5

Анонимен

преди 10 години

Пак "новина" нямаща нищо общо с действителността в България. Тук наскоро пенсионираната жена няма време да скучае, защото трябва да вземе внучето от училище, да напазарува, да сготви, да изчисти, да помогне на внучето с домашните...Както се смееше дядо ми преди години, "Няма по-зает човек от пенсионера!". Ако не е на пазаря, ще плаща сметката за тока, ако не плаща сметката ще води внуците на училище, ако и това не прави ще разхожда кучето... изобщо задачките край нямат!

4

Анонимен

преди 10 години

Жените се оплакват, че им плащат по-малко, ама защо ходят на работа:1 да си покажат обувките, тоалета и деколтето2 да клюкарстват3 да се размотават насам-натамИ след пенсиониране им липсва работата, виждаш ли! Интересно защо на мъжете не им липсва? Сигурно защото ходят, за са работят!

3

Анонимен

преди 10 години

Nashite se cepqt ot turizam, ot super marketa do pazara, za da kupqt s pet stotinki po- evtinkoto

2

Сиганин

преди 10 години

Социалния живот бил замрял?! А спални живот е изчезнал 2-3 петилетки преди това.

1

От Адамовото ребро

преди 10 години

Да, затова змията е в женски род. Много жени живеят, за да клюкарстват и одумват и да съскат. Много, много, направо всички, но някои в по-голяма, други в по-малка степен. Аз поне с 1000 такива жени съм се сблъсквал и винаги съм се спасявал от тях, но след това попадаш на следващата такава. Това много ме изморява, отнема ми от енергията и затова понякога предпочитам да ходя някъде на почивка, на планина,на море, на екскурзия сами или само с приятели. Сигурно много жени ще ме оплюят сега,но така е