5

Али Баба

преди 11 години

Това е отвратителното лице на исляма - трябва безмилостно да се изкоренява от лицето на Земята.Тази година в Турция са убити 666 жени при "домашно" насилие.

4

Сержан Юрт

преди 11 години

"Впоследствие на местопроизшествието се събрали полицаи и тогава експлодирала втората кола. " Това е характерна тактика за терористите в Северен Кавказ. Най-вероятно зад това стои "Кавказкият емират" и неговия водач Доку Умаров.В Кавказ стана много по-спокойно след елиминирането на йорданския наемник Емир Хатаб(Самир Салех Сувеелем) Много пари се наливаха от С.Арабия за дестабилизация на района и на цяла русия. След ликвидацията на доста арабски наемници(особено на Хаттаб) нещата се поуспокоиха

3

Анонимен

преди 11 години

Тия диваци ги е лекувал само сталин - лагери Гулаг , зверски бой и каторжен труд. Иначе почват да мислят само как да тормозят хората с бомби и тероризъм.

2

Shop

преди 11 години

Те се борят за освобождение от руснаците.

1

"ислямистко въс

преди 11 години

За какво "ислямистко въстание" става дума. Това са кръвожадни терористи! Двама от тях направиха атентата в Бостън! И те ли са "ислямски въстаници?" Или този, който е писал текста е пълен ***.от?