7

Анонимен

преди 11 години

БРАВО ,БАТ МАРИНЕ САМО ТАКА , НЯМА ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ИМ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ ,Я

6

ФАШИСТ

преди 11 години

другари и другарки , БКП разновидността в партии се разля , в цветовете на небесната дъга - ДА СА ВИ ЧЕСТИТИ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ - всички български политици са бивши комунисти !

5

Divine

преди 11 години

Господин Райков пожелавам ви успех във Рим. А ние с българските другари ще се борим за вдигане на минималната заплата от 310 на 311лв.

4

Анонимен

преди 11 години

Гошко до Гошко какви *** господи и коментират ... говедата коментират .... хората

3

до Гошко

преди 11 години

Няма да се върне в Париж бе Гошко. Ако не си чул още Марин Райков се е самопредложил пред президента да бъде пратен за посланик в Рим. Човекът иска да смени малко обстановката, омръзнало му е вече да се разхожда по Парижките булеварди

2

Анонимен

преди 11 години

Марин Райков, който е дипломат от кариерата, която стартира стремително нагоре, след като се ожени за дъщерята на министъра на финансите в правителството на Иван Костов Муравей Радев. След сватбата си с Йоана Радева ,Райков бе назначен за посланик в Париж, като до този момент изпълняваше длийността говорител на Министерствотот нА външните работи.

1

Райкофф,гледай бързо да сдадеш и да се прибереш в Париж,защото местните български невъзвръщенци...патриоти те чакат да им...разкажеш великите си премиерски...подвизи,от първа ръка.