359

Malakov

преди 10 години

na 11 mai bg mafiotskite medii i bg mafiotskite sadebni vlasti obidiha bg narod pred sveta, izgavriha se s bg narod. eu ne vyarva na bg mafiotski medii i na bg mafiotska sadebna vlast. eu vyarva samo na bg narod s 100 evro mesechni zaplati.

358

КОКО

преди 10 години

До александър Няма страшно от нови избори. Но първо ГЕРБ трябва да се разформирова

357

александър

преди 10 години

И възможно , и необходимо.В противен случаи - краи и с малкото постигнато в последните години.Ще ни управляват в страшен терор както по време на троината коалиция,спомнете си студентската стачка, стачката на учителите и др..Няма да се допусне никакъв граждански контрол,камо ли протест. Тези са специалисти в това.

356

Анонимен

преди 10 години

Възможно ли е касиране на изборите? - според червените червеи, които изпълзяха днес, сякаш е валяло пролетен дъжд - не може! има си хас! остава и да не може - още една причина Европа да се гордее с нас и червената ни демокрация! с деня за размисъл! с тълкуването на сик! как оплюването на една партия не е агитация в деня на размисъл, сигурно е агитация в останалите дни!!! тия червените, вярно че след като изманипулираха и отвратиха избирателите да отидат до урните смятат и да ги лишат и от права

355

...

преди 10 години

'В чий интерес е това? Не на обикновения народ'Какъв интерес, става въпрос за нагла и арогантна пропаганда включително байраците, които бяха развени 'случайно' в деня за размисъл.Кой как и кога е упълномощил националистите да се кичат с националния флаг, при положение че всички заедно нямат представителност да представляват мнението и волята на целия народ и да го заблуждават непрекъснато, че го представляват. И кой им е разрешил да си спретнат флаг с размери 3 на 5 метра за целите на протест.

354

Лоша работа

преди 10 години

Та, мисълта ми е, че докато лидерите на партии се карат кой да води бащината дружина въпросната дружина може тихо и полека да изчезне - кой към гробищата, кой към чужбина... Или пък - още по-зле - може да не мине тихо и полека, а с бунтове.

353

Лоша работа

преди 10 години

Да се иска касиране на изборите може и да е справедливо. Но! Представете си какво става тогава: Конституционният съд може да се произнесе след няколко месеца. През това време президентът свиква 42 народно събрание, дава мандати, някоя партия успява да състави правителство... Познайте дали това НС и правителство ще работят ефективно при вероятността един хубав ден КС да му каже:"Стоп! Изборите бяха незаконни, правим нови!" В чий интерес е това? Не на обикновения народ.

352

Анонимен

преди 10 години

С всеки изминат ден ГЕРБ губи позиции. Няма я държавната машина, услужливите медии, МВР, колата за подслушване....Ще излязат такива факти, че въпреки 23 години безобразия, ще се питаме къде сме живели.Четири години слушах само за магистрали и как Станишев му бил виновен за всичко! Бизнеса умираше, безработицата растеше, парите ги изядоха, пенсионния сребърен фонд едвам се спаси с външна намеса мисля, и дългове направиха...Красота!

351

Анонимен

преди 10 години

Ясно е, че БСП са взели едни фантастични 8-9 цифрени комисионни за АЕЦ Белене, а след референдума, братушките са си поискали парите обратно! За това бе цялата невероятна мобилизация на електората им и компроматната градушка. Не подкрепям нито една партия в България, но преспективата да плащам за Белене десетилетия наред (със един господ знае каква надценка) не ми харесва!!! Интересно ми е и как ще реагираме ние ако БСП получат мандат и рестартират проекта Белене.

350

леля Пена

преди 10 години

Народе,народе,не разбиаш ли как те пързалят комунистите,след като толкова дълго са го правили?Ще ти построят Белене,ще продължат да крадат,а пра-,пра-,пра- и т.н. правнуците ти ще плащат.Толкова умели лъжци и интриганти са,че могат да излъжат и умни хора.

349

анонимен

преди 10 години

"Дали Доган го слага на Сергей от време на време?" - не, едва ли, по-скоро не му го е вадил

348

Анонимен

преди 10 години

До До 446На мен не ми поставиха печат на бюлетината преди да я пусна. Имеше печат когато я взех но не ми сложиха печат преди пускането. Значи бюлетината ми е невалидна

347

Анонимен

преди 10 години

"За първи път чувам за "технологичен брак", опакован и пакетиран, готов за транспортиране, дори с указание къде точно да се транспортира, включително и за секциите в чужбина." - ТОЧНО В ТОВА Е ПРОВОКАЦИЯТА ! ПРИ ЕДНИ ОТПЕЧАТАНИ В ПОВЕЧЕ БЮЛЕТИНИ някой, който има интерес, ПОДПЪХВА ТЕЗИ ЛИСТОВЕ С РАЗКРИВЕН НАДПИС НА РЪКА ЗАКЪДЕ СА УЖКИМ и после надава неистов вой точно в деня за размисъл...

346

Анонимен

преди 10 години

Касиране- още по-добре. В следващия парламет ще влязат истинските сини, а не пребоядисания ГЕРБ.

345

Joli

преди 10 години

Вместо да решават бързо проблемите на държавата, тия клоуни правят поредния цирк.Какво касиране иска ББ. Колкото повече ходим до урните, толкова по-малък ще е резултата за ГЕРБ. Те не разбраха ли че 70 % от хората са против тях и не ги искат в управлението на държавата.

344

Cvetanov

преди 10 години

Bil si v komisia ama na *** den glupako glupav

343

анонимен

преди 10 години

началото на падението на тиквата,понеже никой не желае с него да играе,звучи смешно и нелепо,хем си първи но не ти харесва резултата,а при едно касиране на изборите всичките ще останете отвън.

342

B Borisov

преди 10 години

A be tapanar kak da ne moje da se fal6ificirat moje ama ni hvanaha gre6ka sega 6te go nalapame do topkite

341

анонимен

преди 10 години

Касиране на изборите разбира се трябва да има ! При това го иска ПОБЕДИТЕЛЯТ, за да изчисти името си от помията с която го заляха противниците му в деня за размисъл и в изборния ден ! Защо не ликуват БСП и ДПС, нали още поне 350 000 фалшиви бюлетини според тях били пласирани тайно от ГЕРБ ? Истината има тази неприятна особеност, че винаги изплува !

340

Анонимен

преди 10 години

И е възможно, и е необходимо!