232

Българин

преди 9 години

Извинявам се, сайта не ми дава да го напиша - prikachi/images.php?images/908/7650908y.jpg

231

Българин

преди 9 години

Ако знаете как се превежда това "βούλγαρος" ще си отговорите на въпроса ! Един виц: "Македонците" обявили война на Китай.- Че ще ги бием, ще ги бием, ама къде ще ги копаме :-)))

230

нелоин

преди 10 години

УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУраааааааааааааааааааа че ние сме били хегемон.................*** лъжа,никакъв хегемон не сме били.а който вярва на тоявяа сто процента е друсан.Аре покажете ми едно убедително доказателство.Сичко друго е в сверата на политическите македониски надежди.МАКЕДОНИСТИ>НАДЕЖДИ САКОИ ОСТАВЕТЕ>

229

Анонимен

преди 10 години

Makedonalds e sustho tehen

228

Анонимен

преди 10 години

на Македонските югославяни дори и господ им говори колко са велики и са избраната нация на света .Много са необразовани за да говорят тея глупости -трябва да ходат в лудницата .Интелигентост-0;;музикалност-1;политика-0;простутия 10:лъжа 10:ненормалност11:завист11:комплекси 10:некъдърници 6:мюсиолмански слуги и ислямизация 10:

227

Самуил

преди 10 години

Маке е открил ,че земята е кръгла,закона за земното притегляне,теорията на относителноста...и мн мн други дивотии.Маке е открил Америка, Юре Гагаревски е първия космонавт а първата държава лудница се казва" македония " Те са и единствените с цар Иранец щото бил наследник на прекият им вожд дето поумрял малко там .Единствените с вентилатор на "националният" флаг апропо : Майкрософт е филиал на Макесофт

226

Petrov

преди 10 години

Дори Мисирков в своето книжле за "За македонцките работи" толкова хвалено в сегашната република Македония пише следното:"...Мнозина ке се запрашаат:За каков национален сепаратизъм овде се сборува? Не се мисли ли да се создава нова македонска народност? Но тоа нещо е вештачко(изкуствено) и како такво ке трае ден до пладне.Ами каква нова,т.е. македонска народност,кога ние, нашите татковци,дедовци и прадедовци се викале ***".

225

Севастократор

преди 10 години

Българската държава,трябва незабавно да забрани този смешен език на който се смеем всички.И да се забрани понятието Македония в този оскверняващ Българската народност Вид.Например тази държава да се нарича МАЙМУНИЯ до доказване на обратното!

224

Анонимен

преди 10 години

До MAKEDONECИ ти си измислен като цялата ти държава, но спокойно, скоро ще говорите албански!

223

Българка

преди 10 години

с тази древна писменност и я взима под внимание, когато опростява глаголицата.Затова кирилицата прилича на гр, писменност.Между език и етнос има разлика.Ние също не говорим на езика на който е говорил Кубрат!Твърде сложните етнически преплитания на Балканите провокират много излишни спорове. А е толкова просто/всички сме наследници на древна култура, тук е люлката на цивилизациите, силата е в обединението,а не в разделението !

222

Bulgarka

преди 10 години

На територията на днешна Македония са живеели пеласги, пеони, илири, малко дардани, беси/ говоря за автохонно население/Те не са говорели на гръцки, въпреки че са били под влияние на елинската култура и вероятно са го знаели.Пеласгите не са българи, както някои се опитват да ги изкарат, нито пък са траки.Може би остатъци от тях са гораните и арумъните.Известно е че въпросните пеласги са имали писменност и именно тя а не фригийската е в основата на гр. азбука. Кл. Охридски също е бил запознат

221

Анонимен

преди 10 години

Тия ,май не пушат тютюн !

220

Анонимен

преди 10 години

На турски са говорели.

219

MAKEDONEC

преди 10 години

е додадам цитати од бугарскиот учен од 19 век, Атанас Б. Шопов, ко ги демантира своите сонародници од 20 век и вели :Па дури ни денес, во 1885 година кога Европа би побарала македонското население да се определи и да каже на коа народност и припаа, уверени сме, дека поголем дел од Македониа е ни летне од раце, со исклучок на две - три околии од северна Македониа . Сите други Македонци се готови да дадат каков сакаш пишан документ дека тие не се ***..... (Офейков (Атанас Б. Шопов ), Македония въ време на хилядагодишнината на св. Методий, Пловдив, 1885 г., стр. 109-110).

218

набабаимфарчлото

преди 10 години

всите сме говорили на един език преди господ да раздели народите.трябва да е бил македонският

217

kms_07

преди 10 години

Защо изобщо ни занимавате с тия окачалки? Знаем какво представляват и всеки път като чуя глупостите им направо се отвращавам...

216

мaорa

преди 10 години

Я не сaкaм aкъл от нaция нa коя гербот й е кaо вентилaтор........

215

madball

преди 10 години

Хахахаха вести од паралелниот универзум се ова. Немоте да мислите дека сите во Македониа се *** и веруваат во ова. Има голем дел на ко им е срам од ваквиве небулози и буквално труее на мозоците со фалсификувана историа. Тоа е дело на диктаторскиот режим ко моментално владее тука.

214

Shop

преди 10 години

Какво е това "чисти българи"? Такъв етнос не съществува.

213

Анонимен

преди 10 години

Македония прилича на исторически кич и карикатура и може да бъде обект на анализ на Фройд и Юнг, заяви бившият македонски премиер Любчо Георгиевски в лекция пред студенти в София. Според него, ако Скопие не направи компромис, няма да стане скоро член на НАТО и ЕС. Той обаче смята, че със сегашното правителство на Никола Груевски, това няма как да стане.