130

румен221

преди 10 години

ОРЕШАРСКИ, 1. ДЕЦАТА ИСКАТ ДА ЯДАТ СЕГА, А НЕ ЗАВОДИ И МАГИСТРАЛИ УТРЕ!2. МАЛКИТЕ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ ИСКАТ НИСКОЛИХВЕНО КРЕДИТИРАНЕ, ЧРЕЗ ББР, ТАЗИ, А НЕ ДОГОДИНА!!!ОРЕШАРСКИ ВИЖ ТУРЦИЯ! СКОРО И БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПЛАМНЕ - ПРЕПЛАНИРАЙ БЮДЖЕТА, АМА, ДА ЗНАЕШ - САМО С МЕРАК (политическа воля) НЕ СТАВА, ТРЯБВА И АКЪЛВеликият Български Народ казва - Не търси под вола теле (пари) то е под кравата (данък печалба) и млякото е там (данък дивидент)

129

Анонимен

преди 10 години

Натиск трябва да има там където трябва, работодателя да плаща коректно и навреме на служителите си, да не излиза в чужбина, като не платил данъци, осигуровки и заплати. Масовия филм е, шефа на почивка в чужбина, но няма пари за заплати. Да се спазва раб. време и т.н. от друга страна облекчение от страна на документи, разрешителни...и създаване на благоприятна почва за бизнес.

128

Пейтриот-АЙДИОТ

преди 10 години

До istinski-patriot Той вече е смачкан и унищожен-ти не знаеше ли? Поразходи се из провансалска България..... и ако видиш щастлив българин или българка ела ми се обади!!!

127

БГ

преди 10 години

ГРАБВАЙТЕ КОЙ КАКВОТО МОЖЕ И ДА ГИ ЛИНЧУВАМЕ ТЕЗИ ПРЕСТЬПНИЦИ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА!!!Н А Б Е С И Л О Т О!!!!!!!!ВЕДНАГА!!!!!АКО ВИ Е МИЛ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ВИ!!!!!

126

муспи

преди 10 години

Също така, ако новото правителство на Орешовски не представи доказателства пред световната общественост че Хизбола ръси отровен прах над изсраел, България ще познае Мишцата на изсраел!

125

муспи

преди 10 години

Хизбола категорично отрича че ръси червен прах над България, - типична еврейска отрова направена от стрити еврейски *** исушени под ориенталко слънце. Не може ли Мосад като на приятели, да ни даде известна утечка по тази загадка? Иначе ще си останем с убеждението че изсраел го ръси, а е невъзможно.

124

муспи

преди 10 години

Междувременно, ексминистърът на Външните работи има сведения от ексминистъра на Вътрешните, че червения прах дето се ръси над изсраел е от авиацията на Хизбола! Но как да се задвижи въпросът от опозиция? А е изгоден, яма, вода ненапита.

123

ПАК ВИ ПРЕЦАКАХА:

преди 10 години

...майчинските ,наесен--ако има пари.....заплати от 450-500лв.--в края на мандата../я камилата -я ,камиларя/....цената на тока --същата /до 2-3м. ..после пак нагоре/ПРАВ Е БОЙКО ЗА МАТряла...па ,вие си го плюйте....!ЧЕСТИТО ,БЪЛГАРИ....!!!

122

Анонимен

преди 10 години

Сигурно Ореха е решил да изгони половината чантаджии от работа, иначе няма как да намали натиска върху бизнеса.

121

доби

преди 10 години

Нищо няма да спре, защото максимум о месец е аут! Всички на протест в неделя!

120

Шоп

преди 10 години

до 149? Наистина ли така мислиш? Ела да ти покажа в кв. Лозенец няколко фирми "големи" как са им сложили ембаго от страна на Герб...

119

Анонимен

преди 10 години

СТИГА ЛЪЖИ ,ПИСНА НИ ,НИКОЙ С НИЩО НЕ НАТИСКА БИЗНЕСА ,ПРОСТО НЯМА КЛИЕНТИ ,КРИЗА Е ЗА ВСИЧКИ,КОЙТО Е ДОБЪР БИЗНЕСМЕН ЩЕ ОЦЕЛЕЕ,НО КОЙТО ИСКА ДА СТАНЕ БОГАТ ЗА ЕДИН МЕСЕЦ -НЯМА

118

Мей-мей

преди 10 години

До Народа е простНарода не е ***,а от много години вече избира"по-малкото зло".Според вас кого да избере Волен Сидеров ли?

117

Мей-мей

преди 10 години

До до 43напълно ви подкрепям.Трябва да се установи мин.заплата по браншове ,в съответствие с извършвана работа и образование.Тогава новите чорбаджий ще бъдат принудени първо да отделят пари за заплати и осигуровки,а после за палати и поршета

116

Мей-мей

преди 10 години

До кккНапълно ви подкрепям.От помощи за първи клас ще се възползват само *** или тези които крият осигуровки.Нетрябва да се дават помощи в пари,а в някакъв вид облекчения-безплатни учебници,карти за транспорт,униформи за учениците.

115

Анонимен

преди 10 години

Олигарски оти го е лизала кравата?

114

поля

преди 10 години

Живеем в операция Шменти капели. Ама така си го избрахме. Брао народе

113

До 142

преди 10 години

Първо се научи да пишеш грамотно и тогава коментирай! Ти от кой народ си? А какво ще кажеш за тези, които не са гласували за долуизброените от теб личности и партиите, които олицетворяват? А за манипулираните гласове? Не мислиш, не мислиш, тази глава за това ти е дадена, ползвай я!

112

Народа е прост

преди 10 години

Народа избра Луканов,Народа си избра Жан Виденов,Народа си избра Станишев и Доган,Народа си избра Гоце,Народа си избра Царя който мафията го доведе и вие искате да живеете добре? така ви се пада *** народ слаба държава вие си го заслужавате

111

Асен

преди 10 години

Асен Василев се скарал с американските ТЕЦове: Плаща им се, дори и да не работят