225

гласувал

преди 10 години

До irikandjiВсички здравомислещи хора гласуваха за Бойко ама *** , продажните журналисти от всички медии и дебелия комплексиран главен прокурор му спретнаха е*ати преврата .

224

днес

преди 10 години

Знаете ли какво е казала Цветелина Бориславова като избирахте Бойко Борисов да ви управлява:-Вие знаете ли колко *** човек искате да управлява държавата!Но най трагичното е,че след 4 години още някой хора не са разбрали наистина колко *** човек ги е управлявал и искат още.Това говори много за интелектуалния капацитет на нацията.

223

гласувал

преди 10 години

До АнонименТо така става както си го мислиш всеки ден референдум . И какво на баба ти от Осман пазарско и разбира простата и неграмотна глава от референдум.

222

yavor

преди 10 години

Предложеното правителство е с изключително експертен състав, предопределен от програмните му приоритети, които личат и от двамата вицепремиери еврофондове и правосъдие теми, по които България интензивно комуникира с ЕС.

221

Just Me

преди 10 години

Социалистите дадоха социалното министерство на ДПС и сега всички работещи ще плащаме социалните помощи на определени етноси..... Е, писна ми да ги нося на гърба си!

220

stanislav.dedev

преди 10 години

До Анонимеnможе да ги е Яд от ГЕРБ....но ти ще си първият,който на следващите най вероятно предсрочни избори няма да гласува за БСП!!!!А като съдя по манталитета и интелекта ти за Светлйо Витков или някой друг леФчо примерно!!....АЗ обаче ще се надявам детето ти поне като порасне да е по умно от теб и най после БЪлгария да се отърве от тая напаст!!!

219

Анонимен

преди 10 години

Значи първо като се започне с прехварленият от Станишев ,Орешарски нищо хубаво не чака народа. Лицето Орешарски е лице на прехода ! -защитник и участник в безброй олигархични фирми и истински номад. Нито е десен нито ляв ,гони си личните интереси и БСП му пасва най-много. В целият предложен мин.съвет може би има само 2 експерти. Всички други са полтически лица -изпълнители на олигархични интереси. Учили едно, работили друго и сега изведнъж експерти. Какъвто беше и Станишев без един ден трудов с

218

Анонимен

преди 10 години

Директорът на Шейново като прочета и на Варненско пристанище ми е достатъчно да кажа - И ВИЕ СТЕ МАФИЯ!

217

М.М.

преди 10 години

Ако всички министри са с манталитета, възпитаността и ерудираността на земеделския Димитър Греков бих се радвал и то много! Имам удоволствието да го познавам лично и смятам, че ще си върши работата прекрасно! Дано не греша! Успех на всички. И нека след 4 години да не съжаляваме за избора си!

216

Анонимен

преди 10 години

Герберугите реват и умират от яд и злоба, нооо това е положението...

215

за БУДИСТИ

преди 10 години

Всичко ще е ясно при гласуването, кой ще е опозиция в тоя парламент. Сигурен съм че това ще е АТАКА, която ще гласува единствена Против, другите комунисти БСП и ГЕРП заедно с ДПС ще гласуват със ЗА или Въздържал се, а може некой и въобще да не гласува и да не се регистрира...... Така че АТАКА е единствената парламентарна опозиция!Но ако и ГЕРП гласува Против това значи, че наща двойна коалиция ГЕРП-АТАКА продължава от предишното събрание и в опозиция днес.

214

ревизия на НЕКАДЪРНИ

преди 10 години

Най важното за Бг сега е пълна ревизия на НЕКАДЪРНИТЕ и крадливи мутри и бързо НАЦАЦАРВАНЕ, а после кошарене на бандитите . . . . дори и само това да свършат пак ще е добре за БГ-то... пък после избори на чисто и квото каже народа!

213

Анонимен

преди 10 години

Искате да ми вмените вина , че протестирах ли. Във всички нормални държави , когато хората са недоволни го правят. Първи сме по бедност, 60 % от хората мизерстват, заплата 310 -ток 150, безработица, глад и мизерия , а най-отгоре се краде, живеят в разкош и празнуват поредния си милион. Ако продължава по същи начин , пак ще изляза на протест! Не ми пука за тъпите ви партии и кой колко краде стига да осигури на народа приличен стандарт на живот , бих си затворил очите за милионите им.

212

Манолски

преди 10 години

сбирщина неадекватни подлизурковци и комунистически ***

211

gost

преди 10 години

искам да попитам новия министар на транспорта.6те отмени ли тази варховна глупост сас светналите фарове целогоди6но и искам да попитам ония дето го приеха колко акумулатора им замунаха в резултат от това

210

izmenici

преди 10 години

vsichko qsno ,no edno neqsno kade drygade posveta ima socialisticheski partii v kapitalisticheska darjava s demokracia mai samo v balgaria zashtoto tia sa kapitalisti i fabrikanti moshenici skriti zad yj socialisticheska partia za zablyda na naroda da go doiat i kradat kakto si pojelaqt.***

209

до 247

преди 10 години

за Дянков какво ще кажеш разбирачо?! не си мисли, че хората като пият вода, пасат трева...пс: предаването става само по майчина линия при тях by the way..

208

Вагнер до 229

преди 10 години

Пич,Станишев е еврей и по баща-Димитър Яков Станишев,подвизавал се е и в Македония известно време гризачоподобния болшевик....

207

дд

преди 10 години

245 Ние досега да не сме били на някакви върхове та пропадането ни било в кърпа вързано,чашата на народното търпение е преляла и някой ще си плати усещам че хамстера ще яде пръчката,

206

Zlati

преди 10 години

Chestito na vsichki bulgari, propadaneto na Bulgaria e v kurpa vurzano! Sega sled kato ne protestirate, sigurno ste dovolni sus giolemite si zaplati, niskite smetki za tok nali?