26

Nasko

преди 11 години

И за Четящите и Постващи тук, не съм от ГЕРБ, БЪЛГАРИН СЪМ !!!!БЪЛГАРИН, а не като тези ***, дето сега потриват ръце, че пак тези новоизбрани "стари" ***, ще ни се присмиват и крадат!!

25

Nasko

преди 11 години

Национално отговорно, казва един Безотговорен ***!Плевнелиееееееев, ти си пълен ***, как ще е национално отговорно, Правителство само от Мераклии за крадене бе ???Оня Хидроинженер, Станишев, дето жената с която живее е загубила в Кипър 12 000 000 евро, и този дребния Измамник - Сидеров???Явно и ти си в сценария, дето го спретнахте, за да останат само Комунисти в Народното събрание!!!*** СИ ТИ , а със сигурност ЖЕНА ТИ е ПО - МЪЖКО момиче от теб!!

24

Янко

преди 11 години

Умряла работа е този президент!

23

александър

преди 11 години

По глупав президент сме нямали до сега. Вместо да се помайва да свиква НС и да се решават наболелите теми с правителство не да ми прави *** изказвания. МНОГО СЛАБ ПРЕЗИДЕНТ !!!!

22

Анонимен

преди 11 години

г-н Плевнелиев задай с и въпроса защо партията спечелила изборите иска тяхното касиране? ЗАЩОТО ИСКА ЧЕСТНОСТ.

21

Никога повече ГЕРБ

преди 11 години

На вас гейберчета все някой ви виновен за положението в което се докарахте .. аман. И тука гледам има няколко които са готови да наплюят и баба си (щото е била комунистка) , само и само да се докажат - ама на кого ? Няма едно от лицата на ГЕРБ което да не буди съмнение за лично и партийно облагодетелстване! Особено тези дето разправят че всичко е на тъщата им ! Бъдете разумни - 1 000 000 (може и с 350 000 по-малко) не са 7 000 000. Повечето от нас не желаят повече да виждат ГЕРБ !!!!

20

Росчо Плевнята

преди 11 години

Такааа.... Другарки и Другарки.... Опс! Пардон! Обърках се! Исках да кажа... Дами и Господа... Но като си знам тоя лаф "Другарки и Другари" по партийна линия от баща ми,все на него си карам :) Ще ме извините :) Та искам да ви кажа... Отплеснах се... НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНОТО Е ДА СЕ НАПРАВИ КАБИНЕТ! Нямам представа какъв кабинет... и по какъв начин... но така ми казаха аз да ви кажа! Ето казвам ви го!!! Сега се оправяйте... а аз си се измъквам по "терлички" за не знам кой път! Аре... чао ви!

19

ТОНИ - ТО

преди 11 години

Марионетко смешна,скрий се.

18

Анонимен

преди 11 години

Национално отговорно е да се направи правителство след провеждането на ЕДНИ ФАЛШИВИ И МАНИПОЛИРАНИ ИЗБОРИ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ НИ. Няма да ти вдигам акциите и да те наричам президент защото ти за мен НЕ СИ .Та господин долен интригант кои ,как и по какъв начин ще подкрепи това ОТГОВОРНО ПРАВИТЕЛСТВО. Не е ли по отговорно да млъкнете и да престаните да дразните хората със вашето малоумие и простотия.ИСКАМЕ НОВИ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ И ТОЧКА ИЛИ ЛОВИМ КРИВАЦИТЕ

17

бивш българин

преди 11 години

Тоя дребен хомосексуалист-***, дето си го избрахте за президент, за нищо не става. Той нарежданията ги получава направо от ДС. ***, по-вреден даже и от Станишев. Естествено, че няма да има патова ситуация - *** от "Атака", воглаве с *** Болен, ще подпрат, заедно с *** от ДПС, ***, предложен от БСП за министър председател - Орешарски, КОЙТО НАЙ-НАПРЕД ЩЕ ВИ ВДИГНЕ ОСИГУРОВКИТЕ и ДАНЪЦИТЕ, не на държавните служители с и без фуражки, а ВАШИТЕ, после - КАТАСТРОФАТА АЕЦ Белене.

16

стоян петров

преди 11 години

За да имаме национално отговорно правителство министър-председател трябва да съм аз(не е нормално, ако всеки не мисли за себе си по този начин).

15

Анонимен

преди 11 години

Абе, Роска, ти наред ли си? Как не сме в патова ситуация, какво ще направят три партии, които дори на принципно ниво не могат да се разберат?

14

Соня

преди 11 години

Искаме нови избори,БСП + ДПС=коалиция=хаос и ужас в страната.

13

Анонимен

преди 11 години

Избори до дупкa! БСП нямa място в пaрлaментa!

12

Анонимен

преди 11 години

Народа доказа че не Янета седесета и тем подобни са дясна партия а единствено ГЕРБ и на ГЕРБ гласуваха доверие да ги поведе отново не подменяйте вота.Росен се върти като палачинка а Барека е платен търгаш не от вчера.

11

Анонимен

преди 11 години

"...Позицията му е точно противоположната на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който се обяви за нови избори..."Играят на нещо като "добро ченге - лошо ченге", за да объркват хората и правят театри. Театъра щеше да е комедия, ако не беше за наша сметка.

10

Катя

преди 11 години

Плевнелиев не става за президент и днес за пореден път го доказа!

9

Този човечец

преди 11 години

непрестана да говори с шаблони! Вече имахме един такъв президент -- Гоце, скоро този *** ще заприлича на него.

8

Анонимен

преди 11 години

Много изпростя народът от това комунистическо робство, толкова години. Какви са тези глупости ,които пишете и ако ги мислите, направо сте за съжаление. Е, там е работата,че ГЕРБ "стегнаха дисциплината, арестуваха силови групировки, ограничиха краденето от държавата и т.н" и затова кански реват БСП,ДПС,Костов и други и борбата е "на живот и смърт". Това е истината другарю, всичко останало е "мръсен театър" режисиран от изпечени олигарси!До възмутен

7

Анонимен

преди 11 години

Президента явно олигарсите го натискат да се състави правителство на БСП и ДПС,защото знаем когато те управляват какво крадене пада и затова ги говори тези глупости.