6

Не знам

преди 10 години

По-добре без лифт... .-. С тези пари може да си купиш хбяб, вода и сирене..И само тези два лифта ли работят? Сигурно защото Боко ги използва за ски и понякога за ей, така...убиване на скуката.. А останали те? Да гният, нали? Можехте по-скъпи да ги направите.. все пак сме в България.. Много скромно го карате..Бандити.

5

форинър

преди 10 години

Познавате ли парите? При тия цени на ръце ще се изкача на Витоша.*** алчни.

4

Анонимен

преди 10 години

"Чакаме сега зелените на простест. Руши се екосистемата, не може да работят лифтове! "Че какво се руши, тези лифтове са строени преди повече от 30г. А аз ще протестирам тихо и мирно против твърде високите цени на лифтовете, като утре ще се кача пеша до Алеко вместо да дам 10лв за лифт.

3

Анонимен

преди 10 години

Чакаме сега зелените на простест. Руши се екосистемата, не може да работят лифтове!

2

прокуратурата

преди 10 години

Това си е новина. Виж ако не работеха нямаше да се учудя, ама щом работят трябва да се пише по въпроса. И на Цеко сега другаря ББ като не е на власт кой ще му търпи простотиите и цените не знам. 8 лева за един лифт 30 мин. като с автобуса е 4 лева, а с кракомобила даже е без пари

1

Анонимен

преди 10 години

Тези два лифта работят...А кой разби другите два лифта - Драгалевския и Копитото? Тях трябва да управят и пуснат.Говорим за екология на планина Витоша, а Зелените и Еко ги няма да протестират за пускането на последните два лижта. Така ще се опази повече планината.