33

Гошо Неострото

преди 10 години

*** пак успяха да пласират два министъра...

32

Виктори

преди 10 години

До Анонимен Ниее сме си Палестина и без евреи. *** и прости, дето все някой им пречи. И евреите ни са същите. Там, където има истински евреи, нещата са съвсем други.

31

...

преди 10 години

Защо си мислите,че е десен.Сигурно за подходящата сума ще продаде и майка си ....

30

...

преди 10 години

До 22Да бе Орешарски беше десен,беше и КАНДИДАТ кмет какво ли още не.Ама ние не разбрахме,че е некадърен сега даже и премиер...просто нямам думи.

29

Варна

преди 10 години

*** пак искат да се промъкнат крадешком, ама няма да им мине номерът! Сега вече колкото повече хитруват, толкова по-яко залостван капана, който сами си скроиха. Всъщност трябва да сме донякъде благодарни на Станишката, че е толкова ***. Лошото е, че е и не по-малко злобен и нагъл!

28

boyko_stoew

преди 10 години

Толкова много желаещи за министри...В една, така бедна Държава......АмбицияПатриотизъмХуманизъмПартиотизъм Идиотизъм...Тепърва ще разберем....Новият Сезон На Филма :Прехода в БГ- Започва.Първа серия :Избор и гласуване на правителство(Монолог)Втора серия :Първи мерки на Правителството(Жанр-Комедия)Трета серия:Много е Постигнато(Жанр-Гротеска)Четвърта серия:Иде Зимата...Ще Трябва да измислим Нещо...

27

rekston

преди 10 години

za tova li revaxte 4erveni bokluci,da postavite nekadurnici da ni upravliavat ,niama i da iskarate do septemvri

26

Анонимен

преди 10 години

ABE NE6TO V RODNOTO NI 4ERNO MORE SE PLICKAT MNOGO EVREI , V NA6ETO SINIO NEBE SE REQT EVREISKI SAMOLETI KATO U TQH SI , EVREIN MANDATONOSITEL , EVREIN VAN6EN MINISTAR NI GOTVQT . DETO VIKAL EDIN -- NERDE STAMBUL , NERDE QMBOL . EVREISKI PROTEKTORAT DA NE BI DA SME STANALI BEZ DA NI E SAOB6TENO . TIA KOITO IDVAT NA PO4IVKA , NA PO4IVKA LI IDVAT ILI ZA POSTOQNNO

25

Анонимен

преди 10 години

AMA VERNO LI 6TE GO GLASUVAT , AZ SI MISLQ 4E 6TE GO PSUVAT . TOI NARODA MU UDARI MAINITE O6TE NA IZBORITE . TIA 240 *** QVNO GARBINITE GI SARBQT ZA SOPI .

24

Анонимен

преди 10 години

Културният министър и бившият лидер на "Гергьовден" и на СДС Петър Стояновичима общо дете с Директорът на болница "Шейново" д-р Таня Андреева която ще става здравен министър, също кадър на СДС до 2005 год.Браво!Няма да могат да изкарат с тоя кабинет и до Нова година.

23

Патиланец

преди 10 години

До raqХехе, почна ме ползваш за "отрицателен" герой. Няма, няма, няма...защото не можеш да си го позволиш. Не ми го обяснявай тези с "нямата". Точно такива като теб "няма-нисти", в момента в който духнат не мислят за връщане. Аз за разлика от теб наистина искам да живея тук, след като пообиколих - къде служебно, къде на екскурзии. Но, ако БСП мислят да "карта кораба под вода", още 20 години - то приеми фактите. Калоян и Михаил - няма да знаят български и това ще е моя грижа.

22

raq

преди 10 години

Няма ляво, няма дясно, има криза, от която не можем да излезем. Не работеща икономика, висока безработица, обезлюдени населени места, демографски срив, висока престъпност...... това е нашата мила Родина, но си е наша. Искам тук да живея, тук да отгледам децата си, а не терминал 2 и няма да науча децата си на български както беше написал някакъв *** "патиланец"....

21

boza

преди 10 години

Che otkude ste vzemat komunisti i depesari 121 glas , ako osven GERB ne si napravjat harakiri , chini mi se che naesen otnovo.

20

Прост народ

преди 10 години

Тоя *** народ ако остави такъв *** като Орешарски да е на чело на странта значи найстина си заслужава сътбата !

19

х

преди 10 години

В сряда в НС ще се регистрират 120 народни представители- нищо не могат да изберат, защото нямат кворум. Уговорката с Атака е пропаднала. Комунистите са в шок. Забранили са на кандидат министрите да говорят докато не мине гласуването, за да не станат още по смешни. В момента се водят активни преговори с мутрокомунистите от ГЕРБ за подкрепа, но за сега няма резултат. Така че коментарите ви за момента са излишни.

18

анонимен

преди 10 години

Страхотно експертно правителство! Ние пак сме тук! 23 години не можем да се отървем от мръсната и алчна комунистическа ***!

17

аз до 18

преди 10 години

Луд си. Орешарски е десен, избран от левицата. Пий си хапчетата.

16

Антон

преди 10 години

Защо мислите, че Вигенин е еврейско име. Познавам близки на човека. Скромен е, както и неговите близки. Името му е българско. Не знам какво кара хората да изливат толкова помия.

15

Анонимен

преди 10 години

До Атака- то не само еврей Вигенин във външното/ нали и Сергей е същия/, ами и турчин в социалното ще решава проблемите на малцинствата/*** и турци/, а не на народа.Ния сме си виновни и ако ги търпиме повече ще сме още по виновни и няма какво да се оплакваме, а да вземаме големите сопи и наред докато утрепеме всички .

14

Анонимен

преди 10 години

До 13. Предложете Вие правителство. Не знам защо се говори предварително. Винаги се дава 100 дни. Не съм гласувал за нито една от партиите в парламента. Но нямата представа в какво състояние е страната след неграмотното правителство на ББ. Ако не се справят след няколко месеца ще си ходят. Надеждата е в Орешарски, защото все пак е десен.