70

Анонимен

преди 11 години

ЕС и Русия да ви смажат...гаден сбирщаин !

69

Анонимен

преди 11 години

83 ти правиш ли разлика между осъдени и то по всички правила на съдопроизводството излежаващи присъдата си и въдворени без съд и присъда на база на анонимни доноси , да си гледал случайно поне един американски филм отразяваш съдебен процес , знам че иначе си нямаш и хал хабер понятие от юрисдикцията в Щатите , бъди спкоен никой не се интересува от глупостите които пишеш и ти като този след теб ариеца , хахахахахаа егати арийците поне в огледалото поглеждали ли сте се .

68

Анонимен

преди 11 години

Че те си сътрудничат много отдавна,това е ясно! Не е необходимо този рептил Кисинджър да си дава мнението! САЩ и Русия,а преди това СССР винаги са били заедно! А знаете ли срещу какво са заедно!? Заедно са срещу Европа! Заедно са срещу Арийската цивилизация! Заедно са срещу НАС!

67

тито

преди 11 години

Защо ми триете коментара--може би е неизгоден на вашите господари ----юдеите......егати и демокрацията

66

тито

преди 11 години

Който и каквото да казва истината е една--с Русия трябва да се подьржат добри отношения,говоря за нас -Бьлгария. А това че убииците с бели якички призовават за партньорство е поредното доказателство че Русия е голям фактор на международната сцена.По-долу някой бе написал че НЕ трябва да се вярва на американците-и много правилно,как да повярваш на убиеца на милиони хора по света.*** пример в момента в САЩ има 6 000 000 затворници-повече от сталинският гулаг-направете паралел какво общество имат

65

Анонимен

преди 11 години

Много зле прикрит зов към руснаците за помощ. Решени са да вирят нос до последно и да раздават акъл, дето на тях отдавна не им достига. Но помогне ли им се, пак ще си запеят тяхната. Вълкът козината си мени, но ...

64

asd

преди 11 години

ох, лъжливо ме стреснахте, като видях снимката си помислих че рептило се е оправил от инсулта и отново е излезнал на сцената.

63

Анонимен

преди 11 години

Тоя мишок си мисли че още живее в 90-те години !?

62

един руснак

преди 11 години

сащ са пътници , никакви пазарлъци с тях

61

Клинтън

преди 11 години

Когато бях президент на Съветските Еврейски Държави дружах с *** - денем с *** отдясно, нощем с другия отляво. Извратено нали? Малко...

60

Параход с комин

преди 11 години

Kissing Jerk.

59

Анонимен

преди 11 години

73 хубаво ти знаеш повече , само че в случая местеха цялото поделение от Вакарел мисля , че в Понор , а самите ракети бяха земя въздух и за първи път излизаше такава техника извън СССР , иначе на старите , виетнамците много успешно са работили поне така говореха тогава , днес знаем колко е било успешно , разплагали са ги в джунглата ,но са ги местели често и то наистина за отрицателно време , докато при нас това е отнело месеци .

58

Анонимен

преди 11 години

евреите няма къде да се скрият няма как да открият 2 америка

57

TRAKIEC

преди 11 години

BULGARIA NE E BQLA STRANA........ BULGARIA E TRAKIISKA ZEMQ NIE SME KAKTO KAZAH PREDSTAVITELI NA TRAKIISKATA RASA KAKTO I ALBANCITE I RUMUNCITE......... NA BALKANITE BELI NQMA........ NA BALKANITE IMA PREDSTAVITELI NA TRAKIISKATA RASA KAKTO I PREDSTAVITELI NA CIGANSKATA(GURCI,TURCI,SURBI,EVREI I BASH MANGASARI) TA TVA E SITUACIQTA NA BALKANITE...... A INACHE HAMERIKANCITE VINAGI SA GLEDALI NA NAS KATO NA STRANA OT TRETIQ SVQT..... LICHNO SUM GI CHUVAL KAK NI KOMENTIRAT................

56

OllO

преди 11 години

До Анонимен 70Много подобни тъпотии се правеха по него време за уплътняване времето на редниците. Просто за да не скучаят, че тогава си мислеха за дивотии ;))) Да се радват, че след пренасянето не са ги накарали да върнат "свръх техниката" обратно. Но нека ти издам, че което е било секретно и днес не го знаем, освен това истинските ракети никога не се местеха. Поне цели- не. Сглобяваха се на място и отново не от редници, а частите им пристигаха от няколко различни посоки.

55

slav

преди 11 години

До Анонимен Еврей да ама се кръстиш и влизаш в църква нали Христос какъв е бе лумпел не е ли евреин хехехеехехех.

54

бибиян

преди 11 години

До Анонимен 51коя книжка имааш предвид?

53

до 65

преди 11 години

Гвардейците нямат допирни точки с Враня и никога не са имали. А\4барчето на баретите" е само в сънищата ти, тях ги спукваха от физическо натоварване и подготовка кубинските инструктори!

52

OllO

преди 11 години

До Анонимен 65Личи ти по стила и по невероятната наивност да си мислиш, че редовите войници са били допускани да видят каквото и да е от истинското положение в армията.

51

OllO

преди 11 години

До Анонимен 62Ами то от строителни войски няма как да си видял положението в истинските поделения! Освен това се говори за 70-те години, когато БНА не беше още на разпадане, а ти си търчал по един *** из прахта на село.