35

Една жена до 33

преди 11 години

А вие господа, никога няма да мръднете и на милиметър от пещерното си възпитание, което мама ви е наложила жените са гадни и искат да ви вземат парите, за това не се женете или ако се ожените, гледайте да извъртите така нещата, че даже и издръжка на детето си да не плащате.

34

Една жена до 33

преди 11 години

Липса на отговорност, страх, лентяйстване и приемане на жената като средство за разплод. За това ли да се омъжва съвременната българска жена?! И когато се омъжи и на вас ви писне и решите да тръгнете след поредната фуста да я зарежете заедно с дете на ръце? За това ли да се омъжва българката днес? Кажете ми? Или ако се решат на брак - то да е с чуждeнец.

33

Една жена до 33

преди 11 години

И понеже такива жени били само за парите - по-добре българските мъже като пълни страхливци да не дават и 1 стотинка на децата си, даже да не ги и виждат, понеже нашето законодателство е пълно с дупки от всякъде, за да могат *** като вас безнаказано да си зарязват децата сякаш майката сама си ги е правила или децата не са ваши ами на съседа. Както казах - не се сърдете, че българките вече не искат да се омъжват и да раждат - за всичко сте виновни вие.

32

OllO

преди 11 години

Хм! Тъкмо се каня да се развеждам, така че си записах всичко от статията, за да го имам предвид ако ми се доиска да стана кисела и смачкана трътла, живееща на антидепресанти...

31

до бахур

преди 11 години

Абе, не знам 200 лв какво ще заместят, ама могат да накарат такива като теб да ползват редовно презерватив и да го проверяват по 20 пъти дали е здрав.

30

Анонимен

преди 11 години

До тоя, дето пише на шльокавица по-долу. Някоя май не ти е пуснала, а?

29

unhashtetun denzun

преди 11 години

ne se zivee sam na toia sviat, a povezeto bulgarski zeni osven ,ze sa ozlobeni ,izrodeni i kompleksirani ,sa oshte i emanzipirani,s edna duma nishto ne stava ot tiah ,ni za priatelki,ni za liubovnizi,oshte poveze puk za suprugi ,osven da kliukarstvat i da se zanimavat s intrigi ,za drugo ne stavat,v drugite zivilizovani strani zenite se trudiat ,a tuka visiat na nezii grub,osven tova sa nagli ,temeruti i izmaikiari,emozionalno neuravnoveseni i emozionalno degradirali

28

Анонимен

преди 11 години

Да срещнеш свястно момиче е истинско изкуство!Днес повечето само за пари, чалга и молове говорят.Не искам да се обвързвам с такива жени само заради красивите и черти и единия секс.Как ще живея с такава празноглава жена?А ако имаме деца още по-лошо!

27

bahur

преди 11 години

За какво заместване на присъствие и грижи на бащата говорим, когато той сам решава да го зареже? Ами аз нали точно това ти казвам, в такъв случай защо трябва да има съд и доказване на бащинство, ако не искаш да изкараш някой лев, дето най-вероятно няма и да го плаща бащата? Хубаво е и жената да си носи сама отговорност за живота, а не да разчита на мъжете..

26

Куку

преди 11 години

Бахур, в повечето случаи не става дума за пари. А за изоставено от бащата дете, което е на двама и си има нужда от двамата. За какво заместване на присъствие и грижи на бащата говорим, когато той сам решава да го зареже? Май не жените, а мъжете мислят постоянно за пари и са им някакъв комплекс, който прехвърлят на жените. Явно и от бг мъжа по-тъпо и комплексирано същество няма, щом разни институции трябва да го принуждават да си поема отговорността към детето си.

25

bahur

преди 11 години

@25 ДНК-тест, съдебно решение по дело за доказване на бащинство и ще видиш, как 18 години ще споделяш отговорността за създаденото и от теб дете, отоврко. Ей това по-тъпо и по-комплексирано същество от българската жена няма...Е и след 3 години дела за бащинство, дето ще дава показания дали е гълтала или е плюла и осъди някого за 200 лв. месечно, какво ще стане? Парите ще заместят ли бащата, неговото присъствие, грижите му? Но наште си *** пари искат...

