73

Анонимен

преди 10 години

Така, че здравни министри да искаш! И много сте ми смешни за всичко да казвате бойковиска кампания! Смъртта на младите майки в Шейново е бойковиска кампания! Ужас! Имайте уважение пред мъртвите!

72

Анонимен

преди 10 години

До До аноним 85А защо не питаш близките на загиналите в Шейново дали си мислят, че е бойковиска кампания!!! А също не харесвам ГЕРБ и не съм гласувал за тях. Но в Шейново всичко мина границите на нормалното. В много болници стават грешки, но там става дума за млади момичета не за болни хора! На мен за съжаление ми се наложи последните 3 години да постоя по болници и съм много благодарен на лекарите там! Имаха пари за всичко, не съм плащал нищо и си вършеха работата с удоволствие и чест!

71

До аноним №85

преди 10 години

До Анонимен 85А случайно да ти е дошло в главицата, че това беше част от бойковистката кампания срещу лекарската гилдия? Ще те помоля да ми кажеш в коя болница в света няма смъртни случаи по различни причини, от лекарска грешка до фатално стечение на обстоятелства. Защото знам случай, когато изпуснаха наш виден лекар в "St. Thomas" в Лондон. И още - дай предложение за друг здравен министър, ако имаш нещо наум! Мотивирано, а не бла-бла!

70

Анонимен

преди 10 години

Аз лично като чуя Шейново и се сещам само за заглавия, като :Смърт на родилка в "Шейново"Проверки нищят смъртта на родилката в "Шейново".Поредна Смърт на родилка в Шейново !АГ болница "Шейново" пак е проверявана за смърт на ...Не знам дали директора на тази скандална болница заслужава да е здравен министър!

69

Анонимен

преди 10 години

Таня е един изключително добър професионалист. Бе отличен студент, освен това директорството явно и е повлияло малко- гледа по-строго, но.....е един добър и много мил човек.

68

dragko

преди 10 години

Хазната е празна!Какви приоритети,какви реформи?За това трабват парииии........Решението:Твърда диктатура,затваряне на границите за да не могат да избягат виновниците,конфискация на всичко плячкосано от държавата и връщането му обратно в хазната!И тогава реформите ще бъдат осъществени!А сега-само бля,бля......

67

Ясно е...

преди 10 години

Няма реформа...кражбите ще продължат!

66

а дано

преди 10 години

Слушах докторката сутринта по една от телевизиите. Направи ми добро впечатление.. Разсъждава реалистично ,има разбиране за проблемите в здравеопазването, с управленски опит.А дано този път случим на министър, Добър е и този на служебното правителство.

65

dada

преди 10 години

da pojelaem uspeh ! neka misli za horata i da pomni kletvata koqto dadoha !!!

64

pf

преди 10 години

само като видиш що за змия готвят за министър, работата е ясна.

63

ha

преди 10 години

Предопследния министър на здравеопазаването при ГЕРБ беше бивши шев на БЛС някакъ акушер-гинеколог.Тогава Станишев разправяше,че министър бил гиноколог защото здравеопазването в БГ било с вдигнати крака.Сега къде си бе СерГей,къде си да коментираш а?Гадове,излъгаха народа,пак се коалиряха с ***.На БСП им е време да поемат по пътя на СДС,на на ГЕРБ им е време да търкат наровете по пандизите.Пропт народ-нагли политици.

62

Анонимен

преди 10 години

Ако се направи проверка и се ревизират знанията на всички,получили дипломи за висше образование от откритите след 1992г. "университети",на много хора ще им се наложи или да си ги изядат или публично да ги запалят!

61

д-р петър с. йончев

преди 10 години

не е добре ,д-р Андреева, да се самообявите за министър, след разговор с г-н Станишев ! Коректно е , след разговор с г-н Орешарски,, той да ви обяви за министър на МЗ , обявавайки кабинета "Орешарски"! Избързахте! Явно искате да финтирате някой, който е номиниран ,преди Вас ! Кой ли е той? Скоро ще се разбере...Успех ,колега

60

до тиквите

преди 10 години

Прави ми впечатление, че за герберите диплома значи купена диплома. Защо съдят по себе си за другите? Освен техните калинки в БГ има и достойни и умни хора с редовни дипломи и знания!

59

чий живот е по-ценен

преди 10 години

Станалото с медиците от спешна помощ е кошмарно, но ако се приеме закон, който предвижда по-строго наказание за нападение над медицинско лице, ще бъде пагубен за обществото ни. Да покажеш със закон, че нечий живот е по-ценен то този на останалите е страшно. Ценен е живота на всеки. И на този, който почиства мръсотията ни от улиците, и на този който стои в парламента. Би трябвало просто да се приеме закон, който предвижда по-строго наказание за нападение над всеки.

58

GERBerastin

преди 10 години

До DORIANТака е другарю! Къде по интеуигенту йе да туриш някой паравист, двойен магистър, експерт кокошка по еврупейско интигрирани, заслужилата другарка Атанасовъ!

57

минаващ-заминаващ

преди 10 години

без да претендирам за компетентност мисля,че по-добре да си остане служебния кабинет: по лошо от следващия няма да да бъде, но пък ДПС, Волен и Бойко ше са настрана. .....А и Станишев също. Бъркам ли нещо?

56

смех

преди 10 години

''да предложи законопроект за инкриминиране на нападенията върху медицински лица''ясна ми е тази министърка от сега. А драга бъдеща г-жо министър какво ще направите за лекарската НЕБРЕЖНОСТ или само лекарите имат право на защита. Защото когато жена ми стоя седмица със мъртъв плод в корема и лекаря и казваше, че всичко е наред, а тя ставаше все по зле ония ми се усмихваше и само брат ми го спаси от сигурна смърт като излезнаха нешата наяве. Щях да си го утрепам и излежа с чиста съвест.

55

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен Не защото са най-добрите, а защото са най-корумпираните. Знам го от личен и горчив опит с петцифрено число.

54

DORIAN

преди 10 години

То бяха министри кардиолози, хирурзи, анестезиолози...Сега е ред и на гинекологията!Я назначете поне един гробар за министър и Орешарски да плаща погребенията!