165

Анонимен

преди 10 години

Българите са асимилирани турци.Днес е останало само името им.

164

Анонимен

преди 10 години

Окончателно се убедих, че макетата никога няма да имат потопеница /подводница/, поради простата причина, че с толкова много празни глави, ще невъзможно да се потапят. *** *** да идат в Белград и проверят кой им написа "съвременният македонски" език и да не петнят имената на Кирил и Методи...

163

KARAKA4ANKA

преди 10 години

Добре че има такива балъци като вас че да си лапам партийните субсидийки 48 милиончета а вие *** от глад

162

AHILES

преди 10 години

nema ni vulgare ni makedonac vsi e GRECEE smotani narodi

161

Анонимен

преди 10 години

най-лесния начин един македонец да ме впечатли е да си,признае че е българин, другото е приказки

160

Никола од Скопје

преди 10 години

До Анониментака е брате е ова е тоа што ние го сакаме , да си подадеме рака братски и секо да има право да каже што си мисли, верувате ние Македонците не сме против вас и сакаме да живееме братски со вас но политиката за жал ни ги расипува односите се надевам неко ден ке сфатите и вие дека грешите за некои работи и за вашиот однос кон нас, како и да е ние ве почитуваме како наш братски народ. Поздрав од Скопе

159

Дедо Пешко

преди 10 години

Бракя ,я сакам да кажувам дека и азбуката на древните египтяни е македонско дело ,последните открития категорично сочат това ,Първиот фараон на Египет е роден в Скопие во средата на 58 век преди новата ера .и се е преселил в Египет с с първиот камион МАЗ /Македонски автомобилен завод/ И не е само това ,според бележити мексикански учени дека са изследвали календарот на маите ,он е бил взаимстван от календарот на древните макета ,а корените на тиа ,маите ,е некъде по албанската граница .ПОКЛОН...

158

денден

преди 10 години

Да се хванат да прочетат малко че да говорят глупости:) макетата не струват още

157

Мартин

преди 10 години

За произхода на глаголицата -eurochicago/2013/05/za-proizhoda-na-glagolitsata/

156

Анонимен

преди 10 години

трябва да седнем на мелнишко вино и агне на шиш и ще се разберем по въпроса!

155

М

преди 10 години

Живея в България, но съм горд че съм Македонец.

154

реал.историк

преди 10 години

Българите винят македонците в изопачаване на историята - ХАХАХА - лъжецът вика "дръжте лъжеца"!

153

Анонимен

преди 10 години

ЗА ГРЪЦКАТА НЕЗНАМ САМО ЗНАМ ЧЕ МАКЕДОНЦИТЕ НЕ ПРОМЕНИХА НИЩО ОТ ОРИГИНАЛНАТА АЗБУКА НА БРАТЯТА КИРИЛ И МЕТОДИ. ПРЕДИ 1944 ГОДИНА СЕ ПИШЕШЕ И В БЪЛГАРИЯ ХЛЕБЪ МЛЕКО КАКТО ГО ПИШАТ И В МОМЕНТА МАКЕДОНЦИТЕ. СЛЕД КАТО КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ВЛАСТА НИ ПРОМЕНИХА НЕ САМО МИСЛЕНЕТО И ЖИВОТА НО И АЗБУКАТА И ГОВОРА.

152

Анонимен

преди 10 години

Като всяка измислена държава и Македония няма да просъществува повече от 50 години...Колкото и да се напъва мишока не може да стане лъв,макар че има дълга опашка:)

151

...

преди 10 години

Македония обявила война на САЩ. Първия ден Ню Йорк путошен, изравнен със земята. Втори ден Вашингтон изравнен със земята. На третия ден Лос Анджелис също. От Американското пoсолство се обадили в Македония и рекли: "Ей само да ви намерим на картата и майката сме ви е*али"

150

пахахах

преди 10 години

Паднах от смях докато чета тези глупости. Как така глаголицата била създадена преди 1200 години, а пък била по-стара от гръцката. Тез макита в кой свят живеят? Тяхната история се уповава на научната фантастика. Сиг ако ги питаш, ние сме неосъзнати източно-македонци. :DD:

149

BG

преди 10 години

На вниманието на всички дето се пишат на български политици - само заради подобни изказвания че Кирил и Методий били "македонски братя" и че това била "македонска култура и писменост" България трябва тотално да наложи вето на БРЮМ за ЕС, никакви компромиси !!!А оня уродлив предател Желев, дето ги призна - жив трябва да го одерем на пред паметника им !Представятели си ако те влезнат в ЕС ?! Бас ловя че ще поискат България да бъде прекръстена на Македония !

148

БГ

преди 10 години

Да, и Ал Македонски е македонец,-слънцето свети само за тях и се върти около тях-половината свят е техен-те са измислили колелото и топлата вода и сигурно са открили огъня-и те са си имали пирамиди като в ЕгипеД-нашата азбука са я измислили те/или ще кажат,че Св.св Кирил и Методи са македонци/...и т.н...Ей, писна ми да им слушам македонските простотии, сътворени в момент на сляп национализъм базиран и подплатен със солидни дози ракия и плескавици без никакви научни доказателства!!!

147

Христина

преди 10 години

Живея в Кипър, но съм горда че съм българка.

146

Имах две котки

преди 10 години

в къщи. Стана така че си взех и кученце. Съвсем малко, сляпо още. И котомбасите го възпитаваха от малко - хранене,навици,хигиена - все от тях гледаше и с други кучета не се беше срещало. Та веднъж ми дойдоха на гости приятели и бяха шокиране как кучето (вече голямо), ли лиже старателно лапата и се търка по муцуната с нея (типично по котешки). И си мисля че и македонците са така - от малки им промиват мозъците и им говорят и учат какви да се смятат (антички). И накрая забравят какви са всъщност.