11

Влантайн's ;)

преди 10 години

Мили дами, съжелявам, че са ви наранили там, където най боли! И от името на исти ските кавалери ви моля да простите на невежите...и тях жена ги е възпитавала. Но, поправете ме ако нещо не съм разбрал правилно, но в статията не ставаше ли въпрос за двойка, която независимо по какви причини, е заживяла под един покрив. Е, не смятате ли,че мъжа се нуждае от същото внимание, точно както и вие?! И преди да побързате с емоционалния си отговор, бих ви попитал следното! Обичали ли сте безрезервно?

10

галактика

преди 11 години

Във всичките си действия и мисли вплитам тези две думи.

9

@

преди 11 години

...мда. От негативните палчета за пореден път си правя извода, че масовката от вкараните в мъжки тела души са женски душиченца, които им трябва мамичката...да ги дундури. Скъпи "мъже", как да не ви съжалява човек, детенца, как да не ви съжалявам....Ако не бях срещала и не знаех, че има истински Мъже, щях да се отчая много... дундурковците, лигльовците и льоловците.... слабаци.

8

@

преди 11 години

ПАРАХОДЕЕЕЕЕ, как да го насърчавам бре ******Ъ Фа***ъ!?На колко години си ти!? Дете ли си, недорасляк ли си?Ше чака той молъ ти съ, да му казвам аз, че трябва да се занимае със себе си и да ми се вре ПОСТОЯННО под полата! Когато Мъжът се държи като слаба, безволева, ходеща след жена си *** играчка.... тогава... тогава... баси, тъпо ми стана. Тъпо ми е. Аман от такива мъже. Тъпо ми е.

7

@

преди 11 години

хъ!!! Че той, ако не отделя време за себе си, това означава, че ТОТАЛНО се е лепнал за мен, а няма нищо по-тъпо, бързоотегчаващо и ...обременяващо..и съжалително от МЪЖ, който се е лепнал за теб! Да не ми е дете, че да го влача нон стоп с мен навсякъде?! И извънявайте обаче това е изключително *** съвет!КОГАТО МЪЖЕТЕ СЕ НАУЧАТ ДА СЕ ДЪРЖАТ КАТО МЪЖЕ с жените си, тогава Жените ще им позволяват понякога те да се държат като деца! Жалко за майки, който не са научили синовете си да бъдат мъже! Аман

6

прасчо

преди 11 години

до steisнедей така мила! като мъжете са *** и ти бъди ***.

5

жена

преди 11 години

само неговото его да галим..

4

steisi

преди 11 години

Мъжете са ***.

3

Анонимен

преди 11 години

Da otvarql kapaka na burkana s lekota-smqqqqqqqqh na kutiiki ...... Nqmam dumi ....

2

Параход с комин

преди 11 години

"Насърчавате го да отделя време само за себе си"Много важно

1

Параход с комин

преди 11 години

"Насърчавате го да отделя време само за себе си"Много важно