17

аз

преди 11 години

Дарил ги е на собствената си фондация бе . Иначе със здраве да ги похарчи,ако живее до 300.

16

Анонимен

преди 11 години

20Няма смисъл да обясняваш на вечно ревящия и комплексиран български народ. И без това няма да те разберат и ще започнат пак да си плюят, както най-добре си знаят. Няма лев да се усмихне ... ама намира маана на човек дарил милиарди и имащ 2-3 пъти по това, което е дарил..

15

:x

преди 11 години

Човека е дарил 28 МИЛИАРДА ДОЛАРА!!! Някой замисля ли се това колко пари са и какво ли значи просто да бъдат дарени? Само богатите знаят,че парите не са най-важното.ПС. Аз винаги се възхищавам на богати и успели хора,а не им търся веднага кирливите ризи. Парите могат да отидат при всеки , но не всеки може да ги задържи,затова - случайно богати - НЯМА!

14

Анонимен

преди 11 години

Двама крадци проникват в имението на Бил Гейтс. - Веднага трябва да намерим къде са сейфовете. - казва единият.-Глупости! - възмущава се другият - Първо ще му инсталираме Линукс на всички компютри.

13

До Темерут

преди 11 години

Не точно, и той е богаташко синче, но е успял да ги увеличи в пъти, за разлика от други.

12

Анонимен

преди 11 години

Ние сме от другият полюс ....,на най-бедните!

11

Темерут

преди 11 години

Е, тоя поне си е изкарал парите, не са му наследство.

10

dd

преди 11 години

Да му пратим писмо и да го поканим за премиер. Бюджетен дефицит вече няма да видим, да не говорим, че е по-компетентен от борещите се за власт в момента "интелигенти".

9

Анонимен

преди 11 години

И какво като е най-богатия?! И на него му стои готова новината за смъртта му. Само, че на годината и възрастта стоят ХХХХХ...

8

До пореден

преди 11 години

Бъркаш и гаражите и хората. Ако беше подарил и едно копче в живота си без печалба, нямаше да бъде в тази класация. Ако ползването на бета тестери е подарък, може с определена условност да говорим за нещо безплатно. Единственото, което може да се каже за това лице е находчиво и алчно! ДОС я купи, а WIN беше средно между прекопиран и откровено тафен продукт.

7

Родшилд

преди 11 години

Тези във класацията на топ 50, всички накуп не могат да ме стигнат по богатство!Просто съм наредил на медиите банките които са мои да не оповестяват моето състояние!

6

Атака

преди 11 години

Тия все едно не са чували за Родшилд - дето държи основната част на застния федералния резерв и има десетки хиляди банкови клонове по света!Какви ни баламосват само!

5

пореден

преди 11 години

На всеки един жител ... НА ПЛАНЕТАТА ...може с лекота да даде по над 10$ и пак да му останат :) От един гараж е почнал човека дето продавал хардуер и помеждудругото подарявал тогавашния уиндоус ... велик човек няма какво друго да кажем.

4

оин

преди 11 години

Тоя ли мошенник където разправяше на една лекция, че с ваксини ще намаляват популацията на земята и публиката се смее, мисли, че е шега...

3

Анонимен

преди 11 години

Над всеки богаташ седи друг по богат така че да не ми минават с тия номера хяхя

2

к

преди 11 години

и на вас ли бе?

1

Анонимен

преди 11 години

И на теб ли?