86

котарак

преди 11 години

Аз пия мляко само от гойко.

85

DNE$.BG

преди 11 години

СТРАХ ЛИ ВИ Е ОТ БОЙКО ? ПАК ШЕ СТАНЕТЕ ЗА СМЯХ НАЛИ НАРОДА Е ВАШ ДРУГАРЮ СТАНИШЕВ ! ИЛИ НА БОЙКО?

84

Diana

преди 11 години

Samo Borisov napravi nehto za darjavata,samo thernogled thovek ne moje da go vidi,a Sergei samo krade ot darjavata,zabravixte li kak komynistite sa ybivali nahite dedi i bahti,lagerite,ybiistvata bez sad i prisada,tezi sa naslednici na gadnite komynisti,jalko za tezi,koito sa s kasa pamet........

83

Анонимен

преди 11 години

Кои телевизионни екипи,ще го излъчат,нали такава беше независимата медийна политика до вчера,или това е било лош сън.

82

Пешо

преди 11 години

Батальона се строява за последен път!

81

Коко

преди 11 години

Никога ГЕРБ ли?!?! ПФ много проста *** има още да се изрине докато се пооправи държавата

80

Коко

преди 11 години

Никога ГЕРБ ! Без ГЕРБ ще е много по-добре!

79

Анонимен

преди 11 години

До мислещА великият ви обичан вожд с тиквената глава е бил охранител на тези,които са го правили през тези години.Боже, пази този *** народ !

78

Турботяга

преди 11 години

Само напред да смажем ***!!!>>>>

77

художника

преди 11 години

Стадото върви натам, накъдето го поведе водача. Стадата безмозъчни овце блеят ли блеят на път за кланицата. И като ви вкарат в месомелачката, тая криза ще ви се види като абитуриентски бал.А да са ви честити новите/стари/водачи!

76

избирател

преди 11 години

ГЕРБ нямат 97 законно избрани депутати в новия Парламент! Защото на изборите гласуваха само 50% от избирателите, а ГЕРБ с фалшификациите събра 30% от тези 50% гласували избиратели. Това означава, че за ГЕРБ са гласували реално само 15% от избирателите - т.е. на този процент гласували за ГЕРБ избиратели съответстват само 36 депутатски места! За останалите 61 депутатски места на ГЕРБ няма подаден нито един глас на нито един избирател! Как може в Парламента да се намърдат по списък на Борисов 61 депутата, за които няма подаден нито един глас на нито един избирател? А в същото време стотици хи

75

щирлиц

преди 11 години

Партията-това съм АЗ!Държавата е дойна крава на Партията.

74

не син

преди 11 години

По-големи нарушения на закона за изборите не е имало до сега ! И то от почти всички партии и телевизии ! С наглост и ясното съзнание,че правят сериозно престъпление !

73

мислещ

преди 11 години

До 7Какво толкова много лошо ви направи ГЕРБ, че "никога повече ГЕРБ". Вместо да казвате това за БСП И ДПС, дето 2о год. грабиха,лъгаха,приватизираха,заменяха и ние ставахме все по бедни и жалки-те просто окрадоха всички фондове, поддадохте се на манипулациите на комунистите. Цветанов подслушвал-затова ли сте против ГЕРБ- че при кое правителство след 44 год. не се е подслушвало , хайде кажете? Нали така комунистите вкарваха в затворите и лагерите и избиваха хората - с подслушване и доноси.

72

без значение

преди 11 години

Колко струва едно турне на БАРЕКА в провинцията ??? Като гледам антуража му и скъпо платените журналисти и експерти а на сцената и охраната му могат да завидят и най-големите все още оцелели МУТРИ и Веско Маринов ми се струва ,че може би надхвърля дневния бюджет на НСО (която все пак е Национална структура) ? ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА 60 000 лв. основна заплата,без бонусите ,които като гледаме настървението му е ясно при какъв резултат(компромат) си заработва...Кой ли стои зад него??? СЕГА ЛИ СЕ РОДИ ???

71

Анонимен

преди 11 години

Не очакваше бсп-то да стигнат 27 процента.Това обърка сметките.Сега касиране до дупка и аут.

70

до 74

преди 11 години

Няма по-добро ли? То няма по-лошо от тях! По-големи некадърници за работа от тях няма. Виж за ограбването на народа и държавата - равни нямат!

69

7

преди 11 години

Последен валс. Благодарим ви др Борисов и довиждане.Никога повече ГЕРБ.От бивш техен избирател.

68

Анонимен

преди 11 години

Политиката на Бойко е в две версии-нормална и удължена.Нормалната е Станишев е виновен.Удължената(Extended version) е Тройната коалиция е виновна.А има и трета-неценурирана(UNRATED version), ама не е за разправяне.

67

G

преди 11 години

За какво ви е касиране и нови избори, за да може този път да си напечатате бюлетините, както трябва ли?? Не мога да проумея, как има хора, които са си похабили въобще гласа, за да гласуват за тази *** ГЕРБ. Отворете си очите хора, не може да ни управлява един *** охранител, който говори, като абсолютен селянин от пленарната трибуна!