425

георги славков

преди 11 години

Волене, ***, колко ти плати Боко да ни предадеш?! Босия каза: Една партия спечели изборите-БКП! Ямболски ***, ти къде си?! На ли не искаш аз да ти отговоря?!

424

Falkone

преди 11 години

до 504и добре направи че ги остави извън парламента Стоичков и Пехливановтова да не ти е шегада държиш групата на косъмБраво на Волен

423

Святослав

преди 11 години

Колко *** коментари от хора, които си нямат идея от политика. Как може само да плюете... ами ако нямаше ***, които да си дадат гласа за БСП, СДС и други малки партии и си разпиляхме гласовете, сега очакваме чудо... един глас дели БСП и СДС от Властта... Този един глас е на Атака и ще бъде продаден много скъпо в интерес на Българите, а не както некомпетентните ви мнения и селски изказвания... плюете Партията която е между *** и Наковалнята и защо..като е с най-малко влияние в парламента

422

Гласоподавател

преди 11 години

Сидеров не иска нови изборизаради голямата субсидия, която ще получава. Защото за да си с Деница е скъпо удоволствие.Затова новите му депутати са прости момчета - бивша охрана на Олинеза /с малки изключения/ и руса фльорца, все пионки,които ще му са верни до гроб , а остави извън НС двама души, които задържаха група му цяла. Има и човек от ДС и както сам каза много пари за АЕЦ Белене.Голям мошеник и предател на българските интереси - но явно руските пали са много и то не от сега.

421

X

преди 11 години

Ако има нови избори Атака няма да влезе в парламента, а на тяхно място ще влезе НФСБ. Това което направи Сидеров е НЕПРОСТИМО.

420

до 945

преди 11 години

до 945 - ти явно не познаваш сидеров , как да е принципен и последователн , като беше в сдс , плюеше руснсците , хвалеше американците , беше против национализма , след това работи за руските енергийни фирми , сега се прави на комунист. принципе и последователен е само към власта и парите.

419

Анонимен

преди 11 години

За пари всичко прави.

418

Човек

преди 11 години

Приятелите ми които гласуваха за Атака са супер бесни, че така ги изиграха. Да подрепиш партия срещу която УЖ си против е истинска политическа проституция. Ако има нови избори този човек няма да мине 4% граница. Хората са много разочаровани.

417

Анонимен

преди 11 години

Волене много внимавай кого подкрепяш,защото на евентуални избори няма да бъдеш подкрепен !!!!

416

Анонимен

преди 11 години

Волене КОЙ ще гласува за теб ако подкрепиш дпс ??!!!

415

Анонимен

преди 11 години

Волен не трябва да подкрепя кабинет на БСП и ДПС!Волен трябва да бъде опозиция на всички партии,участвали в разграбването на България!

414

Анонимен

преди 11 години

Фашистите се прегърнаха с комунистите...! Какво по-показателно за българските "политици"?!

413

Прогледнал

преди 11 години

До ОптимистСамо дето сега Болен не флиртува с дпс,а направо си прави кефа в леглото

412

Оптимист

преди 11 години

Пичове, на България в момента и трябва стабилност, работещи институции и справедливост - Бойко и Цецо в панделата. Сидеров ще подкрепи конкретни мерки, конкретни експерти и конкретна програма, а не тази или онази партия. Показа, че е последователен в това отношение. Нима забравихте как подкрепяще ГЕРБ, до момента, в който Бойко не започна да флиртува с Ердоган. От този момент нататък, Волен прекрати подкепата си. А и не забравяйте, че не ДПС са с Ердоган а Касим Дал и Борисов.

411

ioannidis

преди 11 години

Най искренно умолявам всички червени социалистчета да напуснат сайта, защото вместо да кажат някоя умна приказка, те знаят само 'Агент Буда', но не виждат агентите в своята партия,казват че Волен бил болен, но не виждат как техният лидер е олевял не само партийно, но и сексуално.

410

тъпчо

преди 11 години

до 490. Сидеров е тарикат и рафиниран лъжец. Излъга сума ти народ с абсолютно неизпълними обещания. Приказки като "коректив" "ще подкрепим определени идеи" и т.н. са само за наивници. Ако беше почтен нямаше да се крие като мишка и да иска тайно гласуване. Сега проблема му е как пак да излъже електората си. "Щели да водят разговорите пред медиите!" хи хи хих! Сага за ***. Цирк Буш! Сега сценаристите им пишат репликите за пред телевизиите. А баницата ще си я "делкат" в сараите на Доганя.

409

Прогледнал

преди 11 години

До АнонименСамо дето си извъртя идеите на 180 градуса.Дано така се върти и на ***.

408

Анонимен

преди 11 години

Волен Сидеров е най-българският политиквреме е за Цветан Цветанов и да е в затвора

407

looper

преди 11 години

Волен Сидеров ще е коректив на новия кабинет. Трудно се краде, когато Сидеров крепи кабинета. Или ще работят за народа и ще натикат Б.Б и Цв. Цв. в затвора, или вот на недоверие и на ***. Сидеров много израстна като политик. От него лъха увереност, ясна мисъл и респект, а и най-после хвана всички политици за топките, така, че ако тръгнат да крадат, ще гледат "Лешникотрошачката"...

406

эллл бэнди

преди 11 години

Не е лесно на Сидеров отпред Станишев отзад Местан а пред погледа му пачки с рубли аааа и да ги докосне.