101

българин

преди 10 години

На бас,на домашна кокошка и 2 литра вино,че не е така!

100

Фалш!

преди 10 години

Нищо не може да се гадае на база изборните резултати, защото са фалшифицирани отвсякъде! Политическата класа няма срам и прави всичко, за да продължи да граби. Изхода е само кървава революция. По демократичен път няма да стане- те тази игра я умеят до съвършенство. Едно е сигурно: ако продължаваме така, България няма да я има до петдесетина години...

99

Анонимен

преди 10 години

До Рагаци Амигоатаковпудели дал БОГ в излишък щом го вкараха в ;сената;

98

жалки сме

преди 10 години

След Освобождението хиляди хора загиват в бората за извоюване на избирателни права ,а сега се чудите защо ДПС имат 30 депутати .

97

гост

преди 10 години

До всички луди поклонници на Волен:няма как този фотомодел да го бъде,а и голите му снимки с бясна скорост се споделят в нета .На децата си обяснявам,че той е в парламента ,заради вота на още по -луди от него.

96

Анонимен

преди 10 години

За какви избори говорите при еднопартийна система бе ???Само БКП и ченгетата и си управляват с подставени партии както по тошово време.Докато не ги изриете , те многопартийна система и свободен пазар няма да допуснат.

95

МРЪСНА СГАН

преди 10 години

Какво става с незоконните подслушвантия които се правят под маската на законни.Мръсните ченегата много добре знаят как да предизвикат подслушване, да си поискат разрешение и усвоят парите, които им предлагт, като частна поръчка от дадена личност или детективска агенция.. Точни по този начин стават поръчковите убийства - след подслушване жертвата се причаква на гюме и работата е тип топ . . .

94

БГ

преди 10 години

Самоубиваща се нация!!!

93

ИЗБИРАТЕЛ

преди 10 години

НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ СКРИЙ ЛИЧНАТА КАРТА НА БАБА СИ , СПАСИ Я - ДОРИ И ДА НЕ ГО ОСЪЗНАВА .

92

Да бе!

преди 10 години

Няма такова нещо като казаното в статията. Явно е поръчкова. Напротив, куцо и кьораво ще излезе да гласува. Страх ги е от това и си подготвят почвата да откажат населението от страх, че ще бъде бито от силови групи. Като знаете толкова, кажете имената на силовите групи.

91

Рагаци Амигоатаков

преди 10 години

Разкитиего на денят АЛФА ТВ е ТУРСКА . ЧЕСТИТО НА Гласувалите за АТАКА и ПУДЕЛА ВОЛЕН

90

pe6o

преди 10 години

Gerb kakto i drugite ataka dps bsp i tem podobna papla4 6te budat izmeteni s kamuni nablijava vremeto na razprlata na Bulgarskiq narod

89

Патиланец

преди 10 години

До Shop 103Да това е нещото което ме фърля в тотален тъч. :) И не само това. Можеш да кажеш - еди кой си го направи и да гледаш сеира отстрани. Без дори да си бил там и да си видял, просто се търсят жертви за да има зрелища. Зрелищата = заангажиран електорат. Не мисли за Цанков Камък, Белене и другите лапарници. :)

88

Анонимен

преди 10 години

Никога вече ГЕРБ!!!!!!!Затвор за тези престъпници!Абсолютни престъпници!

87

Патиланец

преди 10 години

До АрхангелНе съм вярвал, че ще го кажа някога, защото мислех, че съм умерен и не требе се изпада в крайности. Но требе да се случат 2 неща - никакви комунисти и никакви ДПС-та и подобни организации. Като няма ДПС - те националистите един по-един ще се реформират, щото няма да имат обект дето да го мотивира. Казвам националисти, не Атака - има огромна разлика. Но задължително е да няма БСП и ДПС. Оттам - ще се нареди и дясно и център и крайните радикали.

86

Shop

преди 10 години

Станишев какъв европейски език знае, освен българския?

85

Shop

преди 10 години

В България вече всеки престъпник може да каже "еди-кой си" ми каза да го направя и тогава прокуратурата го пуска и почва да гони този, дето му бил казал.

84

Somebody

преди 10 години

Най добре ще е да се изчака да се види какво правителство ще се скалъпи и ако още първите му действия не са в посока подобряване на живота на хората отново да се излезена улицата...

83

Архангел

преди 10 години

Май е време вече - януари 1997година - втора серия!!!!!!!!! И колкото по-рано- толкова по-малко поразии!!! Тоя цирк от февруари ие крайно време да свърши веднъж завинаги! Иначе какво ги чака децата ни??

82

Патиланец

преди 10 години

Ивалина Янакиева обясни в Софийския градски съд, че през 2010 г. следователка в ГДБОП я накарала да каже, че е насилвана от хора на "Октопода" да плати на фирма Ин-80 29 000 евро. Вчера Янакиева каза, че наистина дължала парите и ги платила на добра воля.Смеех, смееех!!!