340

Мая

преди 10 години

Другарят Станишев много рИва ,че изборите са фалшифицирани и понеже аз силно му вярвам желая касирането им. Мой дълг е да сигнализирам съответните органи ако имам основания да смятам ,че е извършено престъпление,а сълзите и сополите на другарите са бая основание. Никой психиатър на планетата не може да обясни как хем реват ,че нещо е фалшифицирано, хем не искат да го касират и хем пък искат да се възползват от тая фалшификация за да управляват. Загадка, брадърс енд систърс. Било безотговорно да искаме касиране. Д'*** тая социалистическа логика: реват ми,че има престъпление,аз сигнализирам Конс

339

Интелигентката

преди 10 години

До КокоАз гласувах за ГЕРБ и винаги ще гласувам за тях! Аз не съм с ниско образование, защото съм българка и имам 2 висши образования! Опровергавам думите на Коко, че за ГЕРБ са гласували само неграмотни и хора с ниско образование! Беше точно обратно - за БСП гласуваха купенити неграмотни *** и фанатизираните червени бабички и дядовци!

338

nilesev

преди 10 години

Абе Коко, ти да не си бившия Гюро Михайлов дето се изявяваше по форумите. Сменил си името на един *** с името на ерин *** от цирка. Е и това име много ти подхожда.

337

Анонимен

преди 10 години

Нали според БСП и ДПС вота беше манипулиран и опорочен, нали поне още 350 000 фалшиви бюлетини били пласирани тайно, нали се готвеше държавен преврат ! ...В случая ПОБЕДИТЕЛЯТ им дава възможност за реванш ! ГЕРБ с основание иска да изчисти името си от помията на БСП и ДПС излята върху им по безпрецедентен начин и с комунистическа наглост точно в деня за размисъл !

336

Анонимен

преди 10 години

Абе Станишко цяла една партия прецакахте с тези фалшификаци НФСБ Нционален Фронт За Спасение на България в политиката трябва да се спазват принципи по този начин падате на нивото на Борисов!Тези от СКАТ четири години воюваха с Борисов а сега ти им заби ножа за благодарност падна ми в очите! И го правите това за да угодите на Волен Сидеров защото тези от фронта при повторно гласуване може да изкарат повече и от Сидеров, който се прегръщаще навремето с Борисов! Долни *** сте !

335

ХХХ

преди 10 години

Как си го представяте човек фалирал собствената си партия да ръководи държава ???Той в ефира на "свободния" журналист си го призна в национален ефир...Той призна че чакат субсидията и парите от олигарсите .И въобще не го интересува държавата... взе да гледа "като" шизофреник и двамата не знаеха на кой свят са...Това не са хора ,те показаха че преливат от глупост и злоба не заслужават никакво внимание.СТанишката да се стяга за промените които идват В БКП СТАВА СТРАШНО ЗА НЕГО ТРЕПЕРИ вече..

334

Анонимен

преди 10 години

Как го е страх, страх, заради това, че ако има нови избори, вече на всички ще е ясно кой е измислил фарса с 350-те хил. бюлетини и е повлиял на хората, вече знае, че няма да има същия резултат, защото надали ще успее да сътвори подобен скандал преди следващите избори, а и хората са поумняли (надявам се)!

333

anakin

преди 10 години

Значи преди изборите Станишко беше обявил , че ще ги касират ако ГЕРб успее да състави мнозинство , независимо със какви средства!!! Но със сегашната ситуация ГЕРБ били деструктивни.......на това му се вика политическа безгръбначност и двуличие

332

Мартин Маринов

преди 10 години

Страх ли те е от касиране на изборите, Мишко такава?

331

Джовани Фалконе

преди 10 години

Станишев страда от Алцхаймер. Преди изборите не се спря да повтаря, че изборите са манипулирани, купени и опорочени, сега като видя, че номерата му минаха започна друго да говори.

330

Анонимен

преди 10 години

"...единствената цел на Бойко Борисов е да предизвика дестабилизация в страната ". Това е едната причина да вдига пушилка, все пак той знае, че друг ще управлява. А другата също е прозрачна - да отклони вниманието на обществото от престъпленията, за които се говори в последния месец.

329

Анелия Донева

преди 10 години

Божеееее..... какво ли не прави стремежа към власт?!? Аман от робства.... цял живот ли ще бъдем под турско и комунистическо такова?!

328

Стършел

преди 10 години

...защо да е нелепо, бе Станишев!....да не ти свършиха СРС-тата,....не спирайте, продължавайте да подслушвате...,то сега още по-интересни разветки може да съберете....например Б.Б. мечтае на глас за Мая Манолова или Илияна Йотова....

327

1

преди 10 години

КОГАТО ЕДНА ПАРТИЯ БЪДЕ ОБВИНЕНА ПО МЕДИИТЕ В МАНИПУЛАЦИИ НА ИЗБОРИ /БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА/ЗА ДА ИЗЧИСТИ ИМЕТО СИ ЕСТЕСТВЕНО Е ДА ПОИСКА КАСИРАНЕ НА СЪЩИТЕ,ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ ЗАЩО СЕ СТРАХУВАТ ОТ ЕДНО ТАКОВА КАСИРАНЕ МОЖЕ БИ ЗАЩОТО СА СЦЕНАРИСТИТЕ, А КАКТО СЕ НАМЕРИХА ПАРИ ЗА НИКОГО НЕНУЖНИЯ РЕФЕРЕНДУМ ПО ИДЕЯ НА СТАНИШЕВ ТАКА ДА НАМЕРЯТ И ЗА НОВИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ТОВА Е ПО ВАЖНО ЗА БЪЛГАРИЯ

326

Анонимен

преди 10 години

miastoto vi e v belene tartei marzelivi dokoga shte vi xrantytim.

325

Анонимен

преди 10 години

ЦИК вчера каза просто: денят за размисъл е ненужен и измислен.

324

Анонимен

преди 10 години

Серж е най-големият властолюбец в България. Помните ли как през 2005г. в стремежа си по-бързо да се докопа до властта наруши всички правила и процедури и се закле незаконно за премиер. После *** трябваше пак да се заклева. И сега се е забързал занякъде!!!

323

Анонимен

преди 10 години

Този като като дете се е чипкал на Евскиноград. Комунистическа аристокрация. Обучен от най-ранни години да демагогства, краде и *** "обичния му" "пролетариат.

322

TankoBG_

преди 10 години

Сергей Станишев - комунист, който е, като малко дете, считащо, че всички играчки са негови... Така се държа и на пресконференцията на 11.05.2013г. - властта му принадлежи и, той я отстъпва единствено и само на Орешарски... На днешната пресконференция беше различен - учуден и установил, че играчките могат да бъдат и чужди.

321

Goce

преди 10 години

Zalna i maika na Bulgaria ,ako otnovo izmislenite socialisti vzemat vlasta s mashinacij.Rezultatite ot izborite pokazaha koi e pobeditelia.Ako i sega izlazat naroda,veche e jasno ,che problema ne e v politicite ,a v materiala