97

julian

преди 10 години

До Анонимен 101Pi6i i komentirai sus svoeto ime tupako komunisti4esko.

96

Анонимен

преди 10 години

Кой е най-тъпият депутат в парламента?

95

Анонимен

преди 10 години

хахахахахахахахахахахаИ как аланкоолу пазехте авторитета на България. Та вие о мутраци дойдохте на власт именно с топене на България пред Брюксел, само с това се занимавахте. А ся кво усвоихте 36% от фондовете. Прокурор за вас от до да се видат безобразията ви, не се подмазвайте на сегашните та да ви турят чадъра. Ей го вашия кмет - крадъл е по Гогол от МЪРТВИТЕ ДУШИ.мутробезсрамници!

94

Анонимен

преди 10 години

БЪРКАТЕ МНОГО ПОНЯТИЯТА. ЧЕ БОЙКО ГИ ПЛЮЕШЕ - ДА, ТАКА БЕШЕ, НО ИМАШЕ ЗАЩО. ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ 4 ГОДИНИ СИ РАЗВЯВАШЕ КОНЯ КАКТО ПИШЕ ПО КНИГИТЕ, ПОСЛЕ СЕ ПРАВЕХА НА ОЩИПАНИ МОМИЧЕНЦА. ДОКАТО КОМПРОМАТИТЕ, КОИТО ТЕ ХВЪРЛИХА В ЛИЦЕТО НА ГЕРБ СИ БЯХА ЧИСТО И ПРОСТО ИЗФАБРИКУВАНИ. НЕЧЕСТНА ПОЛИТИЧЕСКА ИГРА! ТОВА Е ИСТИНАТА.

93

yavor

преди 10 години

Поредните Герберски поставновки за замазване на положението. Сега експертното правителство на БСП е последният ни шанс да се спасим от блатото на мизерията и милиционерщината, в което ГЕРБ ни тласнаха

92

фен

преди 10 години

Тоя *** не го виждам да остане в парламента. Пречи му липсата на умствен багаж.

91

ОДЗ"КАМБАНКА&qu

преди 10 години

Чичо Бойко,ние от детската ясла имаме един впрос?Ти,чичо Бойко,как мислиш за народа и децата на Блгария,като от 23г.българската икономика и блгарския капитал са в чужди ръце.Чичо Бойко,ти за какви закони и правила говориш,като 240 депутата нямате право даже и да мислите..мислят други!!Чичо Бойко ние от ОДЗ"кАМБАНКА"- учихме за амебите и чехлчетата на земята да не би вие депутатите да сте от това едноклетчно семейство.Другарката Чепова ти праща много здраве и каза ,че всички сте маскари.

90

Анонимен

преди 10 години

До Каза маскаратами той ,4години се омаскари достатъчно сам.Оцапа се до шия,сега да го чистим ли ,знам ли....

89

Анализатор

преди 10 години

Бойко печелеше, когато се държеше като истински мъж, когато натикваше комуно- турците там, от където са излязли. Сега се мазни и увърта ката една *утка!!!За това ще губи избори... до следващия път! ;)

88

Каза маскарата

преди 10 години

"Да спрем партийното омаскаряване, зове Борисов "

87

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен20 milqrda za AEC BELENE SHTE GUSHNAT KOMYNISTITE I TYRCITE.A VIE SOPOLI MIZERNI TAPI SHTE GI VRASHTATE CIAL JIVOT

86

wc

преди 10 години

strahoten aktior i sportist

85

истина е

преди 10 години

да наистина това стана едно голямо клюкарско гнездо в което само се нападат партииини членове и си прехвърлят топката от едни на други ама са сити и заплатката им тече а хората чакат да им се увеличат доходите за да могат да съществуват ,наистина стига вече приказки и одумвания а вършете ДЕЛА,сменяите закони,създаваите работни места и се обеденете не за своите си облаги а сте избрани за народа народа иска да почуства пълен стомах,деца нахранени и облечени, бъдеще за младите ,

84

24566987

преди 10 години

ЗАЩО РАЗМНОЖИХТЕ ЕДИН МИЛИОН МРЪСНИ *** -ДА НИ ОБИРАТ ВСЕКИ ДЕН И ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАС ЗА 50 ЛЕВА ЗАТОВА СМЕ ДО ТУК

83

Коко

преди 10 години

Кой му вярва на ББ, той забърка кашата, а сега призовава другите да не го маскарят!

82

Анонимен

преди 10 години

*** ОТ Банкя

81

Анонимен

преди 10 години

До АнонименТиквата сложи в малкия си джоб всички кратуни и ***

80

Анонимен

преди 10 години

ДНЕС ТИКВАТА ГОВОРИ НА НЯКАКЪВ ПОДОБЕН НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. И ТОВА НИЩОЖЕСТВО НИ Е УПРАВЛЯВАЛО- СЕГА СЕ МОЛИ ЗА ПОЩАДА. А НЕВИННИТЕ ЛЕКАРИ, НАКОИТО РАЗСИПАХА ЖИВОТА ЗАВИНАГИ, А САМОЗАПАЛИЛИТЕ СЕ И САМОУБИЛИТЕ СЕ ЗАРАДИ ГЕРБ. А 180 МИЛИОНА БОНУСИ ЗА ФИНАНСОВОТО МИНИСТЕРСТВО ? СЕГА- ДА СПРЕМ. АМИ ЩО НЕ СЕ СПРЯХТЕ ,БЕ, МУТРИ ?

79

Анонимен

преди 10 години

До джумалияАми вероятно тя не може да гласува за самата себе си.

78

Анонимен

преди 10 години

OPZICIONERO ebreeeeeeeeeeeeee MUTRA CRANA GADNA PAK SE HILI6 SAMO4E DO KOGA