32

анонимен

преди 10 години

По махленска държава от нашата май няма. Всички знаем кои крадат и това ни е част от живота. За България май стария комунизъм е най добрия вариант.

31

Анонимен

преди 10 години

Ако мутренските партии бсп,дпс,герб,атака,рзс /БКП изчезнат - България ще се оправи във всяко отношение!!!!!!!!!!!!!!!!!

30

:-)

преди 10 години

Май ще се окаже, че ГЕРБ не били толкова зле, ако вземат, че се отърват от разни Фидосовци, Дянковци, Миро Найденовци, Лъчо Мозъковци и друга ***. Ако си преметат двора може и вимават какво говорят, може и да излезе нещо от тях. Много от нас гласувахме за ББ на предните избори и бяхме доволни от първите 2 години на управлението им като изключим Дянков и някои други - за пръв път видяхме някакво обяснение защо се правят някои неща, имаше някаква прозрачност, каквато преди това не сме виждали.

29

:)

преди 10 години

До bulemandaПесен ще е. Емигрирай и ще се отървеш :-)

28

Наблюдател

преди 10 години

От догодина очакваме значително нарастване на транзитния трафик от Турция към Германия и Австрия и обратно през наша територия - и то не само на железопътен, но и на автомобилен поток. Но ако до средата на октомври ние не сме готови с инфраструктурата, транспортните потоци, които ще бъдат огромни, ще си намерят други пътища и ще си останем глухата провинция на ЕС.Ето го обяснението за магистралите. Може да не ядете асфалт, но той ще донесе хляб на мнозина. Прав е бил ББ.Други - не

27

П.Петров

преди 10 години

Пипнат ли комунистите данъците пряко или косвено чрез минималната заплата, икономиката ни ще стане напълно неконкурентоспособна и ще фалират малкото останали дребни и средни фирми, което неминуемо ще доведе до падане на валутния борд и фалит на държавата.

26

Анонимен

преди 10 години

Сега на никой не трябва да се сърди българина.Сам си избра това и ще трябва да се съобразява с този парламент.Иначе избори до дупка и ще станем най бедната страна в света и най корумпираната .Страна на тиквите и главите.

25

arhar

преди 10 години

Все си мислех, че ИзбеГалевите са заминали на Марс с еднопосочен билет и че няма да се върнат обратно от червената планета ... Но сега се вижда, че на 21.05.2013 те ще се върнат, както и че Трактора, Пешо сумиста, Чолата, Хамстера и сие борци за правда ще бъдат напълно оневинени и всички обвинения срещу тях ще бъдат снети ...

24

до 26

преди 10 години

До БългаринМестан ти ли си? Я си признай :)

23

Криз Нервеняков

преди 10 години

Много съм нервен, трябва бързо да съставим правителство, трябва да се краде яко...

22

Стамболов

преди 10 години

Какви велики българи е имало в тази сграда,а сега ...***.

21

преди 10 години

Аве тия норамлни ли са от Стандарт и Сега?!Пишет, че енергоразпределителните дружества били... частни?!?

20

чочо

преди 10 години

недейте им създава нерви че вижте Фидосова как се стопи изведнъж.

19

123

преди 10 години

От тази сграда тръгват всички беди за народа ....Когато нещо пречи се разрушава.

18

Българин

преди 10 години

Господа депутати,Без значение от коя парламентарна група сте моля ви,без значение убежденията си вземете гласувайте Б.Б. да бъде отново премиер ,защото момчето може отново да вдигне кръвно...Направете Б.Б. отново премиер ,защото ще "разсърдите " хилядите "герберасти" и вижте са излезли със свинете на "улицата" да Го подкрепят.Моля ви направете го премиер ,защото Той друг не може да бъде- под достойнството Му е. Направете Го премиер ,защото е прочел най-много книжки и е най-големият" експерт"

17

Сис

преди 10 години

До до: 19 НФББорисов е по-голям на думи, отколкото на действия. Задоволяваш се да бъдеш управляван от един изключително *** и неук човек? За туй сме на това дередже, защото ние удовлетворява "малкото" и резултатите са минимални.

16

Анонимен

преди 10 години

"по-високи помощи за отделни социални групи"... демек БСП ще върне жеста на ***, а нас българите кучета ни яли...

15

колибри

преди 10 години

Да спрем да подклаждаме истерия - които сме избрали - харесват се, не харесват са длъжни да работят за България. Ясно е, че не може да бъде избран любимецът на всеки поотделно. Успех на новият Парламент и да му дадем шанса да работи !

14

Сам Шепард

преди 10 години

"Парламент на ръба на нервна криза" и "Народ върху горещ ламаринен покрив" търсят "Спасителят в кукуруза".

13

DUBLIN

преди 10 години

Samo 2 god. upravlenie na bandata ot DPS i DPS i naroda sas salzi na o4i 6te si spomni za GERB.Narode,narode-prez kolko natsionalni katastrofi trqbva da mine6 za da proumenee6/spravka-Lukanov,Videnov,Stani6ev i Tsarq s Dogan/.