21

az

преди 11 години

sega novata troina koaliciq 6te ni vzeme dori drehite ot gyrba.turcite 6te si vzemat pak zemedelieto i 6te im rabotim kato beli robi...

20

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЛТА Е БЪЛГАРИЯ ДА СЕ УНИЩОЖИ ДО КРАЙ И ТЕ ГО ПРАВЯТ

19

sharan-bg

преди 11 години

..."останали само 2150 служители"?!?!???А работници няма , така ли? В РБ като че ли РАБОТНИК е *** дума! А и самият работник го превърнаха на добиче или роб. Как е възможно да работи някой някъде и с месеци да не му се плаща за труда? А като начупят някъде някой работодател видите ли, тези са престъпници и комунисти! Къде са ценностите в това Общество , господа ? Само господата останаха ценни останалото матриал?!

18

Анонимен

преди 11 години

този на който и в конституцията пише че всеки има право да притежава и произвежда оръжие

17

123

преди 11 години

Някой задава ли си въпросът кой има интерес България да не произвежда оръжие? Ами кой помага да се постгне това? Кои държави са най-големите износители на оръжие? В пъкела да горите всички продажни маскари!!

16

Анонимен

преди 11 години

Когато няма ДЪРЖАВА, логично няма и държавни служители/ били и в държавни/общински фирми/ Когато българските държавници след 89 слушаха само/почти само/ нео-либералисти като консерваторите от ЮК и републиканците от САЩ в РБ разбира се живота все повече започва да смърди на мизерияКогато ти казват че е "свободен пазар"/с/у $0.25/h в Азия и за да имаш инвестиции и трябва да си гол и наведен с 10% плосък данък разбиващ и обезсилваш държавата и структурите и ти се съгласяваш си или Глупа или Купен

15

455

преди 11 години

До Анонимен 12И откога не се търсят оръжия на пазара?? Тя кризата е виновна! ***!!А за твоята фирма е виновен рекета на Боко върху инвеститорите ,а не кризата!

14

455

преди 11 години

До Анонимен 15Все бях слушал простаци ама ти утепа коня!! тази фирма не е частна бе ***,писна ми от непотготвени протсаци!

13

Анонимен

преди 11 години

аре стига комунизъм, фирма, да се оправя, както и нашата фирма се оправя,все някакви простаци трябва да храним, да ходят да копат, като не могат друго

12

Анонимен

преди 11 години

До Див аграр емзи какво да ви кажа *** Ивана я опраскайте наред ония *** от ръководството с един шуят в *** и през портала на вън ХОРА вземете се в ръце------- НЯМА КОЙ ДА НИСЛИ ЗА ВАС

11

Анонимен

преди 11 години

До анонимен *** е виновна

10

анонимен

преди 11 години

Работя в частно машиностроително предприятие. До преди година и половина имахме достатъчно поръчки и то от Германия, Унгария и Австрия! Сега поръчките намаляха, останаха само от от една немска фирма. Имаме и малко клиенти от България. Искам да ви кажа, че не Боко, а кризата ни доведе до това положение! Същото става и в Сопот, няма поръчки - няма работа. Същото е и в образованието, няма ученици, съкратени учители, затворени училища! И в много други сектори е така! Боко ли е виновен?!

9

Анонимен

преди 11 години

850 4OVEKA OT SOPOTSKIA ZAVOD NAPUSNALI , A 8 ,5 4OVEKA OT MINISTERSTVA , AGENCII I ADMINISTRACIA NE SA SI MRADNALI ZADNICITE , SEDQT SI PO OFISITE NA PUK NA KRIZATA . NAGLI , NAGLI I O6TE PO NAGLI HRANTUTNICI . KADE E TOQGATA ????? ZA MORKOVA ZNAEM

8

чико

преди 11 години

Още един печелиш отрасъл отива в битието.Карайте да видим до къде ще е докарате.

7

Работник от ВМЗ

преди 11 години

Работник от ВМЗ съм, съкратиха се кадърни специалисти в много насоки хора можещи и знаещи а се оставиха пенсионери в доста звена като охраната и пожарната и още други. А ръководството на предприятието си мълчи удобно единия синдикат "ТАКА НАРЕЧЕНАТА ИВАНА АПЪРТАМЕНЧЕТО ПАК СЕ Е СГУШИЛА УДОБНО НЕКА ДЕ ". Голяма част от работниците са в пълна безизходица от безпаричие и неясно бъдеще на завода............... никой от управлението не излезе пред работниците две думи какво ще става мълчат удобно?

6

bojinkata

преди 11 години

Ми пак да ръкопляскат, както на боко се радваха, вместо да го изгонят с домати и яйца.

5

Анонимен

преди 11 години

Фирма "Надин" вече готви оксижените !

4

Салахадин

преди 11 години

Я всички настоящи и бивши капацитети финансисти да ми обяснят следната ситуация!!!Ако моя шеф не преведе осигуровките до 10-то число му запорират сметките на фирмата веднага!!Тези бавят с месеци преди и с половин година и не е запорирано нищо на старите собственици и работодатели?Мерси за отговора предварително!!!

3

boza

преди 11 години

Vseki da se spasjava sam , ne chakaite pari , nay-malko puk profsouzite ste Vi pomognat , tozi zavod 20godini go privatizirat i nisto , i sega njama da e , sigurno ima oste kakvo da se okrade .

2

б

преди 11 години

Има няколко сигурни и високодоходни бизнеса от 10000 години насам!1 Шаманския 2 Оръжеиния3 Знахарския4 Проституцията