10

мека китка

преди 10 години

Аз пък да ви кажа,Роско Пу*иту запона да ми харесва,държи се като истински мъШ ;)

9

emanuela.demireva.1

преди 10 години

До анонимен 8Точно с кое е номер 1 Борисов? Моля да уточниш. Че е номер едно отзад напред прав си, но за друго май не.

8

emanuela.demireva.1

преди 10 години

Защо Чехълчо има решаваща роля? Той нямало да бави, той не може спретнато да говори, камо ли да действа. На лош президент случихме.

7

Анонимен

преди 10 години

boiko e nomer 1

6

Буревестников

преди 10 години

Другарят Плевнелиев да НЕ се бави а директно да връчва мандата на Христо Стоичков! Няма ГЕРБ... Няма БСП.... Няма ала бала! Министрите на Стоичков вече са готови и само чакат да седнат в Министерските кресла - премиер-Бойко Методиев Борисов, на спорта-Димитър Пенев,на правосъдието-Тодор Батков,на културата-Мика Стоичкова,на екологията-Митьо Цукалото и Праховеца,на въшните работи-Братя Галеви ( И без това са главно по чужбина ;)...) на вътрешните-Златко Баретата,на евроинтеграцията-Митьо Пищова!

5

Анонимен

преди 10 години

И хората няма да се бавят да отидат пред президентството когато се види какви ще ги вършат хората на Станишев,Доган и Сидеров.Защото при предишните протести президента се размина,но този път и той е част от съставянето на това чудо каквото е коалиция на БСП,ДПС и Атака.

4

Анонимен

преди 10 години

До косьоХахахахахахаааа :))))) нещастие си ти голямо

3

косьо

преди 10 години

България има нужда от програмно правителство, което да ни измъкне от безизходицата и мизерията, в която ни вкараха ГЕРБ! И това може да стане само с програмата на БСП

2

дада

преди 10 години

До СТРАНДЖАТА originalТи ли плащаш за новите..то после пак може да се иска касация..

1

АТАКА

преди 10 години

Ето за това гласувах за Волен! 23 депутата няма да гласуват за избор на правителство - това значи, че АТАКА няма да подкрепи никой. За пореден път те са единствената партия, която мисли за гражданите. Натриха гъзовете на всички, които казаха, че АТАКА ще се коалира с ДПС. Искам сега да ви чуя господа съдители на АТАКА