13

БГ

преди 11 години

ЕТО ЗАЩО ИМА РАБОТНИЧЕСКО -СЕЛСКО -ТУРСКО -ФАШИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО КОЕТО ИСКА ДА УНИЩОЖИ ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА В ЛИЦЕТО НА ЛЕКАРИТЕ,ЗАЩОТО ПРОСТАЦИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА РАЗБИРАТ ОТ РАКИЯ ,ТУРШИЯ ,ПОЛИТИКА И ФУТБОЛ.ЗАТОВА ДА НЯМА ЛЕКАРИ И ВСИЧКИ ДА *** ПО УЛИЦИТЕ ИЛИ ДА СЕ САМОЛЕКУВАТ ХАХАХАХАХАХА

12

БЯЛА МАФИЯ

преди 11 години

ВИЕ ЛЕКАРИТЕ КЪДЕ СЕ ПРАВИТЕ НА ВЕЛИКИ ОЩЕ КОЛКО ШАМАРИ ЩЕ ЯДЕТЕ!

11

gandi.daow

преди 11 години

до: лекар-психологЛогиката ти е безупречна!"а без храна лекаря няма шанс да бъде жив"... пичага, всички могат да правят баница, ама не всички могат да правят операции и спасяват живот!! Точно, за това някой професии трябва да се уважават повече от други:) Или всички са равни, еднакво сиви и уважаващи се.. опа, тук се сещам за една провалила се утопия..

10

лекар-психолог

преди 11 години

Никой не е против лекарите, никой не е против хлебарите , никой не е против месарите, никой не е против фармацевтите и т.н. Всички професии са за уважение, защото както лекаря те лекува така и хлебаря те храни, а без храна лекаря няма шанс да бъде жив. Само , че те лекарите воюват за статут на богове. Да ама не. В цял свят се плаща за грешките на лекарите, но в България те са недосегаеми, даже и когато те умъртвят.

9

Анонимен

преди 11 години

Аз съм за ,дасе осигурят нормални условия за работа в спешна помощ. За заплатите-заплатите на лекарите в едно лечебно заведение са почти еднакви,разликата е че в бърза помощ и ТЕЛК няма частно.

8

Анонимен

преди 11 години

Проблемът е в 112, а не в бърза помощ. И в ниските им заплати, затова няма и желаещи добри медици да работят там.

7

gandi.daow

преди 11 години

Лекар - това е една от най-уважаваните професии в 'нормалните' държави! Сега в благодарение на политиката на едни тъпоъгълници имаме обществената нагласа, че това са някакви *** едва ли не.. Така реформирахте здравеопазването, че направо ни е*ахте м*мата на хората и от двете страни:(

6

Анонимен

преди 11 години

Сигурно 1000 минуса ще ми сложат, но аз от Бърза помощ не мога да се оплача! идват хората! и помагат.Да не говорим, че на практика те лекуваха лежащо болната ми майка, защото *** й джипи, категорично отказваше да я посещава.Даже и като почина, тоя п*дал ми каза да звънна в бърза помощ!И преди да ги плюем, да преброим линейките на паркинга им и да го разделим на 2 милиона, защото София е толкова!И да се сетим за закритите болници в страната, защото хората пак на Бързата помощ разчитат

5

varg

преди 11 години

Преди 4 години когато хамава ми лична лекарка беше ми дала един отровен антибиотик се обадих на Бърза помощ и да оставим на страна,че се чуваше като от пещерата на Бин Ладен и оная ми вика ми пии още той антибиотика не е подействал.Ако я бях послушал сега щяхте да ми гледате некролога.

4

Анонимен

преди 11 години

Няма да стане по този начин. Защо не направят една 24-часова ефективна стачка, за да разбере тъпия български народ кое как става. Плюят лекарите от спешните центрове /и не само тях/, а като опре ножа в кокала търсят помощ от същите тези "некадърници". Ами оправяйте се сами бе ***. Нали всичко знаете, от всичко разбирате, всичко можете. Пълна идиотщина, която я има само в България. Човек трябва да има уважение към институциите /образование, здравеопазване, МВР/.

3

Ъц

преди 11 години

То хубаво, че протестирате срещу насилието, ами за липсата на професионализъм и пълното ви бездушие какво ще кажете, не са ли това основните причини заради които от време на време ядете боя?

2

П

преди 11 години

Ама и те когато трябва да бързат се мъкнат като *** затова измряха толкова хора

1

Анонимен

преди 11 години

Тиквата и Пудела могат да се разкарват с цяла кохорта бодигардове и бронирани коли за да им пазят "скъпоценния" живот,а тези на които разчитаме в трудни моменти- кучета ти яли!