравен","Хората казват, че тоя върти схема с мафията а Местан смята, че трябва да бъде поздравен. За какво да го поздравим, че изнасилва народа ли? Ние народ ли сме или ***!?!

44

Анонимен

преди 10 години

А пък "40 годишното ирландско месо" не успя да вземе скалпа на Миро Найденов !!!

43

Анонимен

преди 10 години

Дали това е единствения , който се опитва да вкара Орешарски. Не знам защо не предложи Овчаров за енергетиката и Вълчев за образованието. Но и с тези седенката ще е пълна.

42

аха

преди 10 години

бре колко гербави пишат тук ццццц останахте без работа ли мършляци свикваите 4 гд така ще бъде

41

Законът казва....

преди 10 години

Ами да ходи в затвора тогава, а "комплекса" да бъде разрушен ! Това е законът !

40

eххх

преди 10 години

значи европейска комисия започна наказателна процедура срещу България заради един *** решил да направи няколко милиона... абе защо такива не ги бесим на публични места? не стига че тоя ни е окрал...а сега и на евро съюза ще плащаме защото той прибрал милионите

39

Тихолов стар мафио

преди 10 години

на църквата "Йоан Кръстител" е 10м и 37см. А на чертежа на проектанта на хотела - арх.Калин Тихолов, височината на църквата е 16м и 70см. На чертежа църквата е по-висока с цели 6 метра! Геодезическото заснемане е определило, каква е височината на хотела спрямо църквата. А именно - хотелът е по-висок от църквата с 1 м и 40 см. Но според чертежа "Силует" на арх. Тихолов, църквата трябва да доминира в околната среда. И според специалистите има несъответствие.

38

Тихолов - стар мафио

преди 10 години

Геодезическо заснемане потвърди разследване на БНТ за схема, при която, чрез документи с невярно съдържание се узаконяват хотели в Стария Несебър. Схемата беше разкрита в предаването "Открито" и представи, как един триетажен хотел в Несебър, доминира в околното пространство над съседната църква "Йоан Кръстител". Само ден след излъченото разследване на Валя Ахчиева, беше направено геодезическо заснемане на църквата и хотела. Правоспособно лице - геодезист, е определил, че действителната височина

37

MamaToldMe

преди 10 години

"Ако волята е негова, той трябва да бъде поздравен", заяви Местан" Поздравявам го - какъв пример, какъв титан на честността. А къде му беше тая съвест, като му предложиха поста и се съгласи? Не на нас тея, не на нас... Да сме го поздравили - АМИ МНОГО ТИ ЗДРАВЕ, ПОРЕДНО ЧЕРВЕНО ***!

36

Анонимен

преди 10 години

Единственото нещо,което го свързва с "Дюнигейт" ,е фактът че 3 пъти връща искането на Фидосова за промяна на замята от защитена на незащитена и вече недържавна.Тихолов изрично подписва на 3 пъти,че не може да се строи на тази земя.Накрая Фидосова ,баджанаците и компания преправят документите и почават да строят. Всички документи ги има в "Биволъ". Фидосова ще бъде разследвана за това !!

35

Анонимен

преди 10 години

Е, айде сега, Тихолов от катедра Интериор, станал професор с труд за камината в съвременното жилище, хахаха, Станишката направо да слага брат си арх. Георги Станишев от катедра Теория и история на архитектурата, нищо че и двамата една тоалетна не могат да проектират

34

vitosha

преди 10 години

Няма ли да се покаже някой от мухльовците, да обясни как този е бил по-добър избор от "калинките" дето все са ви в устата, *** прости.разни тука бойчо бойчовци и подобни мръшляци, на принципа "всеки друг, ама не и герб".

33

Буревестников

преди 10 години

Този освен,че си боядисва косата.... И самата му мутра изглежда на лисица и на отявлен далавераджия!!! Това за "ДЮНИГЕЙТ" изобщо и не ме учудва.... Едва ли е и само това де! Но другите далавери предполагам просто НЕ са раздухани и разгласени по медиите! Като си дам равносметка какви "игри" стават точно пък по Морската ни ивица.... Тоя сигурно си бърше г _ _ а след дефекация с петдесетолевки ;) За какво му е било изобщо да става "Министър"?!?! Сигурно е доста алчен.... ;) !!!

32

John Dough

преди 10 години

Има още няколко кандидатури, които трябва да се оттеглят

31

Анонимен

преди 10 години

Нямайте доверие на мъж, който на тази възраст си боядисва косата.