112

ники

преди 10 години

До Анонименпо-лошо .... Руско-Турско-Фашистко правителство ..........

111

агент Павел

преди 10 години

Това е грубо вмешателство в работата на президентската институция от страна на една противоконституционна партия! Ама, че наглост!

110

Анонимен

преди 10 години

Kade si trugnal be ibrik

109

Анонимен

преди 10 години

Днес чух нещо по Бтв, което хич не ми хареса. Съставя се НАЦИОНАЛ СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ЕТНИЧЕСКО ПРАВИТЕЛСТВО. Нека всеки си го тълкува както иска, но моето мнение е "жална ни майка"

108

ВУТКАТА

преди 10 години

В БЪЛГАРИЯ СЕ ГОВОРИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК!

107

gogo

преди 10 години

Наглия *** не знае ли, че президента дава мандат за съставяне на правителство на СПЕЧЕЛИЛИЯ изборите.В случая това е герб.Противни *** ***.

106

Шоп

преди 10 години

Може да е всякакъв този на снимката но има интелект , разум и чист Български език за разлика от останалите хора там включително магистрати, президент , доценти , професори , адвокати. Това че му дават чисто човешка оценка не ме прави какъвто и да е.

105

Анонимен

преди 10 години

Ах нагла *** за бесилото си ,а тоя Болен Шмекеров парче по парче продажен ***

104

Анонимен

преди 10 години

ooooooooooooooo.мръсен ***!!!!

103

Избирател 1

преди 10 години

Ало ибрика, много бързо заприлича на твоя покровител.Тези които не страдаме от амнезия, помним наглия му тон, а и ти гледам си го усвоил добре.

102

Илияна

преди 10 години

И той не знае защо. Ама нали е стриктен, трябва да спазва законите. Поне тези.

101

jamiro

преди 10 години

metstane slagai si shalvarite i chalmata i si zaminavai v anadola

100

Анонимен

преди 10 години

Защото местане (нарочно с малка буква) в България има КОНСТИТУЦИЯ!!!*** миризлив!

99

memory

преди 10 години

Челеби Сюлейман продължи с болка на сърцето: Няма ли герой, роден от ханъма, който да се покатери нощем на крепостната стена, да скочи вътре, да избие стражата и да отключи портата? Пашите мълчаха. Защо мълчите? викна Челебията. Орехи ли има в устата ви? Тогава се вдигна най-старият паша и рече тъй: Господарю, аз познавам един герой, който може да влезе в крепостта на българите. По-скоро тичай да го доведеш? Старият паша излезе от шатрата на военачалника, прекоси през черния мравуняк от войници, които събраха чорба от големи пръстени гърнета с вървени лъ

98

Mr. No One

преди 10 години

Г-н Местан, защо не спазвате законите на Републиката? И защо подвеждате другите да ги нарушават?

97

Избирател 1

преди 10 години

П.С.А, Бареков, ще ти дам и един съвет :Престани да се изказваш от името на целия български народ.Писна ми някой да се изказва, стачкува, протестира и др. от мое име, а после да отиде да си получи хонорара на "Позитано" за тази своя "високо обществена" позиция.Надявам се и други хора да мислят като мен, а не постоянно да играят главната роля в филма "Един наивник на средна възраст".

96

Hrisov

преди 10 години

Росен Плевнелиев невинаги взимат точните решения и губи доста време, за да спазва устав и традиции, вместо да помисли за народа да бъде управляван от редовно правителство, а не от служебно такова. Има много да учи в трудните моменти според мен.

95

az

преди 10 години

4e to po vreme na tursko robstvo mai sme imali pove4e svoboda da izbirame koi da ni upravliava.Da im e 4estito na vsi4ki koito glasuvaxa za psevdo komunisti i turzi

94

Shisho Bakshisho

преди 10 години

Всъщност Плевнелиев тук ще спази буквата на закона, както не направи в случая с Марковска! Ако иска своевременно сформиран кабинет ще натисне хората на Борисов да го върнат час по-скоро, а не да чакат да изтече максималният 7-дневен срок, защото минимален такъв не е посочен и парламентарната въртележка при една добра организация може да стане и в рамките на ден. Роско обаче обича да протака, особено когато интерес от това имат Борисов и хората му.

93

Анонимен

преди 10 години

Искахме избори за ново правитество а пак избрахте старите .у..ви.*** народ.