24

JOni

преди 11 години

az puk ne moga da razbera kakva e cqlata taq drama s jeneneto! Ne se li se6tate 4e nqkoi hora prosto ne iskat da se jenqt/omujvat....

23

Куку

преди 11 години

Говорим за друго, 25 - затова, че след брак или съжителство двамата решават да имат деца. Което е естествено. И в един момент той решава, че стига толкова. Сякаш детето е вещ. Децата се правят от двама, отговорността е на двамата, затова и в белите страни законите са хванали мъжа за гушата, за да го накарат да си я поеме. А с еднодневки, от които не искаме деца, знаем как да се пазим.

22

Куку

преди 11 години

От 22 разбрах, че някои мъже смятат, че не носят никаква отговорност, дори когато след брак или съжителство са направили дете на жена си след съвместно обсъждане. Това значи, че такива мъже не могат да поемат отговорност абсолютно за нищо, съответно не стават за нищо. Ето и причината напоследък все повече жени да не желаят да се омъжват и да раждат. Друг е въпросът, че ако сме нормална държава, на такъв светът ще му отеснее.

21

до 22

преди 11 години

За това правете деца и зарязвайте жените си, за да може да чу*ате докато още ви става. Браво евала, за това никога работа с българи-***. Какво значи споделената отговорност, не е отговорност? Майката сама ли си го е правила това дете? *** сте - да. За това не пищете, че българките се женели за чужденци. Така ще е... А вас ще ви използват за банкомати, ако имате пари и ще ви зарязват до появата на някой чужденец. Никой не ви е крив... С такова мислене сами ще си умрете.

20

до 19

преди 11 години

Кое ти е смешно не мога да разбера? Ако *** беше зарязана от баща ти и беше принудена да те отгледа сама и тогава ли щеше да ти е смешно? Смешно е, да. Смешно е, защото задължително трябва брак и предбрачен договор и такива ***, които правят деца без да поемат отговорност да се съдят до дупка докато не им се свали кожата от гърба. Най-лесно е да направиш едно дете и да си биеш шута като пълен страхливец - за жалост в България това е напълно реално и възможно, но е и в НОРМАЛНА държава!!

19

Онуфри до 18

преди 11 години

До ЖулиетаДай имейл, ако искаш :-). Не се майтапя!

18

Анонимен

преди 11 години

Пък на мен най са ми смешни тези зарязаните жени с деца. Винаги са в някакво полудепресивно състояние ,защото не могат да проумеят как някой просто така ги е зарязал, после се хващат като удавник за сламка за детето ,че видиш ли само заради него живеят и накрая почват да имат претенции ,като ги покани някой на среща. Абе шматки, никой не иска да ви ухажва ,нито да гледа чуждо дете и да слуша за "бившия", ако сте малко по симпатични целта е просто едно чукане и нищо друго.

17

Жулиета

преди 11 години

Много хора са сами,но особено е тягостно по празниците..Ето и аз, както се казва,здрава,права,образована,симпатична и си стоя сама вкъщи!Но както казаха,по-добре сама,отколкото зле придружена.В днешно време е много трудно до срещнеш правилния човек,ако това не е станало до 30 - годишна възраст.И винаги се чудя,защо свободни мъже предпочитат да се женят за жени с деца?

16

Онуфри до 10

преди 11 години

Явно такава ти е средата. Или пък си най-много набор 86-88, нали? Наистина, има и свестни сами мъже - аз се смятам за един от тях - но с тази си нагласа няма да ги видиш. Иначе и аз съм виждал много овце, които са депресирани и в транс повтарят "сама ми е най-добре". Или пък са крайно подозрителни и не вярват, че има свестни. Двете неща са свързани.