14

Анонимен

преди 11 години

тоя *** Плевнелиев съсипва държавата само за да угоди на Прокопиев. И вместо дъравата да печели отлихва, сега ще е на загуба. малоуми

13

Анонимен

преди 11 години

и сега вместо да се печели от лихви, само ще се губи,само защото на Плевнелиев и Прокопиев не им изнася

12

Анонимен

преди 11 години

Никога не са публикувани обяви за работа в Корпоративна Търговска Банка .......ЗАЩО ??????

11

Анонимен

преди 11 години

Къдрав, а онова тъпо ченге Цецо вАСИЛЕВ ЛИ ИСАКШ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ТИ ПРОМИВА МОЗЪЦИТЕ?

10

ля ля

преди 11 години

ей го в на! ВМЕСТО ДА СЕ БОРИМ ДА ПРОИЗВЕЖДАМЕ ТОК ОТ ЕДИНСТВЕНОТО НИ ОСТАНАЛО НЕЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ИСКАМЕ ДА ГО ЗАТВОРИМ ЛИ?ПРОДАЖНИЦИ..... ОТНОВО И ОТНОВО..... ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААкак може да не се борите за българското и защо някой не застане и не каже от къде му се дърпат конците! срамежливци...!

9

Патиланец

преди 11 години

До АТАКУВАЩНека поумнееш...нека...

8

Рашко Орешарски

преди 11 години

Каквито и системи да измислят ще са все в при пудели и олигарси . 90% от бившите и настоящи депутати и техните приближени са или собственици или с дялово участие я във ВЕИ хазарт или финансовият сектор . Няма доходен бизнес в БГ в който да няма набъркани влиятелни политици , полицаи или пИдали . А сега стига сте ми цъкали минуси ми вървете да ручате жабета и чакайте да чуете с кой номер ще гласувате за АТАКА и Волен дето пак ще ви метне че за вас мисли инак добре се продава мастията мъжка

7

преди 11 години

Много по-удобно е да има повече от една сметки, така се пести от цената на банковия трансфер :)

6

Коки

преди 11 години

А Орешарски обеща да ограничи държавните пари за офшорки (следователно и за банките, собственост на офшорки), нали?

5

АТАКУВАЩ

преди 11 години

СРАМ! Още повече затъваме в колониалното робство! Гарантирано от лицето Райков и ГЕРБ! Нека ги извадят от експлоатация реакторите...нека! Нека не изнасяме нищо...нека! Нека нямаме собствено производство...нека! Нека се гъзим още на Европата...нека!

4

Анонимен

преди 11 години

И какво ще стане след това решение освен,че държавните фирми ще загубят по-големите лихви които сега получават,защото българските банки дават доста по-големи лихви от европейските,които сами изнасят печалби от България.

3

Анонимен

преди 11 години

Ето затова Бареков и тв7 скачат толкова настървено срещу ГЕРБ. Тв7 е собственост на Цв. Василев, който държи и Кооперативна тръговска банка. Явно не му е изгодно държават да си вземе всичките пари обратно от него и сега здраво е настъпило Бойко с черен пиар.

2

един друг

преди 11 години

Кооперативна търговска

1

Анонимен

преди 11 години

Сибанк?