12

възмутете се

преди 11 години

Bulgaria on Air купи *** - ясно си личи новите собственици чии интереси използват. Тази компания се свързва с групировката ***, а те имат големи интереси на първа линия в Морската градина във Варна. Срещу такива протестираше Пламен.

11

Rise

преди 11 години

Структурата на "зелените" организации е ясно диктувана от Цветелина и Прокопиев ! Там са такива схеми, че човек може да се хване за главата, БУКВАЛНО! Прочетете "Анонимус БГ" да видите за какви безкрупулни хора става дума! А Тома Белев е тяхната пионка, защото човека лесно се манипулира както и техните фамилни "зелени" неправителствени организации.

10

Shine

преди 11 години

Хората явно започват да проглеждат и да разбират що за хора са онези с гръмките лозунги, зад които обаче се крият съмнителни "каузи". Много е долно да се възползваш от доверието на хората и да лъжеш най-безочливо, че всичко правиш за природата - за която всички милеем - докато реално преследваш собствените си интереси, а именно: "Печеленото на обществени поръчки е основният бизнес на зелените неправителствени структури, здраво срастващи се с всички управляващи". Това, уви, е истината...

9

Браво на автора!

преди 11 години

Много добър материал! Браво на автора! Ето това са зелените - въздух под налягане и лобисти за собственото си благо, а не са природата. Само се правят на загрижени, защото видяха свободна ниша. Много се радвам, че обществото не се подведе!

8

.

преди 11 години

и кой му вярва на този лъжец фиката цанов?този, който остави стотици семейства без препитание и дължи милиони на държавата? Ей, подлого на Цеко, една истина да казваш, а то само простотии ръсиш, серсемин!

7

Точка

преди 11 години

"Зелени" отвън, червени отвътре.

6

Хрониките на ...

преди 11 години

Ей Тома, ти от усвояване на пари, брадата не може да си обръснеш! Разхищението ти няма да е вечно. Това, което причиняваш на животните и природата няма да ти се прости. Рано или късно справедливостта ще възтържествува и тогава ще ти лъснат интересите, които въртиш с Прокопиев! Вие сте хора, които не е трябвало да се раждате! Които буквално трябва да бъдат изпратени на заточение! Много гняв съм ви насъбрал, ДА ЗНАЕТЕ ! ~

5

Закон

преди 11 години

Зелените престъпници вън от България! Затвор за Тома Белев и другите като него!!

4

@ICQ@

преди 11 години

Тези "зелени" много нагли *e !!! "За период 2014-2020 има да се усвояват 8 милиарда евро европейски пари. Капаните са заложени." Представям си за 12 години управление колко са налапали! На това се казва наглост и безочие !! Да се махат от държавата ни!

3

Калина

преди 11 години

Дано повече хора разбера това! писна ме да ме лъжат някакви хора, които се оказва, че крадат милиони от една така хубава идея като опазването на природата.

2

Йоана

преди 11 години

Съвсем точно казано! "зелените" в България са едни нещастни продажници, които си дават дупето на този, който плаща повече. Убедена съм, че има и хора, които вярват чисто в зелената идея, но те са много, много малко. Такива престъпници като Тома Белев трябва да ги пращат директно в затвора. Този човек целенасочено спира редица инвестиционни проекти, от които цяла България има нужда. навсякъде по света хората печелят от туризъм, но ние сме по-католици и от папата...

1

Валентин

преди 11 години

Браво!Много точен и ясен анализ за зелената мафия в България!