90

Картоффофф

преди 11 години

На КАРТОФИТЕ-БОКО! На картофите! Ти ще ги садиш този път! Ние ще ги берем! Както правеше с ЕРП-тата,както лапаше от МИТНИЦИТЕ,както взимаше от фирмите! Сади картофи,че много имаш да връщаш!

89

Анонимен

преди 11 години

Спешно в парламента да започне обучение по риторика, правопис и правоговор. Но курсистите да плащат този път от джоба си. Избирателите не са виновни за ниската им езикова и ниската им говорна култура.

88

Анонимен

преди 11 години

Малко са политиците (и журналистите), които произнасят правилно думата "структура". Според правоговора тя трябва да се произнася с ударение на втората сричка: структУра. Подобно на култура, манифактура, дресура и т.н.Абсолютно недопустими са формите "ходиме, пишеме, правиме". Излагация! Редно е: ходим, пишем, правим.Политиците са нашите представителни лица, затова задължително да си препрочетат старите учебници. Излагат не само себе си, но и нас. Щом сме ги избрали.

87

анонимен

преди 11 години

Защо да се срамувам,че не съм гласувал за Герб.Според Б.Борисов аз човека на 50 години съм *** и *** в сравнение с днешните вишисти по на 25-30 г.Бях на 27 години когато дойде демокрацията,образованието си го получих в тоталитарния строй,но повярвайте ми по беше сто пъти по добро от сегашното,имах и имам добра кариера и на всичко отгоре някакъв човек с безпардонен език,ще ме определя дали съм *** или умен и то защо защото не съм гласувал за неговата партия -егаси ***.

86

значи,

преди 11 години

от години стилното изразяване не е приоритет за "великите" водещи на страната ни. Какво бихме искали от посредствени люде ,които езика си не владеят,но парите на народа грабят ?НАРОДЕ !!!!!

85

Феникс

преди 11 години

Каква е тази нова мода-30 процента от народаплатени гарги днес да хулят,с червени краски да се пулят?От Белене милиард се крадна, но на Цветанов чест се паднада бъде съден, че подслушвакак БСП ще ни пресушва!

84

Нов

преди 11 години

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в софийския затвор има футболен отбор!Бойко ще е капитан,Цецко също ще е тами ще има и аероплан.Ляля Цецка с очилата,влачи кофата с метлата.

83

Анонимен

преди 11 години

а къде пуопуснахте поуитическиа скакауец от уевата партия михауил миков, уобиуащ за уеви уефоуми?

82

Анонимен

преди 11 години

Всички изглежда че искате дави оградят със телени мрежи отново,подъряйте мафиотите от бсп и дсп,отново щеви затрият,после ще ревете но щее късно.В БГ нямали касиране на изборите няма живот,със нашите пари вижте какво ни вършат Станишев иДоган,а гн Цацаров въобще не иска и да чуе за демокрацията в БГ а ТЯ Е СЪС герб.София нее нито турска нито украйна или киев така че мафиотите от бсп и дпс ще дойдат в народното събрание.Няма да излезнат някой ден от там.

81

just me

преди 11 години

До Анонимен 106Сега очакваме Доган да вземе 10-на милиона комисионна за консултантски услуги по проекта Белене подновен от Станишев :-D. Като окрадат парите с комисонни и ни спрат субсиидите пак *** ще го употребяваш и ще си мечтаеш за Костов, Бойко или дори за Волен.....

80

Анонимен

преди 11 години

На кого му трябват експерти? 95% от населението в България са чалгаризирани ***, които трайно ще се комплексират, ако ги управлява някой по-умен от тях. Те за това си гласуват за другарите от бкп и дс.

79

Анонимен

преди 11 години

ВОЯТ НА УМРЯЛО НА УМИРАЩАТА В АДСКИ МЪКИ ГЕРБЕРАСТКА КУЧKA , Е ПЕСЕН ЗА УШИТЕ МИ !!! СЕГА KУЧKATA ГЕРБ ЩЕ РАЗБЕРЕ КАКВО СА ЧУВСТВЛИ ОНЕЗИ БЪЛГАРИ КОИТО СЕ ЗАМОЗАПАЛИХА .ЗА ТАХ НИТО ВИЗАНТИЙСКО ,НИТО ТУРСКО РОБСТВО НИНО ДОРИ СMЪРТА СА ПО СТРАШНИ ОТ РЕЖИМ НА ГЕРБ

78

Анонимен

преди 11 години

EKSPESRT E NASHETO MOMCHE.DA, NO EKSPERT E PO SURCE. EKSPETRTNO TOI PARITE NI OKRADEKRADE ZDRAVO OT SURCE.SEGA GO 4AKA TUMNATA KILIQLELE, LELE, KAKVI SA GADNI TIQ.ISKAT VUV ZATVORA DA GO TURNATKARUU4KATA MU DA PREOBURNAT.V ZATVORA 6TE E TIHO I OMAINO,S CECKO 4ESTNIQ 6TE SI HORTUVAT TAINO6TE SI SKUBQT TE PLE6IVITE GLAVI4KI,EH, KAKVI SA GADNI VSI4KI.NARODA NA BOKLUKA GO IZRITA,ZAEDNO SU CELATA MU SVITADETO LUGA, KRADE I ZAMAZVAVSI4KO DDA E V NEGOVATA PAZVA.I NARODA 6TE OTDUHNE TIHO

77

Анонимен

преди 11 години

gledam toz umnik na snimkata, narekul se ekspert i si kazvam, neka zalagame, kolko dni mu ostavat na sdvoboda, do arestuvaneto mu. az kazavm 30 dni a vie?

76

Анонимен

преди 11 години

novanews.bg/news/view/2013/05/18/50423/%D1%81%D1%83%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B5%D0%B2-%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%B0-%D1%81-%D0%B1%D1%8E%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0%B1-%D1%89%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%B4%D0%B0-%D0%B8%D0%BC%D0%B0-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE/?utm_source=index&utm_medium=link&utm_campaign=accent

75

Анонимен

преди 11 години

Както и да се говори, народът е безпросветен и глух за послания. просто никой не слуша, а и да слуша не разбира.

74

Анонимен

преди 11 години

и тез *** и те с мнение. кой как говорил. гледайте кой какво върши

73

от 99/продължение/

преди 11 години

а представителите на АТАКА, звучат така все едно се карат на народа, все едно всичко което биха направили би било ...на инат...вероятно това е една от причините да не им вярват доста хора и политиците да гледат на "коалиция с АТАКА - само в краен случай"...не само лексиката е важна в общуването, тона също е от голяма значение, една дума казана с различен тон..може да е ...мила, иронична, обидна,тона е важен,а това, че много от нашите родни журналисти са тотално необразовани..няма да коментирам;)

72

Анонимен

преди 11 години

Повечето коментари изглеждат написани от хора, които едва ли не имат най-добрата лексика и начин на изказ.На мен ми направи впечатление, че доста/повечето от политиците на БСП, говорят много, но не казват нищо.Иначе правилно изговарят думите ..но какво от това)Представителите на ГЕРБ се доближават най-много /по изказ/ със средностатистическия българин, казват нещата с истинските думи и народа ги разбира добре.ДПС - там звучи ..мазно, завоалирано...българина се отвращава само като чуе интонацията

71

Анонимен

преди 11 години

До 98, TOCHNO TAKA, NEOBRAZOVANI, NAHALNI I NEZNAESHTI, NO SA IMALI VAZMOJNOST DA SI KUPIAT DIPLOMITE I SEGA SERVILNICHAT NA BSP I TIAHNITE LAKEI.