47

човек

преди 11 години

жалко за детето но виновен е собственика е няма спор а всички дето лаят срещу животни да си гледат работата.

46

Анонимен

преди 11 години

vsi4ki ku4kari i pomiqri imat li deca i znaqt li kakvo e nahapano dete ot ku4e. nemalko e samo depresiqta, koqto ne se lekuva samo s tabletki. pseta iz ulicite bez stopanin da se obstrelvat na miga. raznasqt bacili, epidemii i bqs.

45

Анонимен

преди 11 години

Mnogo mi e got, che ne jiveq v Balgaria!

44

Стоянов

преди 11 години

До ...Абе ти нормален ли си? Пречат ти децата в градинките, че пищят и си играят ли бе ?Такива на които животните им са по важни от децата и хората имат сериозни психичсеки проблеми.

43

БГ

преди 11 години

Кучето не е виновно. Виновен е стопанинът му. Първо, че него е възпитал, второ,че го е остави без контрол. Четири години гледах питбул.Въпреки,че го бях възпитал /не дресирал/, сред хора никога не съм го пущал без повод. Много рядко съм му слагал наморник т.к. наморникът го лишава от възможността да се защитава от други кучета, а това се е налагало.

42

RED

преди 11 години

Нека да се издири собственика на песа, да му се напише името и да се осъди по бързата процедура. Апропо какво стана с Ерол Халим (собств. на автоморга)??? Негов пес беше нахапал зверски дете и старец, а сега май нищо...

41

Az..

преди 11 години

Елементарно е само трябва да се спазват законите и правилата от всички без значение малко или голямо куче има! това се опитвам да обясня! Дръж си кучето на каишка когато преминаваш през място с деца, сложи му намордник когато решиш да го пускап да си играе за да не те изненада! Събери му акото :) регистрирай си го в общината за да се знае кой носи изцяло отговорност за него при евентуален проблем!!! Казвай на децата да питат мама и теб преди да го галят за сигурноста на всички и така....

40

Анонимен

преди 11 години

Туй намордник няма ли,че то някой ден и собственика ще захапе

39

Анонимен

преди 11 години

кучето е като детето - както го научиш, така ще е... иска си внимание колкото едно дете, и то е живо същество и то има душа; погледнете в Говорещият с кучета има едни епизоди, в които постоянно с него ходи един питбул, който му помага за усмиряването на други кучета; не слагайте шаблон на кучетата, слагайте шаблон НА НЕКАДЪРНИТЕ СТОПАНИ; а що се отнася до Ротвайлера цъкнете си в Google и вище малко инфо за тази порода преди да говорите, още повече съм сиг че повечето то вас изобщо нямат кучета

38

SOSI73

преди 11 години

Като се оправи детето,да отива да го съдят и в затвора.Така ще се научи на евро-ред. хихихихихихихи

37

Az..

преди 11 години

До ha haМного си забавен няма що!! Връзвай го брат и нямаш проблеми!!!

36

Az..

преди 11 години

До Анонименти самият/самата АНОНИМНИК си диагноза мисля, че и сам се сещаш каква!!! Ако ти е по удобно с главата в пясъка, значи не те притеснява, че дупето ти е на показ на всички!!!

35

...

преди 11 години

До варненецИ аз не искам децата да пищят,викат,реват и кучето ми спокойно да си играе, но се съобразявам. Разберете, че проблема не в кучето, а в човека...Когато има случаи,в които деца бият,прострелват се, било то с прашки, въздушни пушки и т.н. , защо не говорите за наморници, каишки, поводи, клетки и цяла канонада простотии? Всичко е до възпитание! Чисто и просто, който не се правя глоби и принудителни мерки!

34

Анонимен

преди 11 години

да имаш ротвайлер,питбул е диагноза

33

ран-ът

преди 11 години

Аман от кучета и кучкари!

32

Az..

преди 11 години

Без значение каква ПОРОДА ви е кучето!!! в закона пише на каишка ИЛИ намордник. Писна ми от многознайковци които ми обясняват как пекинеза му бил малко куче и може да си ходи ей така, не неможе както казах по долу в коментар най-много нахапани хора има от кокери, пекинези и т.н. В нашия парк има един пекинез който като ни види с моето куче се засилва и скача на вратът му!!! аз в този случй какво трябва да направя??? моето като отвърне??? кой е виновен аз ли защото имам по-голямо куче на каиш ???

31

ha ha

преди 11 години

аз имам пинчер, миналата година изяде един питбул и от тогава само наморник сртог нашийник и къс повод, иначе не го извеждам.

30

Четири лапи

преди 11 години

Абе тия деца акъл имат ли? Какво правят в училище?! Нали и без това не учат нищо? Детето само си е виновно. Защо кучето е нахапало точно него? Кучетата усещат хората. Глоба за родителите на детето и преместване в друго училище!

29

Om Ram

преди 11 години

Отговорност ... липса на отговорност и прехвърляне на вина ... Удобно е да са виновни другите, дали е само български синдром?

28

Анонимен

преди 11 години

Да бяха си говорили за това във първия ден на парламента, по-голяма файда щеше да е :)