31

Банкеръ

преди 11 години

Даскала трябва да е с две леви ръце заврени отзад.С купена диплома от ШУ.С регистрация за педофилия.Хроничен алкохолик и пушач задължително.Да има профил във Феиса.Само така подрастващите ще са завършени *** със диплом за средно образование дето не се признава никъде.Странното е,че и директорите на училища не се различават от даскалите изобщо особено в прованса.Децата на ромите не подлежат на образование те са матрял калпав.

30

колежанин

преди 11 години

В скъпите западни колежи този объркан "учител" няма да бъде допускан до входа на кампуса

29

Анонимен

преди 11 години

Този *** с Харлем шейка не престанаха да го промотират!!!!Аман от ***, представяни за герои и налагани като мярка за поведение....

28

АЗ

преди 11 години

Всичко е сбъркано в тази псевдо държава. И учители и ученици и родители и обществото като цяло. С други думи, ако трябва да го кажа по най-просташкия но пък верен според мен начин: Всичко е пълен т**ак. Простотия, идиотизъм и деградация по всички направления и нива. Е как искате да има свястно училище и образовани ученици при това положения? А този Данев...бе тоя е с сексуални отклонения като мъж бре! А псевдо учениците го харесват щото мозъчния му капацитет е точно колкото е и техният.

27

Анонимен

преди 11 години

Съгласен съм, че преподавателя трябва да привлече вниманието на учениците, но не и с такива пошли неща. Има много начини да представиш материал си интересно и да заинтригуваш аудиторията, но този си и чист ***. Преподавал съм няколко години и знам колко е трудно за някои да си преподавател или си готиния даскал за тях или те отсвирват. Мен лично ми доставяше голямо удоволствие да се занимавам с учениците, но трябваше й да си издържам семейството и затова не съм в системата. Весел празник!

26

защо

преди 11 години

ми изтрихте коментара? Беше относно финтрол и неговото тролско ***! Ще ви уволня!

25

Анонимен

преди 11 години

Все се чудя,защо се опитваме да откриеме топлата вода.Образованието ни, уч. материал, начина на преподаване всичко е на изключително ниско ниво и много остаряло.В 21 век в елитно ст. училище не достигат компютрите. Децата седят по две.Децата не са лоши,но имат нужда от нов подход и нов уч. материал, а учителие от пост. квалификации.Защо не копираме някоя обр. система и не престанев с тези аматьорски реформи.Защо децата учат по 2 чуж. езика,а дори на бъл. ез. не могат да пишат в 12 клас.

24

Анонимен

преди 11 години

Тотално е сбъркано всичко у нас.Стига с тези дивотии.Има ученици,завършили 12 клас и не могат да пишат печатни букви/двата дни на матурите се измъчихме/.Потресена съм!

23

sever

преди 11 години

vseotdaen i otgovoren da znae che decata sa neshto svjato i istinsko i vseki roditel e poveril deteto si zashtoto vjarva che daskala shte pazi i obychava deteto im

22

wc

преди 11 години

До Даскал Ботьо Петков ne vjarvam na kalinki dano dostoinite badat oceneni i pravilno da davat znanija na decata ni

21

десислава

преди 11 години

Добре че децата ми пораснаха и се изучиха без такива из*оди, като този от снимката. Направо се чудя след вулгарните му изцепки, как така пак преподава. Не се учудвам, че такава простотия се шири сред повечето млади хора. От къде да дойде естетическото усещане щом родителите им приемат този ***? Каквито родителите, такива и децата, нещастни маймуноподобни.

20

Анонимен

преди 11 години

Отговор: Звероукротител

19

Даскал Ботьо Петков

преди 11 години

Съвременният учител трябва привлича учениците към предмета, учението и себе си. Не той да ги търси да дойдат в часа му, а те да се бутат да влязат. Аз завърших средното си образование преди десетина години в училище, където половината преподаватели бяха от "комунистическата школа" - диктуват материала и изпитват. И това беше след 2000 г!Естествено, аз и моите другари научихме доста повече по другите предмети, където имаше нормални и съвременни даскали. Днес това още по-отчетливо се вижда.

18

wc

преди 11 години

dashterja mi sas pismen angliiski e otlichnichka prepodava i vse mi govori za emigracia zashto darjavo policeiska dopysna tova da se slychi che policaja oxranitel na kmetstvoto da se predstavja za kmet

17

Анонимен

преди 11 години

Брей, всички давате акъл какви трябва да са учителите, какви не трябва. Ами родителите? Когато ученическият материал идва повреден от семейната среда и последната му цел в живота е да учи, и най-най-най-добрият учител не може да се справи. По-добре се замислете за вас и вашите деца. Ако са отгледани с любов и внимание, ако полагат труд и не са свикнали да получават всичко отгоре, и "рецитиращият" учител ще е достатъчен. Училището не е цирк все пак.

16

Анонимен

преди 11 години

До ввНапротив. В училище се учи (или трябва да се учи) как да си пълноценен човек, а това е най-важната предпоставка да бъдеш и добър родител. Друг е въпроса, че резултатите са по-скоро отрицатели, но за това не винете училището, а грешния дневен ред на обществото. И ако се замислите, това още по-добре илюстрира горната корелация.

15

тихата_стъпка

преди 11 години

Като за начало, трябва да е интересен и изобретателен, да знае какво искат учениците и как да им поднесе материала. Ако стърчиш като сопа и рецитираш сухия материал със сигурност няма да се получи. Давам за пример пловдивския учител, който танцува Харлем шейк с учениците, трябва да си близо до тях за да открехнеш вратите за вниманието им. Навремето имах такъв учител, преподаваше история, а в свободното си време риташе топка с учениците, а когато преподаваше, винаги пускаше по някой смешен лаф.

14

вв

преди 11 години

до 16В училище не се учи за родител ! А някои стават родители още на 12 г.

13

Анонимен

преди 11 години

До учителА родителите под чие влияние са се формирали в най-голяма степен?

12

cat

преди 11 години

Хаха.Вие пък намерихте с кого да ни 'срещнете' на днешния голям Български и Славянски празник!Този неориентиран в собствените си мисли човек е тръгнал мъдрост да раздава.Няма значение професията-има си поведение и елементарно усещане къде какво НЕ можеш да правиш!Училището не е за американските глупости Харлем шейк!И ,да, в никое западно елитно училище няма да допуснат такъв мерзавец да 'учи' децата им.