107

Gemi

преди 11 години

До ShopА свидетелите къде ги слагаш ?

106

Shop

преди 11 години

Вие нали не смятате насериозно, че могат да му повдигнат обвинение за даване на устна заповед :))) Пислайте си колкото искате, но това е смешно, сега не е 1937 г. и не сме в Сталинския СССР. Даже и в Путиновия не сме, не знаете къде се намирате.

105

Shop

преди 11 години

От имунитет не се отказваш - принуждават те да го направиш. Прокуратурата те задължава. -------------- Прокуратурата не може да задължи народен представите, бе. Членовете на Парламента стоят по-високо, нали затова сме парламентарна, а не прокурорска република.

104

cas

преди 11 години

В ЗАТВОРА ДОЛНА МАЗНА ТВАР .

103

и от там да не излиз

преди 11 години

Цецо да влиза в пандиза - и от там да не излиза!

102

ало неграмотните

преди 11 години

До радвате ме... Имунитетът на народните представители в България се снема с разрешение на Народното събрание при престъпления от общ характер или при писмено съгласие на народния представител.

101

отговор

преди 11 години

До Анонименконституцията казва това, а гл прокурор си прави свободни съчинения "Имунитетът на народните представители в България се снема с разрешение на Народното събрание при престъпления от общ характер или при писмено съгласие на народния представител".

100

четете конституцията

преди 11 години

До Анонименцитирането на тн главен прокурор е лошо - изглежда, че не е в час с конституцията "Имунитетът на народните представители в България се снема с разрешение на Народното събрание при престъпления от общ характер или при писмено съгласие на народния представител".

99

иван

преди 11 години

Младоженеца да вземе да си вдигне имунитета защото младоженката не вярва на приструвки и лъжи както е свикнал с..гейчо -излъгал народа излъгал партията , много скоро ще му тегли шута.Няма да го търпи , както го търпят червените бабички.

98

Анонимен

преди 11 години

Само да кажа на тези, който спекулират!От имунитет не се отказваш - принуждават те да го направиш. Прокуратурата те задължава. Цветанов не толкова честен и добър да го направи доброволно...ако беше така и беше невинен, както той твърди...да се беше отказал преди изборите. Ясно на какво се надяваше! :))))

97

Анонимен

преди 11 години

Gospodin Cvetanov se otpravia kam Centralen Stolicen Zatvor

96

До 98

преди 11 години

Какъв линк пък искаш ти бе-не помниш ли че имаше "Комисия Станишев" ,която разследва цялото управление на Станишев.Ако е бил с имунитет как щеше да го разследват.А Масларова я съдиха ако не знаеш,а това ако е с имунитет няма как да стане.Така ,че по-полека

95

emanuela.demireva.1

преди 11 години

Крайно време беше Цветанов да се откаже. Заглавието трябваше да гласи: "Цветанов спря да се крие зад имунитета си!"

94

Анонимен

преди 11 години

тоя защо не е с раирани дрехи

93

Анонимен

преди 11 години

Това е смешно др.Цветанов.Морален акт е да се откажеш сам от имунитета си когато дружките ти в парламента са над 121 .Сега когато сте само 97 и да си го даваш и да не си го даваш останалите 133 ще ти го свалят.Да беше го направил преди изборите щеше да е друго.Сега е късно

92

дедо пич

преди 11 години

Що се пенявите?Хората които държат на думите си са пичове ,а не *сти!Кой долен *** е без имунитед?

91

Пешо

преди 11 години

Мафията ще му държи сметка за профуканите пари за избори! В затвора ще му е по уютно и ще има пак постоянна охрана!

90

Анонимен

преди 11 години

До злодейДай линк кога са се отказали от имунитета си долуцитираните."До DDR-Масларова и Станишев,когато Цоко каза,че си екупил председателството на ПЕС!Изглежда не четеш нищо друго,а сама това с което хвалят ГЕРБ "

89

Пешо

преди 11 години

Браво!Дано в затвора попадне на хубави хора!

88

Някаф там

преди 11 години

Каквото било с ГЕРБ, било.. Сега ще видим на какъв се насадихме..