267

hjk

преди 11 години

няма друг толкова ПРОСЗТЪ народ,който да си свали управляващите и след 2месеца пак да си избере да го управляват същите които е свалил.Независимо че 4 години е умрял от глад и че на сиромашкия му гръб една група олигарси и монополисти са изкарали милиарди.Такива *** има само в БГ.

266

nikolaj.stoev.7

преди 11 години

Абе тая фабрика за л---а нее ли в ПАНДЕЛАТА ,

265

Един Българин

преди 11 години

фалконепреди 9 часа герб хем спечелили изборите хем искат касиране муахахахахаха Нещо маи не схващаш, те искат касиране за да може да има нови избори в които да вземат сами мандата. Инак при това положение в което са сега няма дори да участват в парламента,искат да ги изолират

264

Много логично! :)

преди 11 години

Има "огромен смисъл" в това ГЕРБ да се опитва да отцепи двама депутати от АТАКА, който само Волен Сидеров може да обясни, направо ме разплака от смях.За сметка на това ако е истина това, че някой се опитва да му вземе депутати, със сигурност ДВОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, на която и един депутат й стига, за да превземе парламента, би имала интерес да сондира за депутати от АТАКА, а и от ГЕРБ!

263

Аз

преди 11 години

Тази пък защо им звъни? Достатъчно е да им седне на корема и те веднага ще се предадат на ГЕРБ.

262

ха сега

преди 11 години

кой казал, кой не казал, кой измислил, кой разбрал...*** ги разбери! Излагат се вече тотално и най-лошото е, че го имат за нещо нормално!

261

Анонинем

преди 11 години

И къде видяхте коалицията между ДПС и Атака??? Хора събодете се, с такова мислене коя партия с коя ще се коалира доникъде няма да стигнем! Нали искахме промяна, нали искахме нови хора в парламента, защо гласувахте за старите мутри? Сами се противоречите и се обвинявате! !!

260

shaky09

преди 11 години

Този ненормалник преди известно време се би с турците пред джамията, сегаюе прави коалиция с тях!!!!!Съжалявам за Българите гласували за него!!!!Дано не съм прав и АТАКА не подкрепи правителство на БКП/ДПС/***!!!!!!

259

Анонимен

преди 11 години

Да ви е честита новата тройна коалицийка, с участието на комунистите,фесовете и лудия.Те така ще оправят България, че после няма да я има.

258

Анонимен

преди 11 години

Какви герберасти бе, аз гласувах за атака. Мамицата му на тая ку_ва Болен, само да има късмета да се коалира с турците.

257

АТАКИСТ

преди 11 години

Волен-АТАКА-ПОБЕДА!!!

256

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 339И какво искаш да ти каже за 1000 лв заплата, след като хората са го гласували на последно място в парламента?

255

Мимо

преди 11 години

Уважаеми герберасти,искате да подкрепи ГЕРБ,ли?Тези,които го плюеха,крадяха му депутати....Ами няма да стане това.Нали сте гласували за ГЕРБ?КАКВО ВИ ИНТЕРЕСУВА НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОЛИТИК В БЪЛГАРИЯ-СИДЕРОВ???ТАКА ,ЧЕ МЛЪКНЕТЕ ГЕРБЕРИ-КРАДЦИ!НИЕ ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА АТАКА СТОИМ ЗАД ВОЛЕН И АТАКА,НАПУК НА ВАС ТИКВИ!!!

254

Народа

преди 11 години

Болене ти имай късмета да се продадеш на ДПС и ще видиш какво е народна любов.

253

Анонимен

преди 11 години

по-добре се продай на фидосова щот и без туй вече местан ви е взел и то без пари

252

Анонимен

преди 11 години

О, и Сидеров се страхува от предсрочни избори... :)) Явно се досеща, че след като всички го виждаме в една бъдеща коалиция с ДПС и БСП, може при предсрочни избори да му се размине парламента.

251

Анонимен

преди 11 години

не ти е виновна фидосова ами продажниците които събираш - айде да видим с колко депутата ще си на края на това народно събрание

250

ИСТИНАТА

преди 11 години

ФИДОСКАТА Е ПРЕДЛАГАЛА СЕКС НА ДЕПУТАТИ ОТ АТАКА.ТЕ ОБАЧЕ И ОТКАЗАЛИ , ПОД ПРЕТЕКС , ЧЕ НЕ ЖЕЛАЯТ ДА СЕ СЪВЪКУПЛЯВАТ С ЖИВОТНО , ИЛИ ИНАЧЕ КАЗАНО СЪС ***. ХАХАХААХА

249

Анонимен

преди 11 години

Гледам накоментирали сте се яко тука,а никой не коментира внушението което направи Волен,обявявайки кой се е обаждал (Фидосова), и не желаейки да обяви на кого се е обаждала Фидосова.Това са недоказуеми неща бе хора.Като си рекъл да кажеш нещо,ми кажи го цялото,защото аз пък твърдя,че не Фидосова ,а агент Павел ( Местан) се е обаждал.Айде опровергайте ме.

248

Анонимен

преди 11 години

Три пъти го попитаха за заплатите от 1000лв и пенсиите от 500лв и три пъти Сидеров отклони въпроса. Да им е честит на тези, които го избраха!