277

sharan-bg

преди 11 години

Добре е, че никой от тези хора не работи в БДЖ. Щом успяха да докарат цяла Държава до катастрофа...............

276

DNE$.BG

преди 11 години

Множествен оргазъм - как да стигнем до него питайте МАНОЛОВА !а за СТАНИШЕВ упътването.

275

БГ

преди 11 години

ПЪПЕША ЩЕ МУ СЕ ВЪРНЕ СЕГА ,ХА ХА ХА ,ТО НЕ БЯХА ПОКАЗНИ АКЦИИ ,ТО НЕ БЯХА ОБВИНЕНИЯ ОТ ТРИБУНАТА НА НС,ПОКАЗНИ АРЕСТИ ,СРС-ТА ,ХА ХА ХА ХА,ЦЕЦКО В ЗАТВОРА ,ГОЛЕМ СМЯХ ,ЕДИНСТВЕННИЯ ОСЪДЕН ПОЛИТИК ЩЕ БЪДЕ ЗА 23 ГОДИНИ ,ЗАЩОТО Е ПО *** ОТ ГУРУТУ СИ-ТИКВАТА,ХА ХАХАХА

274

анонимен

преди 11 години

Ще бъде Съсед на Трктора по Килия

273

Анонимен

преди 11 години

Gospodin Cvetanov ,za kakvo kasirane govorite,ta vie ste se otpravili kam Centralen Sofiiski Zatvor

272

FanboyOfNone

преди 11 години

atheism-bg - По-добре ръце, които помагат, отколкото уста която се моли

271

Antonim

преди 11 години

Изборният кодекс е готвен съгласно монтанското "право". Конституцията е Върховният закон на страната. А с Изборния кодекс ГЕРБ се оляха - бяха и глухи и слепи.

270

Анонимен

преди 11 години

КОНСТИТУЦИЯТА Е ВЪРХОВНИЯ ЗАКОН изборния кодекс си го гласувахте вие ...

269

Анонимен

преди 11 години

До АнонименНапълно си прав! Но на по-голям абсурд не сме били свидетели - победителите в изборите да реват като магарета на празна ясла, че изборите били манипулирани. Вярна е мисълта, че ако не бяха ги хванали в крачка, България затъваше в блатото на диктатурата. ГЕРБаджии и за това реват! Не за провалените честни избори - в България е нямало никога такива - а за хилядолетния техен райх.

268

Анонимен

преди 11 години

*** физкултурник и още по проста мутра !!!!!КОНСТИТУЦИЯТА Е ВЪРХОВЕН ЗАКОН !!!!

267

Анонимен

преди 11 години

До оптимист-314Бягай веднага на лекар!

266

гост

преди 11 години

Цвъко Конституцията е основен закон и никой друг нормативен акт не може я отмени.

265

Анонимен

преди 11 години

Ако си спомням правилно, не съм сигурен, юри президентските избори БСП сезира КС и те сметнаха изборите за легитимнПравилно си спомняш, точно така беше.

264

Анонимен

преди 11 години

С фалшиви или не бюлетини не може да се подмени вота, може само да се контролира, но за контролиране има и други начини, който е решил да си продаде гласа ще го направи независимо дали е снабден предварително с бюлетина или като влезе в стаичката ще гласува за партията, за която са му платили.В момента се опитват да изкарат,че всеки който има нож е убиец,тази история с бюлетините смърди на позитанска афера и няма да мине през съда.Ако стигне изобщо до там.Прокуратурата се изложи пак.

263

lud

преди 11 години

Верно ли, бе?

262

gary

преди 11 години

с гласуването бе фарс,но най ме е яд.....как може Яни Янев да не го вкарате в НС!Ако може също така да извикаме и Жорж Ганчев,другият ми ЛИДЕР......обаче евала за Станишев,вкарахте го....!!

261

Ден на клеветата

преди 11 години

По повод на това, че денят за размисъл официално ще бъде преименуван на "Ден на клеветата и оплюването на противника" в централата на БСП вече тече конкурс: за най-оригинална инсценировка, най-опозоряваща клевета както и за най-вонящ журналист. Шеф на журито - естествено, е Мая Манолова. Кандидатствайте! Носете си материал.

260

юрист

преди 11 години

Вероятно се е консултирал с монтанската правна мисъл и затова настоява, че избирателния кодекс стои по-високо от Конституцията

259

Маги

преди 11 години

Като никой от ГЕРБ не си направи труда да прочете Конституцията така е, г-н Цв. А нали сте и богопомазани с ББ и упраялявахте по "вашите си закони"? Къде ви е проблемът на двамцата?

258

Анонимен

преди 11 години

5 000 000 чакат ареста на Цветанов.