10

bg

преди 11 години

OT KAK SAZDADOXA TOIA DANS ,CELIA BATAK V DARJAVATA CAFNA ,KOGO OBSLUJVAT ..??

9

уууу

преди 11 години

тая нас*ан петел още ли е служба КЪРТИЦАТА ТЪРСИ КЪРТИЦА

8

филм

преди 11 години

Да не стане като във филма "Кит"на хартия да имаме кит, а то да е една цаца

7

Шпигел

преди 11 години

Цацаров се оказа много *** човек. Гони си службата, но е като кон с капаци.На времето Клинтън беше излъган от Люински заради политическите му противници.Сега Борисов беше излъган от Манолова пак заради това.Ама Цацаров защо се върза???

6

еди

преди 11 години

Искам информация от прокуратурата за Костинброд! Бързо!Седем дни са много време, вече трябва да е ясно какво става.Никакви разследвания по пет месеца или година

5

Rhapsody of fire

преди 11 години

До АнонименАаааа, нище не разбираш. ОбвиЦвет никога не го е виждал, не са работили заедно и въобще не се познават.Още до довечера ще се закъкне в децата си.

4

Стършел

преди 11 години

До един от Бг 5 - ....,че те мутрите и престъпността са създадени от БСП и се развихрят по време на техните управления. Другаря Румен Гоцев, ще ти се разсърди, че заслугите ги преписваш на друг. Така, че ако си напуснал България заради престъпността и мутрите, то трябва да благодариш за това на БСП. Господин ти Цацаров е част от играта точно на тези структори.

3

detelina

преди 11 години

САМО,ДА НЕ СТАНЕ-МНОГО ШУМ ЗА НИЩО!?

2

един от Бг

преди 11 години

Браво г-н Цацаров! поздравления за смелоста Ви. Заради престъпността и мутрите напуснахме България за да живеем в по-честни и спокойни държави. Днес 15 години по-късно констатирам че-нещата са станали по зле. Ако искате да има държава и българите да се върнат в страната си трябва да има честност и да се закрият всички частни силови групировки, да се ограничи притежаването на оръжия.

1

Анонимен

преди 11 години

Ама защо ще превикват КАЛИНката, та той изпълнява само заповедите на Цецко ?